< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (955. sayfa)
-
-
Goon kullanıyorduk pandemi vakti tedarik zor olunca 3 numara bulamadık sonra ebebekten kendi markasink denedik inanılmaz çiş topluyor pişik yok ve tasma sızma yok. Gece bez değiştirme olayida kalkmıştı . Deneyin derim .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 4 e gecmistim evet, Sinir kilolarda cocugu sikmamasi adina bir ust bedene gectim ben hep.
-
kızımın poposunda pişikten ziyade isilik oluştuğundan dolayı an itibariyle sleepy bio natural ve baby turco doğadan maceramız son buldu. sanırım çok hassas bir teni var ve bu iki ürün ona yaramadı.daha önce atopik dermatit teşhisinden dolayı ilaç aldık hatta bu alerji yüzünden uzun bir süre özel mama kullandı. şu an bile her akşam la roche posey lipikar baume alerji kremi sürüp yatırıyoruz. neyse kısaca molfix'e devam edeceğiz.
-
Bu sleepy bio olanı bizim çocuktada isilik yaptı biz de tekrardan prima premiuma dönmüştük. O bezin dokusu çok kalın pek sağlıklı değil gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yaş üstü bebelere mama combosu fırsatı var mı?
-
Merhaba. Bizim oğlan 14 aylık devam sütü içmeyi bıraktı. GOLDEN GOAT 2 numara kullanıyordum. 6 kutu elimde kaldı. Jokerden alınmıştır. SKT 26/11/2023 tür. İlgilenen arkadaşlar bana özelden yazabilirler.
-
Prima Aktif Bebek 5 için kampanya bilen var mı kardeşlerim?
-
akakcede sma 3 lu aldim yeni fiyat iyiydi kirmizi sepet diye bir izmir firmasindan geldi
-
Teşekkürler bir bakayım
-
N11 kupon yüklemiş hesabıma arkadaşlar ihtiyacı olan varsa kullanabilir.
Anne bebek ve çocuk giyim kategorisinde geçerli (emzirme ürünleri, bebek bakım sağlık , biberon ve aksesuarları , bebek oyuncak, bebek giyim, yürüteç, bebek odası, park yatak, mama sandalyesi , banyo tuvalet, hamile giyim , bebek arabası, bebek güvenlik, oto koltuğu , anne kucağı , çocuk giyim aksesuar)
500 TL üzerine geçerli %11 kuponu
max 111 TL indirim sağlar
100 TL üzerine geçerli %11 kuponu
max 55 TL indirim sağlar
(Bez mama vs. De geçerli değil. )
Alıntı
metni:(Bez mama vs. De geçerli değil. ) Anahtar kelime bu zaten hocam. klasik n11 numarası :)
-
Arkadaşlar selam. Kızımız Allah’ın izniyle Ocak ayında aramıza katılacak :) Bez olayı kaldı bir tek onu da hangisini alsak bilemedik. Pişik yapma durumu söz konusu olduğundan stok yapmıyorum şimdiden. İlk hangi ürün ile başlamalıyız deneyimleriyle ilgili bilgi verebilecek var mı? İyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek alınca kargo ücretsiz olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prima Pure ile başlayabilirsiniz; ancak fiyatı günden güne uçuyor.
Biz 1 ve 2 numarada sadece onu kullanıp, 3 ile birlikte gece Prima Pure, gündüz Molfix Pure&Soft ve Goon şeklinde devam ettik.
-
Denemedim ama bende 1 kutu 7-10 gunde bitiyor zaten ondan 3 lu ucuz geliyor
Biri 2.5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocuğumda da 1 numara prima premium care ile başladım 2 ve 3 numaralarda prima aktif bebek ardından molfix daha sonra gözlemleyerek sleepy goon minies vs hepsini denedim. Biz bir sorun yaşamadık şükür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.. Bizim oğlan 14 aylık devam sütü içmeyi bıraktı. GOLDEN GOAT 2 numara kullanıyordum. 6 kutu elimde kaldı. Jokerden alınmıştır. SKT 26/11/2023 tür. İlgilenen arkadaşlar bana özelden yazabilirler.
-
Migros’ta aynı marka bebek bezinde ikincisi %50 kampanyası mevcut (9-12 Ekim)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X