benim oyuncum iyi değil ama milli takıma çağırıldım. herkes 19 yaşındamı milli takıma çağırıldı?
sanırım öyle, milli olma yaşı 19, u19 takmında da oynayabilsek güzel olurdu .
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER
benim oyuncum iyi değil ama milli takıma çağırıldım. herkes 19 yaşındamı milli takıma çağırıldı?
sanırım öyle, milli olma yaşı 19, u19 takmında da oynayabilsek güzel olurdu .
bencede u19 güzel olurdu.benim adamın kendine faydası yok milli takım ondan gol bekliyor kazanan takım berabere kalıp yenilmeye başladı
quote:
Orjinalden alıntı: DOGPRO
bence hiç sıkıcı değil tabi zvk meselesi..
uAslAnkara :
beni çok sarmadı açıkçası. takım arkadaşlarının topla dümdüz yürüyüp topu kaybetmesi , attığım paslarda abuk sabuk işler yaparak top kaybetmeleri ve oyunun yavaş olması beni soğuttu b.a.l modundan.
Top Player veya Professional Derecede Oynarsan Farkı Görürsün Ayrıca Belki Pas Atmamalarıda Seni Soğuttu Pas İsteme Tuşu " c (2x) "..
zaten top playerda oynuyorum ve sürekli c ye basa basa geziyorum ama yok kardeşim. abuk sabuk hatalar yapıyorlar
Bende 5. Senemdeyim. Manchester Uniteddeyim :) 2 Sene Üst üste WestHam United de oynadım. O sene UEFA Kupası Şampiyonu olduk :) Sonrasında Manchester Teklif etti ve onlara gittim :)
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orjinalden alıntı: DOGPRO
bence hiç sıkıcı değil tabi zvk meselesi..
uAslAnkara :
beni çok sarmadı açıkçası. takım arkadaşlarının topla dümdüz yürüyüp topu kaybetmesi , attığım paslarda abuk sabuk işler yaparak top kaybetmeleri ve oyunun yavaş olması beni soğuttu b.a.l modundan.
Top Player veya Professional Derecede Oynarsan Farkı Görürsün Ayrıca Belki Pas Atmamalarıda Seni Soğuttu Pas İsteme Tuşu " c (2x) "..
zaten top playerda oynuyorum ve sürekli c ye basa basa geziyorum ama yok kardeşim. abuk sabuk hatalar yapıyorlar
sürekli pas istemek yerine, doğru zamanı beklemek daha mantıklı bence. Evet yapay zeka zaman zaman çok kötü hatalar yapabiliyor, bu gibi durumlarda insiyatifi ele almakta fayda var. en iyisi , eğer hızınız ve dibling yetenğiniz yüksekse ''r2'' yi kullanarak kendi şansınızı kendiniz yaratmak.
ben de oynuyodum 2. sezonda real madride transfer oldum bir anda oyun kapandı savelememiştim de gitti tüm oyun
Ben oynadım biraz ama pek hoşuma gitmedi.. catania takımındaydım sol kanat oyuncusu
Ad: DiEGo De Souza Yaş:21 Mode:Top pLayer tabikide COk Fena Sarıyor SU an Newcastle United dayım ve ligde gol kralıyım Sezon Sonu eminim teklifler yağaCak :D Bu arada özelliklerimde cok iyi
Arkadaşlar benim save gitti.... Yeniden başlicam..
Buda benim. En baştan beri Top Playerda oynuyorum 5. sezona geçtim
quote:
Orjinalden alıntı: BioShocker
Buda benim. En baştan beri Top Playerda oynuyorum 5. sezona geçtim
top speed benim de 95 oldu.95 den sonra artmaz oldu sende artıyor mu? 22 yaşından sonra özellikler gelişmesi bayağı yavaşladı.siz de de öyle mi?
bence zevkli bi mod topplayer da oynuyorum... en baştan beri arkdaşlar ilk zamanlar oyunda oyun gücüm daha hızlı artıyordu şimdi nerdeyse 3 kadame 3 kademe ilerliyor bu bölemi?...4 sezonumdayım beşiktaşta oynuyorum lideriz 9golum var şuan 12 maçta ama hoca nobreylen çift forvet oynatsa çok iyi olur tek forvet anca 9 gol ve takımımda riqelme var gerçekten süper zeka adam ara pasları özellikle
quote:
Orjinalden alıntı: hooijdonk1120
top speed benim de 95 oldu.95 den sonra artmaz oldu sende artıyor mu? 22 yaşından sonra özellikler gelişmesi bayağı yavaşladı.siz de de öyle mi?
evet 95 den sonra artmıyor. Evet belirli bi yaştan sonra yavaşlıyor gelişim ;)
aldım oyunu 2 gündür oynuyorum..
İlk takımım Ajax tı fazla şans bulamadım, devre arasında celtic e gittim.. 12 maç 6 gol.. yıl sonunda sporting lizbonun teklifini geri çevirmedim 14 maç 7 gol devre arasında ligimin birincisi benfica ya gittim 6 maç 3 gol
çok sık takım değiştiriyorum biliyorum ama oyun sistemi bana uyan takım bulana kadar böyle.. Yıl sonu benfica dan ayrılmayı düşünüyorum çünkü tek forvetli sistemde çok yalnız kalıyorum amf bile olmuyo bazen takımda..
Oyuna Deportivo La Coruna da başladım Ardından Ajax 'a gittim Ajax ta fazla şans bulamadım North East London 'a gittim. North East London Real Madrid ve Liverpool dayım şu anda , [Yaşım:26 (Oyundaki) AMF oynuyorum]
Sparta Rotherdam'a geçtim , lig lig geziyorum
Bu da benimkiler... Bi tek Psv ile olduğu dönemi geçtim geri kalan bütün maçlara çıktım bi kaç maç hariç... İşte başarılarım...
Sunderland' de başladım, hala kadroya giremedim. ): Koca devre geçti, orta saha olarak yaptım kendimi, idmanda ağzımla kuş tutsam nafile, 2 gol atıyorum yine kadro dışıyım. Devre arası Newcastle' a geçtim. Şimdi şansımı burada deneyeceğim. Fakat oyunu pek çözemedim, bilen bir arkadaş biraz oyunun püf noktalarından bahsedebilir mi?
arkadaşım şampiyonlar ligi,avrupa kupası kazanmış dünyada ve avrupa da yılın futbolcusu seçilmiş biri olarak konuşuyorum sallamasyon yok yani.öncelikle idman dahil hiçbir haftayı boş geçme.sen devamlı idmanlara çık en fazla oyunun başlangıcında 10 haftada kadroya girersin.iyi olursan 2 hafta da bile girersin.ama yedeklere he direk 11 e değil.daha sonra son 10 dk 15 dk oyuna girer kendini gösterirsen vazgeçilmez olursun.bende senin gibi orta saha başlamıştım ama ekmek yok orda.sonra yeni bi moda forvet başladım.hem değerin artıyo hem oyun daha zevkli hale geliyo.stoper olarak oynamayı çok istiyorum bu oyunu.yakın zamanda fırsat bulunca defans olarak başlıycam.
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
Sunderland' de başladım, hala kadroya giremedim. ): Koca devre geçti, orta saha olarak yaptım kendimi, idmanda ağzımla kuş tutsam nafile, 2 gol atıyorum yine kadro dışıyım. Devre arası Newcastle' a geçtim. Şimdi şansımı burada deneyeceğim. Fakat oyunu pek çözemedim, bilen bir arkadaş biraz oyunun püf noktalarından bahsedebilir mi?
sadece orjinal oyun sahiplerimi oynayabiliyor bunu arkadaşlar ?