Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbardak

bn legend a başladım bi maç yaptım sonra bi takım istedi oraya gittim daha da ne antrenman ne de antrenman maçı gördüm duydum bildim :) benim dediğim o beğenilme maçından sonra bi antrenman var mı düz koşu falan özelliklerimizi artıra bileceğimiz.. maçlardan sonra az artıyo bi de fazla zaman alır

@Silver_Sky açıklamış hocam..

Sen az artmasına bakma benim de ilk özelliklerim çok kötüydü daha sonra dehşet oldum.. Mesela şutlarını geliştirmek istiyorsan strenghen bölümünden kicking i arttır.. sorununa anca böyle bir çözüm bulunabilir.. dediğin gibi artı bi antreman şansı yok keşke olsaydı..

_____________________________________________________________________________________________________________

@beraldinho hocam sana gelince;

ilk başlarda maç veya antremanlardan sonra özelliklik barı daha çok artar.. 6-8-10 gibi ama geliştikçe bu artma hızı da yavaşlar.. 30 lu yaşlarda ise özelliklerin düşebilir ama 30 lu yaşlara kadar oynayacağını sanmıyorum.. ben 24 yaşında alacak ödül kalmayınca kapattım oyunu

• Sonunda lig, kupa ve şampiyonlar ligini alabildim Ac Milan'la,

3 kategoride de gol kralı oldum, ve sezon sonundaki tekliflere baktığımda size sormak istediğim şu.

BOL modunda para anlamında en yüksek tutar 5.000 mi?

O tutarın üstünde bir teklif gelmiyor da artık

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sonunda lig, kupa ve şampiyonlar ligini alabildim Ac Milan'la,

3 kategoride de gol kralı oldum, ve sezon sonundaki tekliflere baktığımda size sormak istediğim şu.

evet en fazla 5000 alabilirsin. max. tutar o.

• cevap için teşekkürler @captain_turkiye,

desene bizi artık bu modda güdüleyebilecek bir koz kalmadı
  • yahu 21 yaşına geldim interde oynuyorum ama 1 tane bile free kick kullanmak nasip olmadi forvet oynuyorum... free kick kulanmak için bir yöntem varmı?
  • arkadaşlar oyunu hangi kamera açısı ile oynuyorsunuz ve kamera sizi mi yoksa topu mu takip ediyor?ben bir türlü karar veremedim hangi kamera ile oynayacağıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findori -- 18 Şubat 2009; 10:04:48 >
  • vay neler olmuş burda uzun zamandır yoktum buralarda pes2009 danda uzak kaldım en son Gs dydim sanırım become a legende de
  • arkadaşlar hangi kamera açısı ile oynadığını söyleyecek bir kişi yok mu ne tavsiye edersiniz?bir de bu strenghen puanları artıyor mu ileride?
  • quote:

Orjinalden alıntı: findori

arkadaşlar hangi kamera açısı ile oynadığını söyleyecek bir kişi yok mu ne tavsiye edersiniz?bir de bu strenghen puanları artıyor mu ileride?

yok mu bir cevap veren ya
  • quote:

quote:

arkadaşlar hangi kamera açısı ile oynadığını söyleyecek bir kişi yok mu ne tavsiye edersiniz?bir de bu strenghen puanları artıyor mu ileride?

player-wide kamerayla gol,asist kralıyım, mutluyum, huzurluyum , strenghen puanların artmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

quote:

player-wide kamerayla gol,asist kralıyım, mutluyum, huzurluyum , strenghen puanların artmıyor.

ball wide.. oyunu takip edebiliyorum böyle..

• benim cameramda Ball-Wide ama radarın payı bu camera da cok cok büyük radara cok dikkat etmen lazım
  • sağolun arkadaşlar cevaplar için
  • Okudum tüm sayfaları , biraz eleştirin şu oyunu yoksa dersler gidiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ya beni 6 takım istiyor hangisine gideyim karar veremedim sivas sözleşme yenilemek için kapımı çaldı bu takımlardan 2 tanesi avrupa kupalarına gidiyor birisi sivas diğeri torino sizce 6 takımdan hangisine gitmeliyim ?

beyler Gs de teklif etti onuda sayın bu 6 takım arasında

Edit: Torino teklifini 630 a yükseltti şu an en yüksek teklif Torino da

Sivas.

• quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ya beni 6 takım istiyor hangisine gideyim karar veremedim sivas sözleşme yenilemek için kapımı çaldı bu takımlardan 2 tanesi avrupa kupalarına gidiyor birisi sivas diğeri torino sizce 6 takımdan hangisine gitmeliyim ?

beyler Gs de teklif etti onuda sayın bu 6 takım arasında

Edit: Torino teklifini 630 a yükseltti şu an en yüksek teklif Torino da

Hangi ek paketi kullanıyosun?

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sonunda lig, kupa ve şampiyonlar ligini alabildim Ac Milan'la,

Atalanta nerden bulmuş o parayı

• bu takımlara transfer olurken önerilen forma numaralarını değiştirebiliyo musunz?? teklif ettiklerinde hep 9 numarayı öneriyolar ama hiç gelmedi, ben de değiştirip kendi istediim numarayı ayarlayarak kabul ediyorum ama yine de olmuyo, lyon da oynadım bi sene, 8 numara juninhodaydı ve de ertesi sezon emekli oldu, ben de aynı takımda kaldım forma numarası olarak da 8i seçip teklifi kabul ettim, ama yine kafadan bi numara verdi oyun, ve 8 numara boşta, trasnfer döneminde nasıl ayarlayabiliyoruzz??
  • arkadaslar bugun yeni bi kariyer acayım dedim daha once wing forward oluyodum centre forward olayım dedim ve nasıl olcak acaba diye en düsük modda basladım. e haliyle 15in üzerinde gol attım o gözlemcilerin oldugu macta. ama ne gelen teklifler ne de profilim iyi degildi.zorluk seviyesi arttıkca bunlar da mı artıyo ? ayrıca ben şut gücü,şut tekniği,attack ozelliklerinin yüksek olmasını istiyorum bunlar icin isabetli şut ve elbette gol yeterlimidir ? forvetler icin ne onerirsiniz. ve staminanın da yüksek olmasını istiyorum editor kullanmak istemiyorum bunun icin fazla yorulmamam mı lazım
  •  Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

İlk teklifte Juventus'a gittim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.