21 yaşında liverpoolda oynuyorum. Daha önce oynadığım takımlar sırasıyla Siena-Bjk-Newcastle-Bjk-Fiorentina-Liverpool. Milli takımda da ilk 11deyim. Amf olarak başladım Fiorentinada Cmf oldum Liverpoolda Dmf oldum. Bakalım daha ne kadar geri gidicez.
Bu arada bu dribbling playmaking falan gibi özellikler varya. Onlar nasıl açılıyor?
Chelsea'ye transfer oldum ve playmaking özelliğimde açıldı ama nasıl oldu anlamadım. Bu arada Chelsea dünya sıralamasında birinci. Kadroda yok yok
Bekapa şaka yapıyorum dostum ya
ben dediğim gibi arsenal, manu, real madrid den sonra milana gittim.. işler gayet iyi gidiyordu ama TrFuRKaN sağolsun aklımı çeldi TSL yamasını yükledim yeniden başladım..
denizlide başladım şimdi trabzona gittim.. ordan galatasaaya gitmeyi istiyorm 2 sezon gs de piştikten sonra avrupaya açılacağım.. geçen oyunumda öyle yapmıştım çok çabuk yükseldim..
bana teklif yapanlardan sanırım tornio ya gidiyorum ama gs de kafamı karıstırıyor daha ilk sezon sonu cok heycanlıyım
ŞOK ŞOK ŞOK Furkan Torino da mı ?
Fotomaç gazetesinde çıkan habere göre Furkan sivastan istanbul a kara yolu ile geçmesi oradan uçak ile italya ya gitmesi bekleniyor...
VEe Furkan İstanbul yolculuğunda
İstanbul'a geldikten sonra taxi ile havaalınına hareket etti....
ve italya yolculuğu başlıyor
uçak italya ya indi ve o da ne furkan uçaktan inmedi... daha doğrusu uçağa binmediği anlaşılıyor...
ŞOK ŞOK ŞOK Furkan Galatasaraydaa....
Torino ya imza için giderken havaalanında Furkan ile görüşen Gs li yöneticiler Furkan ı ikna ettiler ve Furkan Galatasaray'a transfer oLdu....
al işte
doğru karar 1-2 sezon daha kal geliş iyice erkenden gidip hata yapma
hadi hayırlı olsun
saolasın Sinan kardeş ama Gs tek Forvet oynuyor ve Baros var işim zor
quote:
Orjinalden alıntı: TrFuRKaN
saolasın Sinan kardeş ama Gs tek Forvet oynuyor ve Baros var işim zor
öle deme
1. oyunda öle bişe varki en önemli forvetleri bile yedek bırakabiliyorsun 2. farklı bi mevkiide oynatabilir hoca..
ama oynarsın yani takma..
22 yaşındayım adam süper oldu çok zevkli olmaya başladı oyun
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
22 yaşındayım adam süper oldu çok zevkli olmaya başladı oyun
evet öyle oluyor, 24 yaşındayken nerdeysen bütün ödülleri almıştım bu nedenle sıkıldım.. sen yavaş ilerle yoksa çabuk sıkılırsın
Mecburen yavaş ilerliyorum çünki ps3te pc ye göre gerçekten daha zor.. Pc'de 20 yaşındaki halim ps3te anca 22 yaşında oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
Mecburen yavaş ilerliyorum çünki ps3te pc ye göre gerçekten daha zor.. Pc'de 20 yaşındaki halim ps3te anca 22 yaşında oldu
ben 2. sezonda baya iyi oldum peslegend den özelliklerimi düşürdüm
manyak ben
Şu TSL yamasının linkine versen
legend bölümünde antrenman var mı yoksa sadece lig maçlarından sonra mı özellikler gelişiyor
arkadaşlar lütfen yardım edin pes2009 da legend bölümünde özellikler SADECE LİG MAÇLARINDAN SONRA MI ARTIYOR yoksa antrenman bölümü var mı
(tabi ps2 için ps2 de oynuyorum) yukardaki furkan kardeşimizinki ps3 mü bana öle geldi kusura bakmayın daha yeniyim ps3 e benziyor da tşkler.
quote:
Orjinalden alıntı: tbardak
arkadaşlar lütfen yardım edin pes2009 da legend bölümünde özellikler SADECE LİG MAÇLARINDAN SONRA MI ARTIYOR yoksa antrenman bölümü var mı
(tabi ps2 için ps2 de oynuyorum) yukardaki furkan kardeşimizinki ps3 mü bana öle geldi kusura bakmayın daha yeniyim ps3 e benziyor da tşkler.
tam anlamadım sorunu ama antreman yapıyorsan antremanda maç yapıyorsan maçtan sonra artıyor..
öncelikle curly kardeşim teşekkür ediyorum cevap verdiğin için;
şöyle bi sorunum var buralardaki forumları okudum hepsi pes2009 legend bölümünden söz ediyor ve 'antrenmanları yapın es geçmeyin özellikleriniz artar diyor' bn west london white da oynuyorum her maçtan sonra özelliklerim doluyor yani(speed 72 ise uzun bi çubuk var o 100 e gelince speed 73 oluyor ) bu bayağ bi zaman alır, ayrıca özelliklerimizi geliştirebileceğimiz bi antrenman bölümü var mı diye soruyorum (legend bölümünde) şimdiden tşk ediyorum
bn antrenman bölümünü bulamadım sadece maçtan sonra mı artar diyorum (idman falan yok mu düz koşu çalım atma vss.. forumlarda duydum da :)
@tbardak Takımın as oyuncusu olduktan sonra anternmanlara çıkmıyorsun (performansın çok düşmedikçe), anternmanlardan farklı olarak maç sonrasında match experience kazanıyorsun. Puanların yavaş artmasını fazla takma, eğer strenghen puanlarını dengeli ve mevkiine uygun bir şekilde dağıtırsan 3-5 sezon sonra şahane bir oyuncu olabilirsin.
arkadaşlar 17 18 yaşlarında BİR MAÇTA 12 KADEME ARTARKEN ÖZELLİKLERİMİZ(100 OLUNCA BİR ARTAR ÖRNEĞİN 83 DEN 84 E) 19 20 21 DE BİR MAÇTA 9 KADEME ARTIYOR DAHA SONRA 6 KADEME PEKİ. BU DURUM NE ZAMAN TERSİNE DÖNÜO BİLEN VAR MI YANİ ÖZELLİKLER NE ZAMAN AZALIO AYNI GERÇEK HAYATTA Kİ GİBİ MESELA 32 YAŞINDAKİ HENRY ESKİ AZMAN ANRİ DEİL :dd:dd:D
bn legend a başladım bi maç yaptım sonra bi takım istedi oraya gittim daha da ne antrenman ne de antrenman maçı gördüm duydum bildim :) benim dediğim o beğenilme maçından sonra bi antrenman var mı düz koşu falan özelliklerimizi artıra bileceğimiz.. maçlardan sonra az artıyo bi de fazla zaman alır