Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şuanda interdeyim adamın özellikleri güzel diyebiliriz ve almadığım ödül kamadı asist krallıkları dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: findori

arkadaşlar condition ve response özelliği tam olarak ne işe yarıyor? bilen yok mu ya

dostum condition kondisyonun ve response da oyuncunun topla ya da topsuz yapmak istediğin şeylere çabuk cevap vermesi...
  • Bende Extreme yaması ile başladım. Antalyaspor'dayım. İlk baçıma çıktım. Bir sorum var. Gol atmak haydi kolay. Asist yapmak için önerileriniz var mı? Birde oyuncuyu yaratırker Sakatlık : A - B - C şeklinde bir şey seçiyoruz. Ne işe yarıyor? Ben genelde B seçiyorum ortada diye...
  • bazen bomboş pozisyonda pas atmıolar önüm boş arapası atsa adam kaleciyle karşı karşıya kalcam pas istiom atmıo
    fifa da hangi pas türünü atacağını biz ayarlıoduk
    bunda atmıolar bile dibine gelion öle atıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bende Extreme yaması ile başladım. Antalyaspor'dayım. İlk baçıma çıktım. Bir sorum var. Gol atmak haydi kolay. Asist yapmak için önerileriniz var mı? Birde oyuncuyu yaratırker Sakatlık : A - B - C şeklinde bir şey seçiyoruz. Ne işe yarıyor? Ben genelde B seçiyorum ortada diye...

O sakatlık dercesi sanırım, a olursa cok ağır, b olursa normal, c olursa az. (Yani ben böyle biliyorum..)
  • arkadaşlar uzun süredir became a legend oynuyorum tek hedefim var Man Utd , oyuna juventus'Ta basladım daha sonra BJK'ye gectim ordan Milan'a gectim ve simdi Arsenal'deyim ama tek istedigim Man Utd . almadıgım ödül , kupa kalmadı nerdeyse ortalamam 7.10larda ama Man Utd istemiyor .
    ARANIZDA MANCHESTER UNİTED'DA OYNAYABİLEN VAR MI ? DAHA NE YAPMALIYIM , İTALYA'YI KASIP KAVURDUM BU LİGDE DE İYİ OYNARSAN MAN UTD İSTER Mİ :) BU ARADA ARSENALDEN ÖNCE CHELSEA İSTEDİ , LİVERPOOL İSTEDİ MAN UTD İSTER DİYE GİTMEDİM ARSENAL'E KALDIM YA :s:s:s
  • Ben Man. U.'ya gitmiştim ama çok mutlu değildim şahsen yedekte çok fazla Forvet vardı.Ama Barca isterse Barca'ya git derim ben!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Mayıs 2009; 21:32:34 >
  • DOGPRO dostum barca istedi ama ne bilim ben ManU için oynuyorum ya :D hatta ManU ya gittikten sonra oyunu kapatabilirim bile :P :P :P simdi arsenalde oynuyorum sezon sonu avrupa sampiyonası var onda da basarılı bi performans sergilersen giderim ManU'ya diye düşünüyorum :):):)

sezon sonu gelmeden devre arasında Man Utd ' ye transfer oldum :D:D:D ilk antreman macımda da 4 gol atarak takıma giriyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chubuzun -- 12 Mayıs 2009; 13:51:39 >
  • Genel konu olarak gördüğüm için yukarı.

quote:

Orjinalden alıntı: falco911

peslegend i açıp stamina arttırayım dedim, oyuna girdiğimde ortasahada buldum kendimi
    3 4 maça düzelir herhalde dedim, ligin yarısı geçti hala orta sahada oynuyorum 1.96 boyla
    nasıl düzeltebilirim bunu ?

Bende CMF olarak 1.98 oynuyorum. Fiziksel özellikleri abartmış olabilirim.

Arkadaşlar Çeviklik ( Agility ) nasıl gelişir? Bende 78 ilk baştan beri gelişmiyor. Halbuki bileklerime hakim olmak istiyordum ben. Neyse bu kariyerde alıştıktan sonra bir WF açarım ilk olarak yüksek gelir. Birde Orta saha açarım ama 1.98 boyla değil.

• Arkadaşlar sabırla okursanız eminim faydalanacağınız bilgiler bulacaksınız. Ben bu bal liginin tutkunuyum diyebilirim. Uzun süredir oynuyorum ve tüm arkadaşların yazdığı sorunlarla ve insanı gıcık eden gerizekalı hatalarla karşılaştım ama pes etmedim her yolu denedim ve şimdi çözümü buldum. oyunu top playerde oynuyorum, mevkiim ise cf. Bazı arkadaşlar takıma girmek için defansa yardım et çok koş falan diyorlar, ben bunu çok denedim ama bi faydasını göremedim. hatta tüm arkadaşların dediği olay oldu. Takımım aptal gibi oynamaya başladı, 3 pası arka arkaya yapamamaya başladı, bütün maçlarımızı kaybetmeye başladık vel hasıl sorunun kendimde olduğunu düşünerek kendimi fazla yormamaya daima ilerde kalmaya ve takım arkadaşlarım topu kaptığı zamanda hızlı bi şekilde sağa sola dripling yapmaya başladım. Oyun kalitesi inanılmaz arttı, takımım ilerde basmaya ve top kazanmaya başladı, rakibe karşı baskı kurdu ve yarı sahadan çıkartmadı. Yani konunun özü oyunu yapanlar gerçekten oyunu gerçekteki gibi tasarlamış, sen defansta paso top karşılamaya gelirsen rakip takım cesaretlenip ilerde basıyo ve seni yarı sahana gömüyo, dolayısı ile goller kaçınılmaz oluyo. bu tavsiyelerimi yabana atmayın arkadaşlar, oyun bu şekilde tıpkı gerçek gibi ve inanılmaz zevkli. ben bu şekilde oynayarak 17 yaşında racing sant de başladım, devre arası valencia ya gittim 1,5 sezonda 20 nin üzerinde gol ve 10 civarı asist yptım, sonra real madrid ve barcelona teklif yaptı, reali tercih ettim o sezon oynadığım 40 küsür maçta 26 gol attım bunun 21 i ligdeydi ve eto nun arkasından gol krallığında 2. oldum bunların hepsinide top playerde 17 ve 20 yaş arası yaptım inanın. Birde başka bi arkadaştan duyduğum şeyi paylaşmak istiyorum oda şu: top rakipteyken orta yapma tuşuna basılı tutarsan takımın pres yapar dedi, ben bunu deniyorum ama takımım pres yapıyomu yapmıyomu bunuda tam anlamış değilim. teşekkürler

• Bu da benim adamım..

Bol SS'li..

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

oyundaki 9. sezonum. regular seviyede başladım ve giderek yükselttim (son 4 sezondur top player oynuyorum) , ancak maçlar ''yapay zeka vs yapay zeka'' arasında geçtiği için zorluk seviyeleri arasındaki fark pek ortaya çıkmıyor.
    kendi mevkiinizde oynayamak performansınızı direk etkiliyor, bknz Barça (2016-2017 sezonu başlayalı 1 hafta olduğu için ''1'' gol görünmekte'')

kariyerine sansina cok iyi baslamissin ben o seviyeye getirmek cicn 4 sezon harcadim

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bende Extreme yaması ile başladım. Antalyaspor'dayım. İlk baçıma çıktım. Bir sorum var. Gol atmak haydi kolay. Asist yapmak için önerileriniz var mı? Birde oyuncuyu yaratırker Sakatlık : A - B - C şeklinde bir şey seçiyoruz. Ne işe yarıyor? Ben genelde B seçiyorum ortada diye...

en iyi asist üç kere ortaya hızlı hızlı basmak
  • DH'de açtığım en uzun başlıklardan bir tanesi bu PES 2010'dada aynı şeyi yapacağım benden önce kimse açmasın Telif Hakkı bana ayittir.

Copyright By Dogpro

All Rights Reseved
  • bende kendi bilgilerimi paylaşayım.Top player da oynuyorum resimlerde bunlar.

[img=http://img40.imageshack.us/img40/9181/ss3p.th.jpg]

[simage][img=http://img20.imageshack.us/img20/5721/ss1l.th.jpg][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordmad -- 19 Temmuz 2009; 14:42:59 >
  • takımlarında kaptan olan var mı bunu merak ediyorum.
  • arkadaşlar UEFA kupasına nasıl gidiyoruz ben uefa kupasını almak istiyorum bu yüzden Lille transfer oldum ligde 3. olmuştu o zaman ama championlar ligi ön elemelerinde çıktı takım grupta 3. mü olmamız gerekiyor UEFA ya gitmek için bu arada huseyinekinci ben şu anda Lillede kaptanım
  • Bende Middlesbrough'ta kaptandım ve 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhack_

Bu da benim adamım..

Bol SS'li..

iyiymiş top playerde mi oynuyosun??

• arkadaşlar ben top player ile oynuyorum, 3. sezonumu bitirdim ama çok kötüyüm sezon başına 6-7 gol atıyorum neden bu kadar kötü ya, regular mı oynuosunz siz?
    bu halde eralde zor olcak bnm işim,şimfi fiorentina dayım, her maç ilk 11 oynuyorum ama gol atamıyorum ya :(
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.