Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 23 Temmuz 2014; 12:30:12 >

• Çok zevksiz ve de monoton gittiği için kariyerim en fazla 2 sezon sürdü. Pes 09 beklediğim gibi değildi malesef.
  • 2013-2014 sezonuna kadar geldim. 22 yaşındayım şuan. 17 yaşında Lecce'de başladığım kariyere 4 sezon Chievo, 1 sezon Hull City, 2 sezon ve hâlâ oynamakta olduğum Evertondayım. Everton ile kariyerimin en parlak dönemlerini yaşıyorum. UEFA kupası, EPL Şampiyonluğu, Lig kupası kazandım. Ayrıca milli takımda da başarılarım var. Evertonda 2 sezondur ya da 3 sezondur 30 maçta 26 kez maçın adamı seçildim. Avrupa ve EPL gol kralı seçildim. Milli takımla ise Dünya Kupasını kazandım çok iyi oldu. Evertonda 23 numara banko adamlardan biriyim ve RMF pozisyonundayım. 2 haftadır devam etmiyorum lige...

Resim koymuyorum çünkü konu silinebilir bu kadar yazı yeter şimdilik...
  • 2010-2011 sezonundayım ilk olarak ALMeira takımna transfer oldum (bilerek dandik takıma gittim forma şansı bulmak için) ilk sezon d1 kupasını kazandım ligde 2. oldum.. 2. sezonda aynı takımımda kaldım gol kralı oldum lig şampiyonu d1 kupası avrupa kupası alayını aldm.. 3. sezonumu yarıladm şimdi barçadayım süper gidiyor zorluk seviyesi regular
  • oyundaki 9. sezonum. regular seviyede başladım ve giderek yükselttim (son 4 sezondur top player oynuyorum) , ancak maçlar ''yapay zeka vs yapay zeka'' arasında geçtiği için zorluk seviyeleri arasındaki fark pek ortaya çıkmıyor.
     Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )
    kendi mevkiinizde oynayamak performansınızı direk etkiliyor, bknz Barça (2016-2017 sezonu başlayalı 1 hafta olduğu için ''1'' gol görünmekte'')

• Ayıptır Söylemesi Man.U.'dayım ..
    Ya Bide Benim Güçler Ne zamana kadar iyice gelişir kısa yolu yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Ayıptır Söylemesi Man.U.'dayım ..
    Ya Bide Benim Güçler Ne zamana kadar iyice gelişir kısa yolu yokmu

trainerla yapabilirsin ancak yani hileyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glazer -- 26 Kasım 2008; 20:22:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk iki sezonumu İtalyada Genoayla geçirdim. İlk sezonda Uefa Kupası Gol Kralı ve En Değerli Oyuncu şeçildim. Genoada geçirdiğim 2 sezonun ardından Fransaya Caen'e gittim. Burada D1 kupası ve Fransa Ligi gol kralı oldum. Ardından Paris Saint Germain istemesine rağmen, Sparta Rotherdama transfer oldum. Yeni sezona birazdan başlayacağım..
  • beni çok sarmadı açıkçası. takım arkadaşlarının topla dümdüz yürüyüp topu kaybetmesi , attığım paslarda abuk sabuk işler yaparak top kaybetmeleri ve oyunun yavaş olması beni soğuttu b.a.l modundan.
  • Arkadaşlar PesLegend diye bi trainer var şimdi buldum güçleri yükseltio ama fazla abartmıcam mesala 80'i 85-90 70'i 80 yapcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

oyundaki 9. sezonum. regular seviyede başladım ve giderek yükselttim (son 4 sezondur top player oynuyorum) , ancak maçlar ''yapay zeka vs yapay zeka'' arasında geçtiği için zorluk seviyeleri arasındaki fark pek ortaya çıkmıyor.
    kendi mevkiinizde oynayamak performansınızı direk etkiliyor, bknz Barça (2016-2017 sezonu başlayalı 1 hafta olduğu için ''1'' gol görünmekte'')

ben seviyeyi yükseltemiyorum regular olarak başladım değişmiyor sen nasıl değiştirdin

• Chelsea deydim adam ilk defa ilk 11 e almadı dakika 88 birisi faul yaptı free kick verdi hakem 0-0 dı maç şansına topu karşıladım son dakikada golü attım hikaye değil ama güzel bir anı :D
  • top player başladım zevki çıksın diye.5 sezon oynadım 6. sezonda bıraktım oyunu.
    ilk sezon zenit 2-3 sezonlar galatasaray 4. sezonda man unt 5. sezonda 5000 para alarak madrid e gittim.sonra 5-6 maç yaptıktan sonra sıktı bıraktım.oyun nss gibi olsa araba ev falan alıp kız arkadaş falan edinebilsek güzel.sadece maça gir oyna gol at asist yap sonra diğer maça.açıkçası baya bi sıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

oyundaki 9. sezonum. regular seviyede başladım ve giderek yükselttim (son 4 sezondur top player oynuyorum) , ancak maçlar ''yapay zeka vs yapay zeka'' arasında geçtiği için zorluk seviyeleri arasındaki fark pek ortaya çıkmıyor.

ben seviyeyi yükseltemiyorum regular olarak başladım değişmiyor sen nasıl değiştirdin

İlk devre yada Sezon sonu geldiğinde değiştirebiliyorsun..

• bence hiç sıkıcı değil tabi zvk meselesi..

uAslAnkara :

beni çok sarmadı açıkçası. takım arkadaşlarının topla dümdüz yürüyüp topu kaybetmesi , attığım paslarda abuk sabuk işler yaparak top kaybetmeleri ve oyunun yavaş olması beni soğuttu b.a.l modundan.

Top Player veya Professional Derecede Oynarsan Farkı Görürsün Ayrıca Belki Pas Atmamalarıda Seni Soğuttu Pas İsteme Tuşu " c (2x) "..
  • Ben ilk sezon Aston Villa başladım 17 gol attım toplamda lig şamp. ve c.kupasını aldım.Sonra Fiorentina ya geçtim bakalım gidiyoruz.
  • En İyisi Fifa 09u kaldırıp bunu kurayım ya canım çekti
  • Fifa da da war ama BERBAT
  • Oyun Modu : Become A Bug

Ad : VendettA
    Takım : İsim Hakkı Olmadığı İçin Sallama Bi Takım İşte
    Sezon : 2009-2010
    Pozisyonu : Kaleci
    Diğer Takım Oyuncuları Pozisyonu : Onlarda Kaleci
    Karşı Takım Düzeni : 0-11-0

Şaka Değil Gerçek...

Lanet Olsun Bu Buglardan İlerleyemiyorum Oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Oyun Modu : Become A Bug

Ad : VendettA
    Takım : İsim Hakkı Olmadığı İçin Sallama Bi Takım İşte
    Sezon : 2009-2010
    Pozisyonu : Kaleci
    Diğer Takım Oyuncuları Pozisyonu : Onlarda Kaleci
    Karşı Takım Düzeni : 0-11-0

Şaka Değil Gerçek...

Lanet Olsun Bu Buglardan İlerleyemiyorum Oyunda

Gerçekten Böyleyse """" """ & """ """

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.