Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSV - PSG - Zenit ve En Son El Turcos !Deportivo!
    13 Macin adami 8 Yenilen takimin en iyi adami
    7 Gol 4 asist
    ve unutamadigim bir barca maci var ki hic gol -asist yapmadim ama barcayi tek basima oynatmadim ve 8.0 oldum resmen dinamo gibi oynadim cektigim 4(3) isabetli sut attigim 14(13) isabetli pas vardi
  • Bi kac soru soracam arkadaslar transfer teklifi ekrana kendimi geliyor yoksa gitmek istedigimizde bizmi secicez?
    Birde bilgisayarda 2 kisilik olurmu bu mesela 2 oyuncu yapsak biri klawye biri joystic ayni takimda 2 kisilik kariyer ?
    Birde karsılıklı mac yapmayı beceremedik klavye + joystick bunlardan biri cikiyor bilen varmı
    tesekkur ederim selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: F3mania

Bi kac soru soracam arkadaslar transfer teklifi ekrana kendimi geliyor yoksa gitmek istedigimizde bizmi secicez?
    Birde bilgisayarda 2 kisilik olurmu bu mesela 2 oyuncu yapsak biri klawye biri joystic ayni takimda 2 kisilik kariyer ?
    Birde karsılıklı mac yapmayı beceremedik klavye + joystick bunlardan biri cikiyor bilen varmı
    tesekkur ederim selamlar

1.Bazı haberlerin çıktığı ekranda offers teams falan yazdığında enter'e bas gelir.
    2.Hayır.Sadece orjinal oyunda yapabilirsin.
    3.Settings'den Controller'e gel Taktığın Joystick'i Player 1 yap

İyi Oyunlar
  • Teşekur ederim kardeşim.
  • ALINTIDIR....

Become legend konusunda turk forumlarda hikayeler dışında pek bilgi bulamadım bu nedenle yabancı forumlarda bulduğum bir kaç bilgiyi paylaşmak istedim..

ilk once faydalandığım forum linkini vereyim...vakti ve ingilizcesi iyi olan arkadaşların katkısınıda bekliyoruz...
    hikaye değil oyuna katkısı olacak bilgi bence en önemlisi...

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=50141&page=14

ORNEK TOPLAMDA GELİŞTİRME PUANLAMASI

Technique (kicking):15*4 = 60
    Technique (dribbling):5*1 = 5
    Balance:8*2 = 16
    Power:7*2 = 14
    Speed:6*2 = 12
    Stamina:3*1 = 3

Total = 60+5+16+14+12+3 = 110

EĞER 412221 DEĞİLDE 612111 isa alacağınız puan:

Technique (kicking):15*6 = 90
    Technique (dribbling):5*1 = 5
    Balance:8*2 = 16
    Power:7*1 = 7
    Speed:6*1 = 6
    Stamina:3*1 = 3

Toplam = 90+5+16+7+6+3 = 127

Check the formation screen and you'll see stuff like:(kosede yazan rakamlar antrenor sizden bu işleri bekliyor...:D)
    1: Pressing
    2: Counter Attack
    3: All Offensive
    4: Center back overlap(kapanmak)

bu arada resimde guclerin dağılımı var inşallah eklemyi becerebilmişimdir...

become legend modunda
    agility
    mantality
    aggression

gibi bazı bolumler gelişmiyor..BU KONUDA YARDIMLARINLARINIZI BEKLIYORUZ...

mantality ve aggression ne işe yarar ne faydası var?

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 22 Aralık 2008; 18:33:11 >

• Evertondan Liverpool'a geçtim 23 yaşıma geldim heyacanlıyım. Liverpool şuan 7. sırada yerini korumaya çalışıyorum. Avrupa'da en iyi oyuncu seçildim çok güzel oldu. Resimlere daha sonra eklerim.

Bir de yeni başlayanlara veya yeniden karakter açmak isteyenlere 1-2 tavsiye vereyim.

*Vücudunuzu iyi ayarlayın. Defans oyuncusu olacaksanız 1.85 boyunda hafif olarak kalıplı birisi yapın ki defansa gelen her türlü futbolcuya üstünlük kurun. Orta saha oyuncu olacaksanız ise (RMF,CMF,LMF,AMF) boyunuzu 1.85 uzunluğunda kilonuz 70-75 arası, vücut yapısı olarak ise +1 değerlerinde yapınız. Özellikel göğüs kaslarınızı daha iyi güçlendiriz fakat abartıya kaçmayınız. Forvet oyuncuları ise yine aynı boyda fakat kafa toplarında etkili olmak isteyenler için boyunuzu 1.90 yapın kilonuzu ise 80-85 arası yapın, vücut yapınızı ise +2 değerliğinde yapın.

*Deneme maçına çıktınız diyelim. Eğer defans oyuncusu iseniz kazandığınız topları isabetli olarak arkadaşlarınıza yollayınız. Maç içinde 3-4 kez kafa toplarına çıkınız, yerinde müdaheler yapınız, topla birlikte yaklaşık 100-200m kadar koşunuz. Bunları yapınca Body balance, defance, top speed v.s. gibi özellikleriniz 80-85 değerleri arasında olur.

Eğer orta saha oyuncusu iseniz topla birlikte 400-500m koşunuz, isabetli paslar veriniz, 2-3 kere şut çekiniz, 4-5 defa kafa toplarına çıkınız. Bu özellikleri yapınca değerleriniz 75-85 arasında değişecektir.

Hiç bir şekilde alıntı değildir tamamen kendi yazımdır. Bilgilendirme amaçlı yazılmıştır, umarım işinize yarar...

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Eğer orta saha oyuncusu iseniz topla birlikte 400-500m koşunuz, isabetli paslar veriniz, 2-3 kere şut çekiniz, 4-5 defa kafa toplarına çıkınız. Bu özellikleri yapınca değerleriniz 75-85 arasında değişecektir.

ben bunları yaptım ama kısa pas, uzun pas özellikleri filan 60 oluyor. bunları 70-80 yapanlar nasıl yapıyor. naparsam yapayım 60 ı geçemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

ben bunları yaptım ama kısa pas, uzun pas özellikleri filan 60 oluyor. bunları 70-80 yapanlar nasıl yapıyor. naparsam yapayım 60 ı geçemedim

Tavsiyem Regular seviyesinde başladıktan sonra seviye atlamaktır. Bol bol isabetli pas yapmak gerekir pas özellikleri için. Ben ilk başladığımda 78 ile başlamıştı pas seviyem. Çok koştuğum için speed 85 ile başladım. Şimdi 23 yaşındayım ve süper özelliklerim var.

• quote:

quote:

quote:

Tavsiyem Regular seviyesinde başladıktan sonra seviye atlamaktır. Bol bol isabetli pas yapmak gerekir pas özellikleri için. Ben ilk başladığımda 78 ile başlamıştı pas seviyem. Çok koştuğum için speed 85 ile başladım. Şimdi 23 yaşındayım ve süper özelliklerim var.

ben zaten regularda başlıyorm.demek ki en kolayda başlamam lazım.bide kaç dk lık oynayayım deneme maçını?

• en kolayda başladım. o kadar pas yaptım, goller attım. ama yine 60 ı geçemedim. acaba fiziksel özelliklerle mi ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Aralık 2008; 23:24:15 >
  • ben kolayda basladım oyuna simdi cok sıkıcı geliyor tum maclari yeniyorum zorlugu artirmak istiyorum ama aktif digil bu become A legend de mumkun digil mi hangi zorluk seviyesi ile baslarsan onunla mi devam ediyorsun ?
  • sezon bittiğinde değiştirebilirsin zorluk seviyesini.
  • quote:

en kolayda başladım. o kadar pas yaptım, goller attım. ama yine 60 ı geçemedim. acaba fiziksel özelliklerle mi ilgili.

fiziksel olarak normal bir adam yapıyorum. + değerlikler vermiyorum. bu özellikleri etkiler mi?
  • Arkadaşlar oyundaki en dayanıklı kişilerden biridir.DROGBA bunun tüm özelliklerini kendinize uyarlarsanız çok iyi bir oyuncu olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Arkadaşlar oyundaki en dayanıklı kişilerden biridir.DROGBA bunun tüm özelliklerini kendinize uyarlarsanız çok iyi bir oyuncu olabilirsiniz.

Bunu bende yazacaktım ama özenti olur diye yazmadım
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyundaki en dayanıklı kişilerden biridir.DROGBA bunun tüm özelliklerini kendinize uyarlarsanız çok iyi bir oyuncu olabilirsiniz.

Bunu bende yazacaktım ama özenti olur diye yazmadım

Ayrıca : Eğer başlangüçta 3 taneden az sarı varsa yenden başlayın yada peslegend editör

• başlangıçta yüksek değerlerle başlayanlar nasıl beceriyor? illa editor mü kullanmak lazım?
  • quote:

başlangıçta yüksek değerlerle başlayanlar nasıl beceriyor? illa editor mü kullanmak lazım?

zorluk seviyesini mümkün olduğunca yüksek tut birde RevidaL arkadşımızı dinle

quote:

Evertondan Liverpool'a geçtim 23 yaşıma geldim heyacanlıyım. Liverpool şuan 7. sırada yerini korumaya çalışıyorum. Avrupa'da en iyi oyuncu seçildim çok güzel oldu. Resimlere daha sonra eklerim.

Bir de yeni başlayanlara veya yeniden karakter açmak isteyenlere 1-2 tavsiye vereyim.

*Vücudunuzu iyi ayarlayın. Defans oyuncusu olacaksanız 1.85 boyunda hafif olarak kalıplı birisi yapın ki defansa gelen her türlü futbolcuya üstünlük kurun. Orta saha oyuncu olacaksanız ise (RMF,CMF,LMF,AMF) boyunuzu 1.85 uzunluğunda kilonuz 70-75 arası, vücut yapısı olarak ise +1 değerlerinde yapınız. Özellikel göğüs kaslarınızı daha iyi güçlendiriz fakat abartıya kaçmayınız. Forvet oyuncuları ise yine aynı boyda fakat kafa toplarında etkili olmak isteyenler için boyunuzu 1.90 yapın kilonuzu ise 80-85 arası yapın, vücut yapınızı ise +2 değerliğinde yapın.

*Deneme maçına çıktınız diyelim. Eğer defans oyuncusu iseniz kazandığınız topları isabetli olarak arkadaşlarınıza yollayınız. Maç içinde 3-4 kez kafa toplarına çıkınız, yerinde müdaheler yapınız, topla birlikte yaklaşık 100-200m kadar koşunuz. Bunları yapınca Body balance, defance, top speed v.s. gibi özellikleriniz 80-85 değerleri arasında olur.

Hiç bir şekilde alıntı değildir tamamen kendi yazımdır. Bilgilendirme amaçlı yazılmıştır, umarım işinize yarar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

sadece orjinal oyun sahiplerimi oynayabiliyor bunu arkadaşlar ?

biraz.geç oldu ama ..
    Hayır herkes oynıyabiliyor..Ama B.A.L modunda online oynamak istersen orjinal olmalı.
  • quote:

quote:

başlangıçta yüksek değerlerle başlayanlar nasıl beceriyor? illa editor mü kullanmak lazım?

zorluk seviyesini mümkün olduğunca yüksek tut birde RevidaL arkadşımızı dinle

artık sıkıldım hep yeni başlamaktan. editör kullandım. ama abartmadım özellikleri.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.