< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 16 Kasım 2024; 19:13:2 > |
'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt. (15. sayfa)
-
-
Düşünsenize şu konu Mansur Yavaş’ın konser konusunun arkasında kaldı. Bütün gündemlerden silindi, yavaşça masanın altına atıldı. -
TTB nerede hiç ses çıkarmıyor Yenidoğan çetesi bebekleri öldüren çetenin başı hdpkk 'lı da o yüzden. Ülkede kapanması gereken üç dört kurum ve partiler var. Bu TTB ne zaman kapanacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 17 Kasım 2024; 0:3:35 > -
Ergenekon diye bir örgüt mü varmış?
-
Onlar unutturmaya kalksa da biz unutmayacağız hocam. Zira futbol, dubai çikolatası, dilan polat gibilerinden çok daha önemli bu olay. -
Ulke tum siyasilerden arindirilmalidir. Cok garip iliskiler agi ve cok kirli isbirlikleri ve bu kirli isbirliginin birarada tuttugu ittifaklar var. Tek ortak noktalari cikarlari ve kirli ittifaktan yaptiklari maddi kazanclardir. Bir dunya ulkesi dusununki hastanesinde 100 lerce belkide 1000 lerce yenidogan benekler uzerinden boylesine kirli paralar kazanirken hicbir etik ve insanlik nisani gostermeyen caniler olsun. O ulkenin Sagligindan sorunlu kisi ve kisiler ise hicbir sekilde hesap verme geregi dahi duymasin!
Yillarca cimere saglik il mudurlugune sikayet edilmis ve yillarca gormezden gelinmis. O donemin Saglik Bakani hesap vermedi, bu donemki saglik bakani ise o donem bu konuda sikayetlerin geldigi saglik il muduru oldugu halde oda hesap vermesin. Meclisin tum siyasilerden parti ve makam gozetmeden arindirilmasi gerekir. Bu pislik baska turlu temizlenmez. Ulkede kiyamet kopsa birilerinin makam koltugu sarsinti dahi gecirmiyor. Boyle bir ulkede hersey olur. Kimbilir karanlikta olan nice benzer ne vakalar vardir.
-
Çare tüm ülkeyi siyasilerden arındırmak değil, siyasilerden arındırırsak ülkeyi kim yönetecek? Bunun tek çaresi idam olur, idamı getirmek lazım biz Avrupalı değiliz biz idamdan anlarız biz insan sıfatlarını taşımayan bir milletiz artık ne diyelim susup oturalım mı gerçekleri söylemeyelim mi biz kötü insanlarız, biz üç kuruş için bebek öldüren yaratıklarız ne diyelim sen söyle
-
Senin normal adalet sistemin sorumlulari cezalandiramiyor iken sen idamla kimi asacaksin? Baska bir ulkede bu olaydan sonra yeni
Ve eski saglik bakani hakkinda sorusturma acilip yargilanir hukumet duserdi. Bizde ise yaprak kimildamiyor, cunku isin ici yukari dokunuyor, bu bariz belli. Meclisteki tum vekiller siyasetciler, ulkeyi yonetenler bu olanlardan sorumludur! Sen ulke yonetipte sorumluluk almam diyemezsin. -
CNN Türk’te halihazırda yayında bu konu. -
Yazın arkadaşlar bu konuya, yazın. Bu konu futboldan, konserden çok çok daha önemli bir konu. -
Ümit Özdağ, 'Yenidoğan Çetesi' davasını takip etmek için Bakırköy Adliyesi'ne geldi.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/karargahaber/status/1858438561189462371?t=RmxhF4Qc82Ynp3SKFEyKwQ&s=19 -
Yenidoğan çetesi davasında içeri alınmayan anne: 12 bebekten biri benim bebeğim, beni içeri alır mısınız? Benim bebeğimi öldürdüler.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/TamgaTurk/status/1858435151702679753?t=v_j2Xi6zbK0jrM3KkbgeYw&s=19 -
Bunlar mahkemeye çıkıp niye savunması alınıyor anlamıyorum, yakılması lazım böylelerinin.
-
İyi Partili Turhan Çömez'den Yenidoğan Çetesi hakkında kan donduran açıklama:
"Erkek bebeklerin testislerini sıkarak çürütmüşler."
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/karargahaber/status/1858519642450407505?t=Hh0Oz__8u9df7SCSQyxgEQ&s=19 -
Diyecek bir şey bulamıyorum. İşin kötüsü de hiçbir haber kanalı bu çetenin haberini yapmıyor. Varsa yoksa futbol sadece. Yazık. -
Sadece futbol ve ya belediyenin konserleri konuşuluyor. Rezil bir durum. İktidarıyla da muhalefetiyle de rezaletin dibi yaşanıyor.
-
Dedigim gibi Meclis tumden arindirilmali. Mevcut sistem ve tum siyasiler cürüdü. Silbastan bu basa gelenin yiyip soydugu duzen silbastan yenilenmeli. Sorumluluk almadan yonetme yetkisine son verilmeli. Basa gelen millete hesap vermek zorunda oldugunun bilincinde olmali. Makama oturan mesai saatlerinde sulalesini zengin etmeyle ugrasip kalan vakitlerde halkin sorunlariyla ilgilendigi zamanlar tarihe gomulmeli. Bu olay yillarca surmusse ulkenin saglik hizmetlerinden sorumlu herkesin bu sucta payi vardir. -
Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda hiç konuştu mu?
Ben niye hiç duymadım?
Sağlık bakanlığı nerede? Neden ölen bebekleri hiç sorgulamamışlar?
Bunları takip etmeyenler görevini yapmayanlar nerede? Bunlar sorgulanıyor mu?
Kime güveneceğiz?
x (formerly twitter)Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xhttps://x.com/bosunatiklama/status/1858524426192494696
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X