Bildirim
Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (6. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sıkıldım kanatta oynamaktan bende yeni oyun açtım cf oldum. yine vestel manisada başladım. yine kanat oldum. bende ankaraspora geçtim. orada forvet oynuyom -
-
arkadaşlar birinci sayfada yazmıştım fakat cevap alamadım..oyundaki bu sekmeyi sadece orjinal oyun sahiplerimi oynayabiliyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
arkadaşlar birinci sayfada yazmıştım fakat cevap alamadım..oyundaki bu sekmeyi sadece orjinal oyun sahiplerimi oynayabiliyor?
Hayır. Oyun sahipleri oynayabiliyor. Ancak bunun online olanını yani Legends modunu sadece orjinal sahipleri oynuyor. E o modla bu mod arasında ne fark var dersen herkesin oynayabildiği ve offline olan modun adı Become A Legends. Online ve sadece orjinallerin oynayabildiği modun adı Legends. -
-
arkdaşlar maçı oynamadan geçmenin yolu yok mu??maçı oynamadığımızda maça girmemiş oluyoruz oyunda ki şeyle sıkıldım sürekli maç yapmaktan -
bence pes'in çıkardığı en iyi özellik. başka birşey oynasım gelmiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: burak_gs_14
arkdaşlar maçı oynamadan geçmenin yolu yok mu??maçı oynamadığımızda maça girmemiş oluyoruz oyunda ki şeyle sıkıldım sürekli maç yapmaktan
Sürekli maç yapmaktan sıkıldıysan ara ver biraz oyuna. Yok verememde diyorsan en iyi yöntem maçlara çıkma. Birkaç hafta çıkmadıktan sonra zaten antreman kadrosuna alınırsın. Antreman yaparsın. Veya transfer sezonuna kadar çıkma maçlara. İyi bir klübe git yine antremandan başlarsın. Yok ben hem antreman hem maçtan sıkıldım dersen kapat gitsin PES adlı oyunu. Çünkü bu oyunda futbol oynamak var. Adından ve platformundanda belli. -
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan Yağız
Oyunumun versiyonu 1.20. Rica etsem siz bu ekrandan bir görüntü koyar mısınız? Bu arada sıkılıp SS bir forvet açtım 7. Haftada aday kadroda antremana çıktım. 8. haftada maça çıktım oyuna giremedim. 9. Hafta son 10 dakika kala girdim oyuna. SS olmama rağmen CMF olarak aldı. 2 de 2 pas yaptım 1 tanede karşı rakip atağını engelledim 5.5 puanlama verdi.
Ben RMF olduğum halde geride oynadığımı biliyorum. Arada bir böyle değişiklikler olabiliyor. Bu değişiklikler takımın taktiği değişince olabiliyor. Mesela 4-4-2 taktiğinden 4-3-2-1 taktiğine geçmek zorunda. Sizi yedekten aldıktan sonra CMF olarak alabilir. Bunlar normaldir yani.
-
quote:
quote:
arkadaşlar birinci sayfada yazmıştım fakat cevap alamadım..oyundaki bu sekmeyi sadece orjinal oyun sahiplerimi oynayabiliyor?
Hayır. Oyun sahipleri oynayabiliyor. Ancak bunun online olanını yani Legends modunu sadece orjinal sahipleri oynuyor. E o modla bu mod arasında ne fark var dersen herkesin oynayabildiği ve offline olan modun adı Become A Legends. Online ve sadece orjinallerin oynayabildiği modun adı Legends.
yani ben bu oyunu internetten illegal yol ile edinirsem oynayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatı Kaçan Ağaç -- 25 Aralık 2008; 19:28:37 >
-
quote:
quote:
quote:
Hayır. Oyun sahipleri oynayabiliyor. Ancak bunun online olanını yani Legends modunu sadece orjinal sahipleri oynuyor. E o modla bu mod arasında ne fark var dersen herkesin oynayabildiği ve offline olan modun adı Become A Legends. Online ve sadece orjinallerin oynayabildiği modun adı Legends.
Yukarırda bende cevap vermiştim.Eğer indirirsen(doğru düzgün bir siteden) oynayabilirsin.
Ayrıca : Barça ve Malorcadan teklif geldi ama gitmiceö
-
Bende Atalanta'dan Fiorentina'ya geçtim. Hedef Juventus. SS yim ama genellikle AMF oynuyorum. Birde benim stamina 79 olmasına ramen başlarda ilk yarı bitiyorum. İkinci yarıdaysa 60. dakikada bitiyorum. En az kaç olmasını önerirsiniz staminanın? Ona göre ona ağırlık vereceğim. -
quote:
Bende Atalanta'dan Fiorentina'ya geçtim. Hedef Juventus. SS yim ama genellikle AMF oynuyorum. Birde benim stamina 79 olmasına ramen başlarda ilk yarı bitiyorum. İkinci yarıdaysa 60. dakikada bitiyorum. En az kaç olmasını önerirsiniz staminanın? Ona göre ona ağırlık vereceğim.
85-89 a kadar ver ..
Zaten 90'dan sonra gelişmez -
İşte :
-
Yaw hadi biriniz söyleyin. Netframework, peslegend editör programı hepsini bitirdim PesLegend'i açıyorum kendimi buluyorum gerekli ayarlamaları yapıyorum hiç bir özelliği abartmıyorum öyle oyuna girince hepsi 99 olarak gözüküyor. Heralde editörde yaptığımız 17 yaşında başladığımız özellikleri editliyor. Editörü kullanmayı bilen var mı? Bir de editörden sadece özelliklerimi değiştirebiliyoruz yani boy, mevkileri değiştiremiyor muyuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: DOGPRO
quote:
quote:
quote:
Yukarırda bende cevap vermiştim.Eğer indirirsen(doğru düzgün bir siteden) oynayabilirsin.
Ayrıca : Barça ve Malorcadan teklif geldi ama gitmiceö
eyvallah sağol dostum gerçekten çok güzel diyorlar fakat bir süre sonra sıkıldıklarını belirtiyor arkadaşlar bir de biz deneyelim bakalım
-
@Furkan Yağız sağol kardeş
oyunu zaten bıraktım kardeşim oynuyo o liverpoolda chealse den gitti ben hala Hamburger SV deyim -
abi şimdi aklıma geldi acaba jübile yapabiliyor muyuz ?
yaşlanıp futbolu bırakma gibi bir şey var mı yani -
@Rahatı Kaçan Ağaç
var, 27 yaşına gelince emekli olabiliyorsun
Özelliklerini değiştirmek isteyen arkadaşlar için PRO-EVO Editing Stuidio 2009' u öneririm, pragramı taraftar seslerini düzeltmek için kullanıyordum ama içinde BAL edit kısmı da varmış ama mevkii değiştirme kısmı çalışmıyor sanırım, 2. kariyerime başladım, yine Barça' da , yine WF oldum, kaderden kaçılmıyor arkadaşlar
pro-evo studio indir
not: program, özelliklerini değiştirirken oyuna ilk başladığınız özellikleri değiştiriyor, ona göre ayarlama yapın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X