Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baby turco doğadan ilk kullandığımda normal gibiydi ama çocuğun bel kısmında pişik şeklinde yaralar çıkmaya başlayınca tekrar sleepy e döndük ve çok şükür düzeldi. Seride problem yoksa baby turco bozmuş diye düşünüyorum bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar, elimde molfix 6 numara 50 li külot bezden 4 paket var yani toplamda 200 lü. Bez değiştirdiğimiz için elimizde kaldı, isteyen olursa piyasaya göre oldukça uygun fiyata vereceğim, teşekkürler, pişiksiz ve sağlıklı günler dilerim

• İzmit Ergün market. Bütün bedenlerde geçerli. Çok iyi değil mi fiyat?
    1 no 11 adet
    2 no 10 adet
    3 no 9 adet
    4 no göremedim
    5 no 7 adet var paketinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

İzmit Ergün market. Bütün bedenlerde geçerli. Çok iyi değil mi fiyat?
    1 no 11 adet
    2 no 10 adet
    3 no 9 adet
    4 no göremedim
    5 no 7 adet var paketinde.

Hiç kullanmadık o markayı. 1 numara Sleepy, 2-3-4 Prima, 4 ve 5 numarada ise Molfix ile devam ediyoruz. Bez çocuğa iyi geliyorsa değerlendirenler olabilir tabii.

• Molfix pure soft 3-4 numara bebek bezini kullanan arkadaş bu bebek bezini nereden temin ediyorsunuz? Yerel ve zincir marketler de bulmak çok zor. Civil, ebebek gibi mağazalarda da yok. 3 numaradan itibaren bu beze geçmeyi düşünüyorum ancak Uzun zamandır bulamadım. Temini zor bir ürün. İnternet tek seçenek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşımın önerisiyle deneme amaçlı aldım, normalde molfix kullanıyoruz. molfix'e nazaran daha esnek, daha yumuşak ve daha ince. sanki biraz da daha büyük. bağlarken daha rahat bağlıyoruz. molfix'in sızdırmazlığı ve emiciliği konusunda çok memnunduk ama biraz kalın oluşundan dolayı yürürken zorlanmasından ve bacak eğriliği mevzularından dolayı ondan vazgeçtim. alternatif olarak baby turco doğadan aldım. sızdırmazlığına güvenmediğim için gündüz evdeyken baby turco, gece yatarken ya da dışarı çıkarken sleepy kullanacağız. inşallah memnun kalırım. bir de molfix'in her geçen gün minik minik artan fiyatından dolayı artık sıkıldım. bu kadar tutarsız bir fiyat politikası olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugi-uA

Molfix pure soft 3-4 numara bebek bezini kullanan arkadaş bu bebek bezini nereden temin ediyorsunuz? Yerel ve zincir marketler de bulmak çok zor. Civil, ebebek gibi mağazalarda da yok. 3 numaradan itibaren bu beze geçmeyi düşünüyorum ancak Uzun zamandır bulamadım. Temini zor bir ürün. İnternet tek seçenek mi?

Puresoft değil biz düz molfix kullanıyoruz yeşil ya da mavi paket ama puresoft 4 genelde amazon'da görüyorum. Fiyat karşılaştırması yapmadım belki başka yerlerde daha uyguna vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Puresoft değil biz düz molfix kullanıyoruz yeşil ya da mavi paket ama puresoft 4 genelde amazon'da görüyorum. Fiyat karşılaştırması yapmadım belki başka yerlerde daha uyguna vardır.

Alıntıları Göster

Puresoft baya iyi.

yesil ile mavinin farki nedir? A101den mavi olani almistim daha kalitesiz gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugi-uA

Molfix pure soft 3-4 numara bebek bezini kullanan arkadaş bu bebek bezini nereden temin ediyorsunuz? Yerel ve zincir marketler de bulmak çok zor. Civil, ebebek gibi mağazalarda da yok. 3 numaradan itibaren bu beze geçmeyi düşünüyorum ancak Uzun zamandır bulamadım. Temini zor bir ürün. İnternet tek seçenek mi?

Genellikle Trendyol hizli market-hepsiexpress getir vs gibi marketlerde.

yahut amazon -trendyolda vs.

Getir-de G.O.O.N var o da baya iyi japon markasi

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Pure soft aldım ama sızdırdı. Çocuk 7 kilo 3 numara kullanıyoruz. 4 numaraya geçmeli miyiz? Pure soft çizgili şekilde çocukta iz yapıyor. Sleepye tekrar dönmeyi düşünüyoruz.

• https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-sleepy-urunlerinde-2-si-1-tl

Sleepy bebek bezi ve ıslak mendilde indirim var. 5 numarada tanesi 75 kuruşa geldi.

• Tugi-uA kullanıcısına yanıt

G.o.o.n deneyin

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    2 tane 4lük aldım hadi hayırlısı kaçırma yapıyor ama pişik vs yok o konuda iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Hocam biz molfix kullanıyoruz. Şikayetimiz yok ama yedek için sleepy almıştık sorun yaşamayınca deneyelim dedik. Fiyatı iyi bakalım kendide iyi çıkacakmı :)

Sleppy deniyim sızdırırsa bu sefer dediğinize geçerim

Açıkçası bilmiyorum. Biz bir fark göremedik kullanımda. Marketlerde şu sıralar hep mavi olanı görüyorum. Yeşil olan denk gelmedi epeydir. Belki de ambalaj değişimi yapıyorlar ve yeşilller piyasada eski kalanlar olabilir.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Bizde molfixciydik baby turcocu olduk 😂😂 fiyatı hariç molfix candır. Slepy kaçırma yapmasa oda iyi kakayı taşırıyor

• Hepsiburada sleepy ekstra 2. Ürün 1 TL ve 30₺ indirimle birleşiyor

https://www.hepsiburada.com/sleepy-extra-aylik-firsat-paketi-gunluk-aktivite-bezi-5-numara-junior-120li-p-HBCV00000AZEF9?magaza=Sleepy&url_src=ios-product-detail

Sleepy ekstra 1 numara 384 adet 150₺

Sleepy ekstra 2 numara 408 adet 150₺

Sleepy ekstra 3 numara 336 adet 150₺

Sleepy ekstra 4 numara 288 adet 150₺

Sleepy ekstra 5 numara 240 adet 150₺

Sleepy ekstra 6 numara 192 adet 150₺

Sleepy ekstra 7 numara 168 adet 150₺

• Prima Premium Care no 4 indirimi gören varsa söyleyebilir mi ?

• Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    genelde internetten alıyorum ben. Çağrı markette bazen indirime giriyor yemek kartlarıda geçtiği için uyguna almıştım bana ama genelde 22 lisi marketlerde 35-40 tl civarında internette 32 lira gibi pure soft 5 numara için söylüyorum. sleepy çok fazla bozdu bio naturel çıkardığı için 2 kalite yaptılar sanırım

• 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.