Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan benide imrendirdiniz yarın PES 09 alıyorum yazarım sizede
  • Öncelikle herkese s.a ben de PES become a legend oynuyorum ama istediğim gibi bir karakter bir türlü yapamadım :( Ben DRİBLİNG+ SPEED + ACCELLECTRİON ) istiyorum ama olmuyor Bana Yardım EDEEBİLİCEK VAR MI ????????????
  • arkadaşlar ben bu modu oynarken bir kaç hafta ilerledim ve sonra hata raporu verdi düzeltemedim. bana kayıtlı oyun verebilecek kişi varmı lütfen acil!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zarate

Öncelikle herkese s.a ben de PES become a legend oynuyorum ama istediğim gibi bir karakter bir türlü yapamadım :( Ben DRİBLİNG+ SPEED + ACCELLECTRİON ) istiyorum ama olmuyor Bana Yardım EDEEBİLİCEK VAR MI ????????????

Onu ancak Become A Legend Editör ile yapabilirsin veya 3-4 yıla öyle olur..
  • Bu moda teknik özellikleri geliştirmek için artı bir training bölümü konulabilirdi.Bu şekilde hiç gelişemiyosun.
  • ben oncelerı world champıons patch te tsl lıgınde baslamıstım kayserı spordaydım cok kotuydu ama takım oyunda ben ıyıdım mac bası fıx bı golum oluodu nerdıse.1sezon oynadım baydım sora bazı arkadasların dedıı gıbı cok monoton gecıo
    ama sımdı yazılarınızı okudum bıraz gaz oldum tekrar baslıcam
  • ben 17 yaşımda real betisle başladım. 1 yıl oynadım villareal'e geçtim. oyunun zevki çıkmaya başlamıştı. daha çok pozisyona girip daha çok topla oynuyordum. yarım yıl sonra kısa transfer döneminin son gününde barcelona 1030 luk teklif yaptı. umarım oyunun keyfi kaçmaz.
  • ben ilk senelerde ÇOK büyük takımlara gitme taraftarı değilim.çünkü bi futbolcu ufak bi takımdayken hayali hep ne olur daha büyük daha büyük bi kulüpte de oynamak.
    e 1sene sonra barcelonada olduktan sonra olcak tek sey hava degisikligi olcaktır.ve ozelliklerimiz cok cok iyi olmadıgı icin cok iyi oynamaya da biliriz.
    mesela bana chelseaden teklif vardı diger tekliflerden biri de lyondu lyona gittim daha zevkliydi simdi romaya gectim bu sekilde 1-2seneye chelsea,barcelona gibi takımlara gitmeyi dusunuyorum.
  • yaa bazı türkiye ligini kapsayan patchlerde garip garip oyuncular türk milli takımında oynuyor. oda oyunu çöok zevksiz hale getiriyor. bana kalırsa sadece takım isimlerini gerçek yapıp oyunu öyle oynayın
  • evet o benim canımı cok sıkıyo. world champions patch de vardı en cok ondan.
    millet isimlerini yazmış milli takıma koymuş falan.gcp de TSL olsa tadından yenmezdi
    ~~~~

arkadaslar benim mevkim WF. ve bu sene romaya gitmistim ilk baslarda yedek olarak SS yerine sokuyordu (zaten SS - CF oynayacagımı biliyordum cunku kanatsız oynuyorlar) bunda bi sorun yok ama ilk 11 e aldıgı ilk macta beni orta sahaya aldı orta sahanın ortasına. ve ben burada oynamaktan hic memnun degilim yapabilcegim bisey yok mu her mac gol atsam forvete koyar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B747 -- 9 Mart 2009; 16:16:08 >

• KOMİK

Bir keresinde become a legend modunda antreman yaparken oyuna iskelet girdi
     Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_mstf -- 10 Mart 2009; 22:57:14 >
  • Arkadaşlar Stamina koşu yeterliliğinden başka bi işe yarıyomu ayrıca stamina azalınca oyuncu dahamı kotu oynuor?

Ayrıca bu oyunu sakın regularda oynamayın hiç sarmıyor 20 yaşında valencia da oynarken gol kralı oldum bıraktım top player başladım
  • bende arada sırada 3-4 maçlığına giriyorum.telef ediyorum rakibi. tutamıyorlar yawwww
     Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )bu pozisyonun sonucu kaleciyi de salı pazarına gönderek gol atmak oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Türkiye ile Hollanda finalde karşılacak. Kaptan benim. 6 tane takım teklif ediyor.
    Değerim 2780P

1- Milan 3 binP küsür
    2- Atalanta 3binp küsür
    3- Sevilla 3380p
    4- Chievo Verona 3450P
    5- Roma 3490P
    6- Villareal 3binP küsür

Sizce hangi takıma gideyim? Mevkiim RMF, SMF. En iyi hangi takımda oynarım? Ayrıca sizler nasıl hemencecik büyük takımlara gidiyorsunuz? Ben 25 yaşıma geldim daha rüya takıma bile gidemedim sizde birşey mi var acaba

Bendede bi gariplik var 18 imde barcelonaya gittim Top playerda , hatta chelsea filanda çağırdı bi ara

• Top player da kariyerime Kayserispor da başladım.İşte 6-7 maç derken ilk 11 oynamaya başladım nihayet.Mevkim sol açık iyi, ancak sağ ayaklıydım sağa çekip vurmayı çok seviyorum o yüzden Ligin sonunda 11 asist ile asist kralı oldum ve en değerli oyuncusu seçildim ligin.İlerledim transfer görüşmelerine baktım 6 teklif, yavaş yavaş açıldı 1 Beşiktaş, 2 Trabzonspor, 3 Aston Villa , 4 Valencia, 5 fenerbahçe ben 6. Galatasaray olucak diye heyecanlı beklerken olmadı malesef, 6. takım Real Betisti Bende TR de artık oynamam diyip Aston'a geçtim.Orda 1 maçta 3 asist yapınca ManU ya devre arasında teklif geldi, ManU ya geçtim.Ronaldo'yu kestim o yedek oynamaya başladı ben gelince.Ardından sezon sonu geldi ve benim istatistikler almış başını giderken, ManU benle kontrat yenilemek istemedi Sonra tek teklif geldi o da Milan..Hesabım hala duruyor Milan'da ancak soğudum oyundan biraz.Umarım diğer oyunlarında biraz daha geliştirirler zira baya zevkli bir mod.

• sıkıyo adamı biraz uğraştım sonra master lige geçtim
    master lig 4ever
  • Benim bilgisayar kaldırmıyor en düşük çözünürlükte bile kasıyor o yüzden şimdilik bay bay diyorum PES 2009'a
  • çok guzel bi' özellik bence... sıkılmadan oynanmasını saglıyor oyunun bir master lıg bi' bu iyi oluyor
  • Oyunun partlarını indiriyorum Hedefim Takımımda efsane oyuncu olmak yani bütün kariyerimi bir takımda devam ettirmek.
  • Bende MBoro dayım.Tuncay la aynı takımdayım.Bu modda training var mı? Yani mac dısında adamın ozelliklerini gelistirmek icin antrenman yapabiliyor muyuz? Cunku Strenght puanlarım 8 tane ve 1.5 sezonda hıc artmadı.Maclardan sonra yeteneklerin yuzdeleri 6 şar olarak artıyor.Ama Strenght puanını nasıl gelistiririz?
    Bir de mactan sonra Rating ime nereden bakacagım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aopen700 -- 17 Nisan 2009; 17:52:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.