Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama benim oynamadığım her maçta hep yeiliolar oda doğru yani:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

arka arkaya 10 maç yapınca 2x yavaş geliyor artık bayıyor aynı şeyleri izlemek :(

Birde hermaçta istinasız 60-70. dakkalar arası bizi çıkarması resmen saçmalık. 1 kerede 90dk. oyatmıyor! Mantıksız bu resmen! Takım 4-2 önde ben çıkıyorum 20 dk içinde 2 tane gol yiyip berabere kalıyorlar kafayı yiycem :(

Bu oyuna kesinlikle yama veya mod gerekli hiç zevkli değil bu şekilde olması ne bu her maç aynı dakkada çıkartılma saçmalığı gol atıyorum çıkarıyor !

stamina puanın düşükse 90 dakika oynatmıyor, ayrıca forvet oynuyorsan ve takım maçın son dakikalarında önde ise seni çıkarıp yerine defans oyncusu alıyor genelde. Gençliğin getirmiş olduğu heyecandan sahanın her yerine koşuyorsan enerjin dayanmaz tabi. Bu sorunu çözmek için iki yol var, ya strenghen puanlarınını staminaya yatıracaksın ki bence tamamen israf, ya da PRO-EVO Editing Studio ile stamina özelliğini yükseltmek. (sadece stamina özelliğini yükseltmeni öneririm, eğer şeytana uyup diğer özelliklerinin abartırsan oyunun bütün zevki kaçıyor.)

PRO-EVO Editing Studio

• FRİKİKDEN GOL ATAMIYORMUSUNUZ ::::

OKUYUN :

Aşağıda Okuyacaklarınız Pes 2009 Official Guide dan Alınıp Tarafımdan Türkçe ye çevrilmiştir.Anlatılanları uygulayın daha çok frikik golleri attığınızı göreceksiniz.

Yöntem 1 : very weak shot 17-20 m

Shot button + geri Yön tuşu %45 bar doldurun.Pas tuşuna basılı tutun.
    17-20 m arası yakın mesafelerde kullanırsak işe yarar.Çok Falsolu yavaş bir şuttur.

Yöntem 2 : Weak Shot 17-22 m

Shot button + geri Yön tuşu %45 bar doldurun.Yukarıdaki şuta göre biraz daha hızlı bir şut olur.17-22 m arası kullanırsak işe yarar.Şut hızı yöntem 1 den hızlı falsosu ona göre az olur.

Yöntem 3 : Sloping Shot 23-26 m

Shot Button + % 50 bar doldurun pas tuşuna basılı tutun.Şut hızı 1/4 falso 3/4 olacak şekilde top yol alacaktır.23-26 m civarından vuruşlarda kullanılırsa işe yarar.

Yöntem 4 : Standart strenght shot 26-30m

Şut butonu %50-55 arası bar doldurun.Falso 2/4, şut 2/4 olacak şekilde top yol alır.26-30 m arası etkili bir vuruştur.

Yöntem 5 : Straight Shot 26-30 m

Şut butonu %50-55 bar doldurun.Arapas tuşuna basılı tutun.26-30 m etkilidir.Falso 1/4 ,Şut gücü 3/4 olacak şekilde top yol alır.

Yöntem 6 : Strong Shot 26-30 m

Şut butonu + ileri yön tuşu %55 e yakın bar doldurun.Falso 1/4 Şut gücü 3/4 olacak şekilde top yol alır.26-30 m araı vuruşlarda kullanılabilir.

Yöntem 7 : Very Strong Shot 28-35 m

Şut butonu + ileri yön tuşu %55 bar doldurun.Arapas tuşuna basılı tutun.Falso 0/4 Şut gücü 4/4 olacak şekilde sert bir şut atarsınız.28-35 gibi uzun mesafelerde kullanıma uygundur.

Yöntem 8 : Special shot 1 23-28 m

Şut butonu + geri yön tuşu %50 bar doldurun.Arapas Tuşuna Basılı tutun.Falso 2/4 Şut gücü 2/4 olacak şekilde şut atılacaktırç23-28 m de etkili olur.

Yöntem 9 : Special shot 2 28 metre

Şut butonu + ileri yön tuşu % 50-55 bar doldurun,Pas tuşuna basılı Tutun.Falso 2/4 Şut gücü 2/4 olacak şekilde şut atılır.28 metrede etkilidir.

Not : Her vuruş Yönteminde falso vermek için top havada yol alırken yön tuşları ile falso verilebilir.

www.pesfootball.com
    ηαρѕтєя

ALINTIDIR

• quote:

arka arkaya 10 maç yapınca 2x yavaş geliyor artık bayıyor aynı şeyleri izlemek :(

Birde hermaçta istinasız 60-70. dakkalar arası bizi çıkarması resmen saçmalık. 1 kerede 90dk. oyatmıyor! Mantıksız bu resmen! Takım 4-2 önde ben çıkıyorum 20 dk içinde 2 tane gol yiyip berabere kalıyorlar kafayı yiycem :(

Bu oyuna kesinlikle yama veya mod gerekli hiç zevkli değil bu şekilde olması ne bu her maç aynı dakkada çıkartılma saçmalığı gol atıyorum çıkarıyor !

Oyuna yeni başladıysan yani kariyere oyundan çıkarılabiliyorsun. Sonradan alıştım tüm maçlarda 90 dk forma giyebiliyorum 1 kere ya da 2 kere çıkartılmışımdır oyundan.

@DOGPRO yaptın yapacağını yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 5 Ocak 2009; 20:05:03 >

• Hakikaten ben sahada hayvanlar gibi koşuyorum ondanmı çıkarıyor beni acaba? Kah defanstan top çıkarıyoru kah forvette verkaç yapıyorum tüm mevkilerdeyim yani :) Ama oyuncu yorulunca üzerinde koyu renkli üçgen çıkıyor diye biliyorum ben ve benim oyuncum 19 yaşına girdiğinden beri hiç yorulmuyor yani o üçgenden ilk zamanlar çıkardı ama artık çıkmıyor? Acaba 20 yaşına gelincemi eleman 90dk oynamaya başlar. ?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Oyuna yeni başladıysan yani kariyere oyundan çıkarılabiliyorsun. Sonradan alıştım tüm maçlarda 90 dk forma giyebiliyorum 1 kere ya da 2 kere çıkartılmışımdır oyundan.

@DOGPRO yaptın yapacağını yine

Ne demek hocam, görevimiz

• quote:

Hakikaten ben sahada hayvanlar gibi koşuyorum ondanmı çıkarıyor beni acaba? Kah defanstan top çıkarıyoru kah forvette verkaç yapıyorum tüm mevkilerdeyim yani :) Ama oyuncu yorulunca üzerinde koyu renkli üçgen çıkıyor diye biliyorum ben ve benim oyuncum 19 yaşına girdiğinden beri hiç yorulmuyor yani o üçgenden ilk zamanlar çıkardı ama artık çıkmıyor? Acaba 20 yaşına gelincemi eleman 90dk oynamaya başlar. ?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Seni oyundan çıkarmak için kafanda üçgen belirmesi gerekmiyor çoğu zaman , dediğim gibi olay tamamen stamina puanı ile alakalı, az stamina ile oynarsan her maç enerjin daha da düşecektir ve en sonunda enerjin yükselene kadar maçlara yedek çıkacaksın, yüksek staminaya sahipsen bir sonraki maça daha fazla enerji ile çıkarsın ve eğer maç içinde çok kötü performans göstermedikçe ya da tatik değişiklik yapılmadıkça oyundan alınmazsın.

• Evet stamina puanı yükseltince (90 yaptım) 90dk oynuyorum artık:)

Birde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çoğu zaman kaleci maymun gibi atlayıp topu tutuyor , yandan yaklaşıncada tutuyor nasıl bir vuruş taktiği uygulamak lazım kaleci tutamasın topu? Uzanamayacağı köşeye atmak mantıklı gibi adam ortada duruyor nereye atarsam oraya uçuyor resmen... Manyak kurtarışlar yapıyor kaleciler...
  • quote:

Evet stamina puanı yükseltince (90 yaptım) 90dk oynuyorum artık:)

Birde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çoğu zaman kaleci maymun gibi atlayıp topu tutuyor , yandan yaklaşıncada tutuyor nasıl bir vuruş taktiği uygulamak lazım kaleci tutamasın topu? Uzanamayacağı köşeye atmak mantıklı gibi adam ortada duruyor nereye atarsam oraya uçuyor resmen... Manyak kurtarışlar yapıyor kaleciler...

Gittiğin köşeye falso ver kesin gol olur..Karşı karşıya iken..
    Yani sola doğru gidiyorsan sola falso ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

quote:

Evet stamina puanı yükseltince (90 yaptım) 90dk oynuyorum artık:)

Gittiğin köşeye falso ver kesin gol olur..Karşı karşıya iken..
    Yani sola doğru gidiyorsan sola falso ver

Falso vermek nasıl oluyor?

• ceza sahası içindeysen elini depar tuşundan çekip ''R2'' + Yön tuşuna (sağ veya sol) basarak topu köşelere gönderebilirsin. Kaleciyle aranda çok az mesafe varsa şutu çektikten hemen sonra ''L1'' basarak topu, kalecinin hemen üzerinden aşırtabilirsin.

Bence en iyi yöntem topla beraber oyuncuyuda kalecinin üzerinden aşırtmak
     Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• Editör falan delikanlı pes oyuncusunu bozar Şaka bi yana özelliklerle oynamak oyunun bütün heyecanını ve hırsını bitirir bence 4.sezonuma başladım Fransa ligi 4.sü LeMans'ta oynuyorum ve ilk 11'deyim. Forwet oyuncusuyum sürekli ilk 11 çıkınca son maçlara doğru enerji iyice bitiyor ve 75-80'de oyundan almaya başlıyor. Benim stamina 79 yetmediği halde editör ile düzeltmeyi düşünmüyorum böyle devam.
  • Benm STANAMIA "81" ve "90" Dk oynuyorum zaten
  • arkadaslar nerede okumustum hatırlamıyorum ama pas oranının vs. cok onemli oldugunu biliyorum alınan puanda.
    ama antremana cıktıgım bi macta 8pasta %100 isabet sagladım.bitane şut çektim o kaleyi bulmadı. baska da asist,gol vs. yok. ama mac sonunda 5.5 puan aldım.
    macta gol de olmadı ama baskaları 7 - 7,5 alırken ben niye 5,5 almıs olabilirim ?
    ve topu aldım gidiyorum mesela gerimde defans oyuncusu var boş alan. her ne kadar depar tuşuna bassam da hiç bi zaman o topu kaleye kadar götüremiyorum kaybetmemek icin durup pas atmak zorunda kalıyorum ben mi biyerde hata yapıyorum yoksa yeteneklerim iyi degil diye mi bu boyle oluyo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgn03

arkadaslar nerede okumustum hatırlamıyorum ama pas oranının vs. cok onemli oldugunu biliyorum alınan puanda.
    ama antremana cıktıgım bi macta 8pasta %100 isabet sagladım.bitane şut çektim o kaleyi bulmadı. baska da asist,gol vs. yok. ama mac sonunda 5.5 puan aldım.
    macta gol de olmadı ama baskaları 7 - 7,5 alırken ben niye 5,5 almıs olabilirim ?
    ve topu aldım gidiyorum mesela gerimde defans oyuncusu var boş alan. her ne kadar depar tuşuna bassam da hiç bi zaman o topu kaleye kadar götüremiyorum kaybetmemek icin durup pas atmak zorunda kalıyorum ben mi biyerde hata yapıyorum yoksa yeteneklerim iyi degil diye mi bu boyle oluyo ?

Puan durumun takımın berabere kalması veya yenilmesi durumda düşer, çünkü takım olarak kaybersiniz.Mesala sen 8 alacakken 5.5 almışsın.
    Diğer konuya gelince tabiki özelliklerinin büyük katkısı olduğu gibi zararıda olabiliyor.Senin boy ve kilo ne kadar fazla ise adam o kadar az koşuyor.Ayrıca zorluk seviyeni 2 kademe düşür..
    Yani Top Player'sa Regular yap.

• 7.5 tan fazla puan alınmıyormu yav

2 asist 1 gol = 7.5
    2 gol = 7.5
    0 gol 0 asist= 7.5

üstelik 2 asist ve 2 gol attığım maçlarda da pas yüzdem 19/18 ve 22/20 ydi ve kaleyi bulan şutlar 3 - 2 5 - 4 gibi birşeydi.
  • puan kısmına fazla takılmayın. Gol atın, asist yapın gerisini düşünmeyin.
  • şut attıktan sonra l1 e basıpmı kalecinin üstünde topla birlikte atlıyoruz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

şut attıktan sonra l1 e basıpmı kalecinin üstünde topla birlikte atlıyoruz??

Evet
  • L1 ve R2 tuşları tamam anlaşıldı :)

Ben maç sonlarında artık hep 8 puan alıyorum 8 den yukarı yok sanırım :) Şut gücü 80 üzerine çıkınca hiçbir şutu kaleciler tutamıyor artık hep sektiriyolar sağa sola önlerine bu şekilde diğer oyunculara pas vermiş gibi oluyorum :) Kaleciden sektirerek asist :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.