Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sadecebir sezon 6 speed 6 stamina verdim

sonra hep 5 kick 5 teknik 1 speed 1 power devam ettim şuan durum böyle yaş 19

senin yaş kaç?

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 21 Ocak 2009; 19:36:08 >
  • 25 ama 2 sezondur dribling ve speed gidiyorum.
  • bu arttırmayı nasıl yapıyorsunuz nereden yani
  • Kendi özelliklerini ayarladığın yere giriyorsun sonra, Strenhent yada buna benzzer bişey var oraya gelip artırıyosun..
  • Ben de artık emekli olmaya karar verdim 28 yaşındayım

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• Nedense oyundan sıkılmaya başladım. İlk aldığımda deliler gibi oynuyordum hiç sıkılmıyordum şimdi pek oynamak istemiyorum. Son kayıtlı oyunum gidince soğudum oyundan heralde ondan ya
  • arkadaşlar "Kaleciyle aranda çok az mesafe varsa şutu çektikten hemen sonra ''L1'' basarak topu, kalecinin hemen üzerinden aşırtabilirsin."
    bunu kaç defa denedim ama başarılı olamadım.yani yanlıs mı yapıyorum diye kac defa baktım dikkatli bastım vs. ama bazen normal vurus yapıyo bazen yukarıdan atıyo ama asırı yukarıdan atıyo..
    birde anlamadıgım bir nokta. mesela topu kaptım gidiyorum adam beni yere dusurdu topu aldı hakem devam etti baska bi pozisyonda yine aynı sekilde oldu ama faul verdi. veya ben birisine kayıp topu aldım bisey yapmadı digerinde yanlıslıkla bastım ve faul yapmıs oldum sarı kart verdi.
    bu pozisyonlar arasında nasıl bi fark var ki sonuc degisiyo.neye dikkat etmeliyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgn03

arkadaşlar "Kaleciyle aranda çok az mesafe varsa şutu çektikten hemen sonra ''L1'' basarak topu, kalecinin hemen üzerinden aşırtabilirsin."
    bunu kaç defa denedim ama başarılı olamadım.yani yanlıs mı yapıyorum diye kac defa baktım dikkatli bastım vs. ama bazen normal vurus yapıyo bazen yukarıdan atıyo ama asırı yukarıdan atıyo..
    birde anlamadıgım bir nokta. mesela topu kaptım gidiyorum adam beni yere dusurdu topu aldı hakem devam etti baska bi pozisyonda yine aynı sekilde oldu ama faul verdi. veya ben birisine kayıp topu aldım bisey yapmadı digerinde yanlıslıkla bastım ve faul yapmıs oldum sarı kart verdi.
    bu pozisyonlar arasında nasıl bi fark var ki sonuc degisiyo.neye dikkat etmeliyim ?

Hakem bazen avantaja bırakıyor, genellikle karşı takıma..

• Ben 2 sezon dayanabildim. Nice ile başladım sonra Fulham'a transfer oldum. Belli bi yerden sonra sıkmaya başlıyor. Hele Nice takımı tam sopalıktı gol attığım sürece ilk 11, bir iki maç gol atamayınca kadro dışı bırakıyordu. Yine mal adamlar bazen bomboşken bile pas vermiyor.
  • middlebrok ile basladım sırasıyla nevcastle lazio r.madrid milan m.unied inter m. united barcelona m.united en son olarak da barcelonadayım yine elde etmedıgım hıc bır basarı kalmadı dunyanın en ıyı oyuncusu unvanını 2015 yılnda aldım :)) Yani 2015-2016 sezonundayım 533 macda 634 golüm war ayıptır solemesı mukemmel oynarım bu oyunu,regularla basladım son 4 sezondur top playerdayım,top spd 92 sht powerda 95 e kdr cıkdı hilesiz :)))
    hıc sarmıyo dıyenler heralde oynamayı bılmıo,bide ben psp de oynuom surekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana037 -- 27 Ocak 2009; 2:56:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

kupanın arkasında yumruğunu sıkan şebelek benim karakterim

Bende 26 yasındayım butun basarılarım war dunyanın en ıyı oyuncusu dahil ben kendımı ıngılıs yapmısdım yabancı kontenjanına takılmayalım dıye :D :D benı neden hıc ıngılıs mıllı takımına cagırmadıar,bilen warmı acaba ben nerde yanıs yapmısım,keske türk olsaydım :))
  • ben türk oldum ikinci senemde direk cagrıldım yedek baslamıstım turnuvanın son maclarına dogru as oldum.bosverin ingilizi vs. Türk olun ilk turnuvada kadrodasınız
  • Ben ilk sezonumda alındım milli takıma D-
  • fifada da war bundan ama fifadaki iğrenç
  • işte bnm delühanlı

• arkadaşlar shooting,covering,1-1 score gibi ekstra özelliklerin hiç biri oluşmadı bende onlar nasıl oluşuyor?
  • sanırım o özelliklerde başarılıysan zamanla profilinde belirtiliyor(sanırım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenevar53

arkadaşlar shooting,covering,1-1 score gibi ekstra özelliklerin hiç biri oluşmadı bende onlar nasıl oluşuyor?

O özellikler zamanla oluşuyor hep kaleciylke karşı karşıya kalıp gol atarsa 1-1 scoring geliyo penaltı kullanırsan çok penaltı geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

quote:

Orjinalden alıntı: cenevar53

arkadaşlar shooting,covering,1-1 score gibi ekstra özelliklerin hiç biri oluşmadı bende onlar nasıl oluşuyor?

O özellikler zamanla oluşuyor hep kaleciylke karşı karşıya kalıp gol atarsa 1-1 scoring geliyo penaltı kullanırsan çok penaltı geliyo

benim söylediğimin açılımı
  •  Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.