Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

şampiyonlar liginin şampiyon grubu
     Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

oha, çüş, yuh, hadi len, ..

Ayrıca temanın linkini yollasana

• quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

beni çok sarmadı açıkçası. takım arkadaşlarının topla dümdüz yürüyüp topu kaybetmesi , attığım paslarda abuk sabuk işler yaparak top kaybetmeleri ve oyunun yavaş olması beni soğuttu b.a.l modundan.

aynen
  • İlginç bir kare yakaldım yawdan gelen pasa q+w kombinasyonunu kullanara havadan ara pası attım..

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Takım : Villareal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 2 Ocak 2009; 7:34:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

İlginç bir kare yakaldım yawdan gelen pasa q+w kombinasyonunu kullanara havadan ara pası attım..

Kare güzel kombinasyonu bilmeyen var mı acaba
    Ayrıca bende mi yeni karakter açsam Milan kariyerimi sonlandıracak ya herşeyi kaçıyorum. Paso yedekte çıkıyorum haram olsun Milan'a kariyerimi bitirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

İlginç bir kare yakaldım yawdan gelen pasa q+w kombinasyonunu kullanara havadan ara pası attım..

Kare güzel kombinasyonu bilmeyen var mı acaba
    Ayrıca bende mi yeni karakter açsam Milan kariyerimi sonlandıracak ya herşeyi kaçıyorum. Paso yedekte çıkıyorum haram olsun Milan'a kariyerimi bitirdi

bende milan'a gitmiştim hayatımı söndürdü bi daha gidersem fatih ürek gibi oliyim()

• ya beyler şu oyundaki frikik özeliği hep düşük oluyor

nasıl yükselticem ben bunu 55ten
  • @DOGPRO Hiç sorma zaten iyice sinirlendim. Şansım varken kaçıcam takımdan sezon ortasında başka bir takıma gidicem. Gitmez olaydım Milan'a. Gerçekten çok kötü bir taktik anlayışı var bu yüzden hiç oyun şansı bulamıyorum ayrıca oyuncular da iyi Gerrard, Beckham gibi oyuncuları var yeni transfer onlar oynuyor ben oynayamıyorum çok kötü bir durum...

@To die FKyi ancak PESLEGEND editör programi ile düzeltebilirsin başka bir yolu yok...
  • strenghen puanlarını technique (kicking) ' e yatırman lazım, ancak rüya takımlardan birinde oynuyorsan firikikleri kullanma ihtimalin çok düşük ( 30 yaşında belki)
  • editör'süz freekick özelliği sadece hep freekick kullanarak düzeltirsin onun içinde takım içindeki en yüksek freekick özelliği olan kişi olmalsın.

ÖRN:BEN
  • ya editörden yapınca dmfe atıyor otomatikman
  • bugün başladım mükemmel gidiyor adı nasıl yazılıyor bilmiyorum ama mevlüt erdinçin takımındayım
  • leccedeyim, takım ligin dibine demir attı ama ben iyi oynuyorum. sezon sonunda kesin başka bir takıma gidicem
  • @Rahatı Kaçan Ağaç sen Sochaux takımındasın Fransa 1.ligi.

@cLubTaXiM sezon sonu değilde sezon ortasında başka bir takım seni transfer edebilir...

Bu arada bende yeni bir kariyer açtım İspanya'da başladım. Öbür kariyerimi zaten Milan saolsun söndürdü. Adamım 24 yaşında ve en uzun oynadığım karakterimdi fakat Milan çok kötü etti. Ancak sezon sonunda başka bir takıma gidebilirim. Sezon ortasında adam gibi bir takım gelipte bana teklif etmedi olmadı o yüzden nasip diyelim
  • abi bu Sochaux takımı çok kötü ya ligde 4. fakat cok defansif oynuyorlar bende forvette oynarken pek pas alamıyorum her maç 1-0 bitiyor sıkıldım bu takımdan inşallah ispanyaya transfer yaparlar beni..bir de galatasaraya nasıl gidebilirimki ben
  • ya bazılarının özellikleri falan 2-3 yılda 95 leri bulmuş benim 1.5 sene oldu ama her özellik ilk başladığımdan max 4-5 yükseldi.. Neden böyle ? ben mi bişeyi yanlış yapıyorum ?

edit : ayrıca bana hiç strenghten puani da gelmedi.. o maç sonu ekranında da hiç yükseldiği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 29 Aralık 2008; 21:18:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

@cLubTaXiM sezon sonu değilde sezon ortasında başka bir takım seni transfer edebilir...

yapma ya şimdi işin yoksa bir sonraki sezona geçip devre arası olmasını bekle ne talihsiz bi futbolcu oldum ben öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

ya bazılarının özellikleri falan 2-3 yılda 95 leri bulmuş benim 1.5 sene oldu ama her özellik ilk başladığımdan max 4-5 yükseldi.. Neden böyle ? ben mi bişeyi yanlış yapıyorum ?

edit : ayrıca bana hiç strenghten puani da gelmedi.. o maç sonu ekranında da hiç yükseldiği yok

strenghen puanları artmaz, geliştirmek istediğin özelliklere göre dağıtmalısın o puanları.
  • Arkadaşlar birşey sorcam ben bilgisayarım format attım ve save dosyası gitti tabii benim adam gitti onu geri getirmenin bir yolu varmı?

not:ümitsim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 31 Aralık 2008; 16:40:29 >
  • Bu mod çok zevkli.
  • yavaş yavaş oyundan zevk almaya başladım. top speed acceleration ve dribblingimin artmasıyla bi üste bir alta giderek adam geçebiliyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.