Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aopen700

Bende MBoro dayım.Tuncay la aynı takımdayım.Bu modda training var mı? Yani mac dısında adamın ozelliklerini gelistirmek icin antrenman yapabiliyor muyuz? Cunku Strenght puanlarım 8 tane ve 1.5 sezonda hıc artmadı.Maclardan sonra yeteneklerin yuzdeleri 6 şar olarak artıyor.Ama Strenght puanını nasıl gelistiririz?
    Bir de mactan sonra Rating ime nereden bakacagım?

adamın sadece maçlarda gelişiyor ekstradan bir antreman modu yok.strenght puanların da sabit artma olmuyor.gelişmen de strenght puanın ve maçtaki kazandığın tecrübeye göre artıyor,ne kadar iyi oynarsan o kadar çok gelişiyorsun.özellikle milli ve şampiyonlar ligi maçlarında daha çok gelişiyorsun.ratinge de match details kısmından bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findori -- 17 Nisan 2009; 18:23:58 >
  • arkadaşlar condition ve response özelliği tam olarak ne işe yarıyor?ve bu modda zayıf ayağını güçlendiren oldu mu hiç?
  • Zayıf ayağı güçlendirme yok
  • ya şu kaleciyle karşı karşıyada YERDEN köşeye nasıl vurabilirim ??? R2+Şut havadan gönderiyor genelde
  • iyi oynarsan hemen alıyorlar milli takıma
  • arkadaşlar condition ve response özelliği tam olarak ne işe yarıyor? bilen yok mu ya
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Ben genelde Master League kasıyordum ama B.A.L'e geçmeyi planlıyorum yarın. Antreman maçı nasıl yapıyoruz menüde iken. (PS oyuncusuyum ve oyun İngilizce.) Takımdayken antreman maçı olayını anlayamadım. Benim takımda yükselişe geçmem için ne yapmam gerek kısaca?
  • Takımların antrenman maçları oluyor maç kadrosu seçimi için. Bunun dışında başka antrenman maçı söz konusu değil. Takımda yükselişe geçmek için önce yedek kadroya alınmalı, daha iyi performans göstermeli ve fırsat gelmesi için beklemelisiniz. Daha sonra maçta "görevinizi" (burası çok önemli) yerine getirmeniz durumunda daha iyi gelişim gösterirsiniz. Örneğin; bir forvet için şut ve gol sayısı ne kadar önemli ise, bir orta saha için assist ve pas o kadar önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Takımların antrenman maçları oluyor maç kadrosu seçimi için. Bunun dışında başka antrenman maçı söz konusu değil. Takımda yükselişe geçmek için önce yedek kadroya alınmalı, daha iyi performans göstermeli ve fırsat gelmesi için beklemelisiniz. Daha sonra maçta "görevinizi" (burası çok önemli) yerine getirmeniz durumunda daha iyi gelişim gösterirsiniz. Örneğin; bir forvet için şut ve gol sayısı ne kadar önemli ise, bir orta saha için assist ve pas o kadar önemli.

Arkadaş anlatmış herşeyi.Antreman maçlarında iyi oynaman gerekiyor.Sonra yedek kadroda antreman maçı yapıyorsun ve ordada iyi bir performans gösterirsen maçta yedeğe alıyor seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Takımların antrenman maçları oluyor maç kadrosu seçimi için. Bunun dışında başka antrenman maçı söz konusu değil. Takımda yükselişe geçmek için önce yedek kadroya alınmalı, daha iyi performans göstermeli ve fırsat gelmesi için beklemelisiniz. Daha sonra maçta "görevinizi" (burası çok önemli) yerine getirmeniz durumunda daha iyi gelişim gösterirsiniz. Örneğin; bir forvet için şut ve gol sayısı ne kadar önemli ise, bir orta saha için assist ve pas o kadar önemli.

Anladım,sağolasın :) Şimdi yeni bir kariyer açıp başlayacağım zaten :)
  • benim oyunum sürekli kapanıyor. 7. Haftadan sonra kapanıyor. eksik dosyalar mı var ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeronRex

benim oyunum sürekli kapanıyor. 7. Haftadan sonra kapanıyor. eksik dosyalar mı var ??

patch 1.30 u yüklemelisin.
  • peslegend i açıp stamina arttırayım dedim, oyuna girdiğimde ortasahada buldum kendimi
    3 4 maça düzelir herhalde dedim, ligin yarısı geçti hala orta sahada oynuyorum 1.96 boyla
    nasıl düzeltebilirim bunu ?
  • Orta saha özelliklerini düşür (Orta açma, pas vs.). Şutunu, bitiriciliğini falan arttır!
  • yorumlar çok güzel ama benim kafama bişey takıldı ilk maç var ya gözcü maçı orda ben 7.5 8.0 rating alıyorum. Ama oyuncu özellikleri 75 den yukarı olmuyor sadece agility 76 birde top speed 79 oldu diğerleri hepsi 70 altında birde arka sayfada var 2 tane sarı o kadar. İlk maçta pas atıyorum, koşuyorum, asist yapıyorum, top kapıyorum, gol atıyorum ama yinede bu özellikleri arttıramıyorum siz nasıl yapıyosunuz anlamadım. İlk sayfada Silver_Sky in adamı var "Polynikes" stamina 75 top speed 84 agility 89 dribble speed 79 acaba bu arkada PesLegend mi kullandı yoksa kendi mi yaptı kendi yaptıysa nasıl yaptı Body özelliklerinden mi ayarlamamız gerek yardımcı olun lütfen
  • Futbolcuma laf ettirmem arkadaş !, şaka bir yana, defalarca söylendi ama tekrar hatırlatmakta fayda var. Oyuncunuzun ilk özellikleri; seçtiğiniz mevkii ve ilk çıktığınız maçta gösterdiğiniz performansa göre değişir, WF pozisyonunda oynuyorsanız (şiddetle tavsiye edilir) hız,dibling,stamina gibi değerleriniz yüksek olacaktır ama siz hiç strenghen bölümüne bakmayıp, puanları oyunucunuzun karakterine göre ayarlamazsanız anca jubile maçınızda efsane olursunuz
  • Ben TSC çıktığı için yeniden başladım CF pozisyonunda sizce hangi değerleri yükseltmem gerekir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Ben TSC çıktığı için yeniden başladım CF pozisyonunda sizce hangi değerleri yükseltmem gerekir ?

Bence stamina yeterli ise 4 vuruş, 4 dribbling 4 speed e ver. Bunlar senin atağını, hızını, hızlanmanı, top sürüş yeteneğini, tekniğini ve paslarını geliştirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaintSmiLe -- 2 Mayıs 2009; 16:59:26 >
  • ilk çıkılan gösteri maçında 2 gol 2 asist yaptım AMF olarak m.boro ya gittim Tuncayın takımına
    herneyse ilk 11 de kaptım yerimi ama adamım tam bir bodoz. topla 2 adım atamıyor. her vurduğu taç neredeyse . yine de 6 kez maçın adamı oldum. yavaş yavaş gelişiyor daha ilk sezondayım
    gerçek ismini bilmediğim ligden bir takım kazandığımın 3 katını önerdi devre arasında ama ben takımımı bırakmam dedim
    bu arada AMF yaptım mevkimi ama daha orda oynamak hiç fırsat olmadı
  • Bende yeni adam yapıp ilk maçta bol pas bir gol atarak 7.5 rating aldım kendi oluşturduğum karma lige BJK i koydum BRS'li olmama rağmen BJK de oynuyorum yaptığım ilk maç BARÇA ile oldu 78. dk da oyuna girdim 1-1 olan maçta 4 pas, 2 şut 1 tanesi gol dk 89 da 1-2 öne geçtik 8.0 ile ilk maçtan maçın adamı ödülünü aldım. Gerçekten zevk alıyorum oyundan Silver_Sky'in tavsiyesini dinleyerek WF açtım ama genelde SMF ve CF oynuyorum. Kanatlardan ortalarım iyi olmasa da 2-3 asistim var ligde 11.yiz kupa da ise 1.yiz Barça 2. Sezon ortasında gelen tekliflere göre takım değiştirebilirim. Özellikle türk takımlarıyla oynamak çok zevkli oluyor GS veya FB den teklif gelirse değerlendireceğim

birde SS;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaintSmiLe -- 2 Mayıs 2009; 22:44:38 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.