< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt. (16. sayfa)
-
-
Nufus niye azalsin? Sinirdan hergun yeni vatandaslar iceri giriyor nasilsa.
Su olay yuzunden ulke ayaga kalkar en az 10 hukumet devrilirdi. Artik herkesten hersey beklenir cunku buna bile alismis millet simdiden. Yargilama sirasinda akillara durgunluk veren nice igrenclikler ortaya cikacaktir, onada susacaklar. Yeri gelecek yayin yasagi gelecek ve her pislik hali altina supurulmus olacak. Gun gelir o hali altindaki pisligi tasiyamaz olur, iste o zaman pisligi hali altina supurenlerin sirasi gelecek.
Bu canilere verecekleri en agir ceza gundemdeyken 100 yil agir hapis olacak. Herkes unuttuktan sonra biraz iyi halden biraz unutulmus olmasindan haftasonlari evlerine gitme izni verirler. Bu caniler e hakettikleri cezayi verirse icerdekiler verir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstatistiklere bakarsan ülkenin nüfus artış hızı azalıyor.
Senin hükümetin devrilmesini istemen normal zaten, 100 yıldır iktidar olamamanın çaresini ya askeri darbelerle ya da bu tarz her olayda hükümetin istifasını istemekte buluyorsunuz.
Bu olayın en başından beri takip edildiğini cümle alem biliyor. Bu işin takibini başlatan da eski sağlık müdürü bugünün sağlık bakanıdır.
Bu kişilerin cezası hapis değildir, idamdır. Kısasa kısastır, ülke Avrupa'dan devşirdiği ceza kanunları yüzünden bu halde. Sallandır Taksim'de hepsini bir daha hiç kimse yapmaz. Kesin ispatlı bütün cinayet terör tecavüz vs hepsi idam edilecek çözüm bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki seçenek el salvador mu neydi o prensin oluşturduğu tip ceza evi
ya da idam geri gelmeli
bunların yaptıkları karşılığında bir de beslenecekler mi. paramızı yaksınlar daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 19 Kasım 2024; 17:28:5 > -
Bu iş Cimer şikayeti ile ortaya çıkmıştır.
He diyorsan yok, bakan takip ediyordu, bebekler öldükten ya da işkence gördükten sonra takip etse ne olur etmese ne olur.
Sağlık bakanlığı komple sınıfta kalmıştır.
Ayrıca, denetim sayısını değiştiren ve habersiz yerine haberli denetimlere karar veren yine bakanlıktır.
Haberli denetim yapılması beni düşündürüyor.
Ben plastik fabrikasında çalıştım, orada bile müşteri habersiz denetim yapabiliyordu. Plastik plastik.
x (formerly twitter)Hakikat (@hakikatbilgisi) on Xhttps://x.com/hakikatbilgisi/status/1858530116806058086
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu iş Cimer 'e şikayet ile ortaya çıkmamıştır. Cimer sadece bu konudaki şikayetlerin iletildiği bir kurumdur. Cimer 'e gelen ihbarları değerlendiren ise hükümetin o dönemki sağlık müdürü şu anki sağlık bakanıdır. Bebekleri SGK'dan para almak için öldürüyorlar iddianamesini hazırlayan da savcılıktır.
Cimer 'in görevini savcılığa, savcılığın görevini de Cimer 'e yüklenemez.
Hükümetin istifası gibi bir durum yok. Bu çetenin üyelerine git bak CHP'nin belediye üyesi, CHP'nin İBB sağlık müdürü.
Burada rezilliğin daniskası bu çeteye mensup CHP'li uyelerdir, onlara hiç sesiniz çıkmıyor hayırdır ya???
Alıntı
metni:Mesela şunları herhangi bir Türk doktor Kürtlerin yoğun yaşadığı bir bölgede yapsa dünya ayağa kalkardı. PKK'lı bir doktor çete kurup Türklerin bebeklerini öldürdü. Bunu yapmasındaki tek motivasyonun para olduğuna inanmak çok zor. Türkler ise uyuyor, her şey normal karşılanıyor. x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/zekiatici2/status/1858528097806565388?t=Rd52BGKWSy52EjxYcmuQmQ&s=19
Çünkü konunun chp ya da başka ile ilgisi yok.
Sağlık bakanlığı görevini yapmamış, bebekler öldürülmüştür.
Sorumlu bakanlıktır.
Bakanlık hem hastaneleri hem müdürlükleri, her yeri denetleyebilir.
Paylaşsınlar o zaman denetim raporlarını kamu ile. Neyi bekliyorlar?
Desinler biz görevimizi yaptık? Diyebilirler mi?
O kadar bebek ölene kadar neredeydiler? Ne yapıyorlardı?
Belli bir hayat standartlari olan ülkelerde nüfus artisi azalir. Cevrende kac kisi en az 3 veya daha fazla cocuk yapiyor?
Anladik, Türkiye isgalde edilse sizin hükümetin koltugu daha önemlidir. Onca skandala ragmen tüm mesele iktidarda oturmalaridir, bu elestirilemez, teklif dahi edilemez size göre. Buzagi altinda öküz arayin durun. Benim bu ülkede hicbir siyasi partiden, siyasetciden bir umudum yok olamazda, hepsi cirkef ve kokusmus sistemin müritleridir. Zamaninda Il Saglik Müdürlügüne gelen sikayetleri senin yeni Saglik Bakanin duymazdan gelmnis. 10 yil olmus olay yeni ortaya cikiyor, yetmemis öyle bir il Müdürünü tutup Saglik Bakani yapmislar, fikra bu kadar.
Senin Teröristbasi bebek katili Apona övgüler dizen ve onu Mecliste konusma yapmaya davet eden siyasetcilerinmi bu bebek katillerini asacaklar?
Bu bozuk sistem ve müritleri degismedikce hicbirsey olmaz. Sende bir onun bir bunun pesinde kosarsin. Bir ülkenin dini Adaletidir varmi?
-
Eğer doğru ise Allah belalarını versin. Ne bu dünyada ne diğer tarafta gün yüzü görmesinler.
Namussuz kafirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülke yangın yerinde, özgür bey pazarda lahana satma peşinde! ekşi sözlük17 kasım 2024 özgür özel'in pazarda lahana satmasıhttps://eksisozluk.com/17-kasim-2024-ozgur-ozelin-pazarda-lahana-satmasi--7903639
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adamın bacağına bir şey olduğundan beri huyu suyu değişti.
Kontrollü muhalefet.
Çete üyeleri CHP'nin bizzat üyesi nasıl ilgisi yok??
Ülkenin ekonomik durumunun da Ak Parti'yle bir alakası yok o zaman.
Türkiye'yi işgal edecek adamlarla seçim işbirliği yapan biz değiliz. Bu ülkeyi paramparça edecek adamları destekleyenlerden hükümet istifa söylemlerini hiç dikkate almıyoruz. Soruşturma başlatıldı, kimse hiçbir şeyi duymazdan gelmedi, gelmedi ki soruşturma açıldı bu kadar basit.
Bu ülkeden benim de umudum yok çünkü adalet yok, neden yok çünkü adaleti getirecek kanunlar yok bu ülkede idam yok, 22 sabıkası olan adamı sokakta dolaştıran bir ülke yapısıyla bu ülke adam olmaz zaten
Novagate çete üyeleri CHP’li diyorsun ya; azıcık şerefin varsa şuraya bu iğrenç suça karışan hastanler listesini atarsın.
Sen zahmet etme senin yerine atayım.
Akabe Sağlık Tesisleri
Doğamed Sağlık Hizmetleri
Ekip Sağlık Hizmetleri
Güney Hastanesi Sağlık Hizmetleri
Medilife Sağlık Hizmetleri
Özel Avcılar Hospital Hastanesi
Özel Avrupa Şafak Hastanesi
Özel Bağcılar Medlife Hastanesi
Özel Doğa Hospital
Özel İstanbul Şafak Hastanesi
Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri
Refik Arslan Sağlik Hizmetleri
Reyap Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi
Silivri Kolan Hastanesi
Yonca Sağlık Hizmetleri
Medisense Sağlık Hizmetleri Şirketi
GMZ Sağlık Hizmetleri
Özel Reyap İstanbul Hastanesi
Özel TRG Hospitalist Hastanesi
Bu hastanelerin yöneticileri, sahipleri en çok kimlerle görüşüyor, kimlerle kare kare fotoğrafları var, kimlerin yakını… ama doğru şimdi bunlar ya yalan dersin ya da kandırıldık dersin dimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 19 Kasım 2024; 18:3:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hastane sahipleri kim açta bak. Ne kör adamlar var ya.
Mehmet Müezzinoğlu yazarsan görürsün
-
Her haltı yiyorsunuz sonra başkalarına atıyorsunuz. Ne biçim adamlarsınız.
Bknz. Trafikte adam öldüren Fatıma Zehra Kınık
-
-
Yahu isteyen başvuruyor parti üyesi olabiliyor.
Sanki sınavla alıyorlar.
Bugün herhangi bir partiye istediğim gibi üye olurum.
Ayrıca sağlık Bakanlığı'nın chp ile alakası nedir?
X2YK Özkan polatk gibi yazmayı bırak.
Bize ne chpden, adamlar festival geziyor bebekler ölmüşken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 19 Kasım 2024; 18:41:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X