Şimdi Ara

'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
2
Favori
10.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni türkiyenin yeni insanları bunlar.Ruhsuz duygusuz zombi,para için herşeyi yapabilecek donuk bakışlı psikopat tiplerden oluşuyor toplum.50 seneye ekvadoru geçer bu ülke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye, hatta dünya tarihinin en pis olaylarından biri gerçekleşmiş. Demek bu olay bir savcıya denk gelmese 3 4 yıl daha devam etse neler olacaktı. Bu işin arkasından öyle isimler vardır ki yıllarca sürebilmiş. Kadın, çocuk ölümleri normalleşirken bir de bebek çetesi çıktı. Nasıl olabilir böyle bir şey aklım almıyor.

Ulan düşünsene bebeğini basit bir yüksek ateş için götürüyorsun ama sonuçlar ne oluyor. Ben 1.5 sene evel babamı kaybettim. Düşünüyorum ilk hastaneye ambulans ile götürdüğüm zamanı, sonrasında yoğun bakıma alınmasını ve en sonunda artık yakın akrabalarını çağırın dediklerini. Öyle bir ikileme düştüm ki şuan ihmal mi oldu gerçekten ecel miydi? Bebeklere bunları yapanlar bizlere neler yapar.

Çok kokuştu artık bu ülke iktidardan muhalefetine. Bugün bu ülkede bebeklerin öldürüldüğü ortaya çıkıyor ve bazıları sosyal medyada şu işi ziyaret ettim diye post atıyor. Yazıklar olsun.

• Tüm bunlar yaşanırken medya...

x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://x.com/haskologlu/status/1847344571698860539?t=alnPv06QUy5_kr7uBqzG-w&s=19

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 18 Ekim 2024; 21:48:59 >

• Türkiye'nin 2.yüzyılında gündem olan durumlara bakın;

1-Sokakları ele geçiren çeteler ve mafya

2-Devlet içinde yapılanan tarikatlar,çeteler,mafya vs

3-Yaygınlaşan usulsüzlükler,yolsuzluklar,liyakatsizlikler ve torpil

4-Onlarca suç kaydı olan suç makinelerinin sokaklara salınması

5-Üniversitelerde örgütlenen terör örgütü yapılanmaları ve mezun olan örgüt üyelerinin devletin her kurumuna 'memur' sıfatıyla yerleşmesi

6-Ağırlaşan ekonomik kriz

7-Sığınmacı krizi

Evet,Türkiye'nin 2.yüzyılında karşı karşıya olduğu tablo bu...

Şimdi bunlar yetmiyormuş gibi hastanelerin yeni doğum bölümlerinde çeteleşen yapılar ortaya çıktı.Üç kuruş için milletin çoluğunu çocuğunu dahi öldürecek kadar gözü dönmüş tipler hastaneler sızmış.

Üstelik bunlar ortaya çıkartılanlar...Bunlar gibi ortaya çıkartılmayan ve sağlıkta çeteleşenleri düşününce insan gerçekten dehşete düşüyor..Hastaneye gittiğimizde bizler canımızı kimlere emanet ediyoruz?

Ha bir de böyle ortamda askeri hastaneler kapatıldı.Bu çetenin baş aktörlerinden birinin geçmişte PKK üyeliğinden yargılanıp,ceza alıp daha sonra affedilip ve ardından mesleğe döndüğü göz önüne alınırsa kim bilir kaç tane PKK'lı doktor bugün hastanelerde çalışıyor ve bu doktorlar askerleri muayene ediyor.

Adamlar azim etti,çalıştı,çabaladı ve en nihayetinde memleketi ortadoğu ülkesi yapmayı başardı...

Ne diyelim...

• imdaaaaaaaaatt

• Bebek dusmanligi yoktur. Olay hirsizliktir. Parayi devletten hasta ailesinden filan almak amaclari olmus.

• Kanım dondu. Biri diğerine bebeği öldür diyor. Diğeri de öldürsen bir türlü öldürmesen bir türlü diyor. Sokakta hasta kedi yavrusu gördüm alıp tedavi ettiremediğim için üzülüyorum. Bebek katli bu insanların günlük hayatının bir parçası, son derece sıradan.

Zalimler için yaşasın cehennem.

• Colda kullanıcısına yanıt

Rica ederim, profil resmini değiştir.

• Atatürk'ün partisi diye oy verenler daha iyi bilir kent uzlasısı vb

Neyse konuya bakılacak olursa

BURASI TÜRKİYE dedirten bir olay

Paraya karsı tapınmak konusunda akp'si mhp si Chp si olmaz

Ama bazıları nasıl sacmalarım diye birbirini yemekte

Partiydi hükümetti muhalefetti...

PARTİLERİNİZ BATSIN

Bebek katili olabilen her kimse her neyse

Hala utanmadan algı pesinde olanlara.

• kansız şerefsiz anası profesyonel , anasından babasından 150 bin alıp alem yaparız diyor ölecek çocuk için

Ya bunları o sağlık cihazlarına yatırıp, yavaş yavaş işkence çektire çektire öldüreceksin ...

Ya keşke okumasaydım, mesajları harbiden dengem psikolojim bozuldu. O aileleri hiç düşünemiyorum şimdi.

• Yaratıcı, 47 milyar ışık yılı uzaklıktan gelebilir lakin bu toprakların düzelmesinin mazharı yok. Yeryüzünde insanlara ait hiçbir şey beni artık şaşırtamaz. Yazık, çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayJupiter -- 19 Ekim 2024; 1:4:2 >
  • Allah belasını versin herkesin. Ülkenin boku çıktı, aslına çoktan çıkmıştı ama işte böyle denk gelince ortaya çıkıyor. Buzdağının görünen kısmı bunlar.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Bu mesajını hatırlatırım, ileride denk gelirse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt
    Konuya gelip parti üzerinden algı kasmadan önce yazsaydın keşke bunu. Hala hiç değişme yok. Sana tek mesaj bile fazla olduğu için arada bir yazıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulkede hastanelerde demek ticari taksiler gibi calisiyor. Her is oyle aslinda, kimi meslekte bunlar saklanabilirken, kimi meslekte saklanamiyor.

Aldiginiz her hizmeti saglik olsun, devlet kurumu olsun ticari taksi gibi ve karsinizdakinide taksici gibi dusunurseniz olanlara hic sasirmaz ve tedbirli olursunuz. Saglikta bu biraz daha zor, vucudunuzu onlara teslim ediyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Siz akplilerin birden böyle yazmasının sebebi ne? Yıllardır bu dediğin kafayla siyaset yapan bir kitle olarak samimi olmadığınızı herkes biliyor. Bak üstteki ak partizan başka üye önce bu tarz algı kasıp sonra tam da senin bu mesajından attı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı dangalaklar var ne zaman toplumda infial yaratan olay olursa , şimşekleri AKP üzerinden çekmek için sözüm ona "Kemalist rejim" e havale etmeye uğraşır.

Çeyrek asır ülke yönetip, toplumda ahlâkî çürümenin baş mimari, ekonomik olarak tarihin en kotu dönemlerinde sanki siyasal İslamcılar baş müsebbibi değilmiş gibi çarpıtmaları beni benden alıyor.

Tıpkı yukarıda üren ve yazarken sülalesine de kaymayı ihmal etmediğim hırt gibi.
    Gerçi bunların ağa babası da bir maden faciası sırasında 1800 'lü yıllara kadar gidip İngiltere 'de yaşanan maden kazasını bulmuştu.

Bu tip şahıslar normal zamanlarda buralarda gözükmez, ekonomik konulara değinmek , birbirini dillemek için anasayfa'da AKP lehine haberlere yazarlar falan.

Bunlarda onur ,gurur ,haysiyet ve şeref gibi insanı değerler terkedeli çok olmuş,mukasaya girmeyin basın bloğu geçin .
    Kim bilir kimin yan çarı yine pıtırak gibi bitmiş

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

chp meclis üyeleri olduğundan olabiilirmi acaba?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.