Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayınca alışırsın ama direk TOP PLAYER dan başladıysan, zorlanabilirsin ben Regular'dan başladım her sezon sonu yükselttim
  • ama değiştirilmiyo ki, ben şimdi regular yapmk istesem nasıl yapıcam peki?
  • Ben bir ara denemiştim.Bug vardı.Şimdi yorumları okuyunca canım çekti.Bu bug şampiyonlar liginde de vardı.Nasıl atlattınız bug olayını?

• quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

ama değiştirilmiyo ki, ben şimdi regular yapmk istesem nasıl yapıcam peki?

Sezon sonunda ( Transfer döneminde ) ayarlara girince değiştirebiliyorsun
  • arkadaslar ben real mallorca ya transfer oldum ama 3 tür antrenman macı yapıom ustune gol atıyorum guzel oynuyorum hala antrenman macı yap dio. skip diyincede uyarı gelio e degerler dusmesin diede antrenmana devam ediyom. nezman duzelcek bu. bi yardımcı olun lutfen.
  • Belki çoğunuz bilmiyordur
    gözlemci maçında en önemli olan şey çalımdır özellikle kanat oyuncusu olacaksanız.
    Agility yani Çevikliğinizi artırır. Çevikliğin önemi daha sonra gelişmemesi. Doğuştan gelen bi özellik.
    Kendi deneyimime göre C tuşuyla bol bol çalım yapın maç sonunda 85 civarı agility ile karşılaşacaksınız.
  • Ve belki şunuda bilmiyorsunuzdur, özelliklerin çoğu siz o maçı yapmadan önce verilir ve daha çok fiziğinize bağlıdır örneğin, siz Messi'nin tüm vücüt ölçülerini alıp kendinize uygularsanız (omuz genişliği vs.) Messi gibi olabilme şansınız var, böyle yapınca oyuncuz daha hızlı oluyor başlarken 85 gibi bir hızla başlıyorsunuz. Ama benim oyumcum iyi şut çeksin diyorsanız, Adriano'yu yapın, ben denedim ve çoğu zaman öyle oluyor, size tavsiyem Agüero gibi yapmanız, hem daha hızlı gelişiyor hemde Messi'den bile iyi oluyorsunuz.Şimdi diyeceksiniz böyle saçma şey mi olur, ama oluyor işte!
    Yani:
    Kısa Boy: Hız, Hızlanma
    Uzun Boy: Çeviklik, denge vs.
    Omuz Genişliği: Adriano gibi her oyuncuya 2'li mücadelede kök söktürmek
    Ayak, baldır vs.: İyi şut çekmenizi sağlar
    Ve bunlara gerçekten dikkat edin adamınızın daha iyi geliştiği göreceksiniz
    _____________________________________________________________________________________________________________________________

qunnes: Onu düzeltmenin çaresi yok teknik direktör alana kadar öyle maç yapmaya mahkumsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 8 Eylül 2009; 9:29:36 >

• Ben başlarken iyi özelliklerle başlamak istiyorum bugün fena olmayan bir adam yarattım
    stamina:76
    top speed: 81
    Dribble speed:76
    shot power:79
    Agility:74
    Accelaration:70
    Shot technique: 70
    Aggression:80
    Mentality:75

Böyle bi adamım var fena değil ama daha iyi olmasını istiyorum birçok özelliği 85-90 olarak başlayan arkadaşlar var. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum. Mesela tekniğim hep 60 civarı dribble accuracy ve paslarım atağım falan hep 60 civarı başlıyor. Bunun bi çözüm yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Ve belki şunuda bilmiyorsunuzdur, özelliklerin çoğu siz o maçı yapmadan önce verilir ve daha çok fiziğinize bağlıdır örneğin, siz Messi'nin tüm vücüt ölçülerini alıp kendinize uygularsanız (omuz genişliği vs.) Messi gibi olabilme şansınız var, böyle yapınca oyuncuz daha hızlı oluyor başlarken 85 gibi bir hızla başlıyorsunuz. Ama benim oyumcum iyi şut çeksin diyorsanız, Adriano'yu yapın, ben denedim ve çoğu zaman öyle oluyor, size tavsiyem Agüero gibi yapmanız, hem daha hızlı gelişiyor hemde Messi'den bile iyi oluyorsunuz.Şimdi diyeceksiniz böyle saçma şey mi olur, ama oluyor işte!
    Yani:
    Kısa Boy: Hız, Hızlanma
    Uzun Boy: Çeviklik, denge vs.
    Omuz Genişliği: Adriano gibi her oyuncuya 2'li mücadelede kök söktürmek
    Ayak, baldır vs.: İyi şut çekmenizi sağlar
    Ve bunlara gerçekten dikkat edin adamınızın daha iyi geliştiği göreceksiniz
    _____________________________________________________________________________________________________________________________

qunnes: Onu düzeltmenin çaresi yok teknik direktör alana kadar öyle maç yapmaya mahkumsun

Kesinlikle doğru. Demin test etmek için bir save açtım aynı messi tipinde ve kanada koydum. Hatta direk 1.69 boy 67 kilo olarak. Ve 88 agility 84 top speed 76 stamina falan filan yani özellik olarak ortalama üstü ve başlangıç için harika bir adam geldi. Ama boy haddinden dolayı oynayamıyorum gelen geçen yıkıyo beni

Dün tekrar sardım oyuna. Bir adam yarattım extrem09 + güncelleştirmelerini falan indirmiştim oyun harika omluş garçekten. Tsl + Tr spiker-yorumcu çok güzel oluyo.

İBB ile başladım devre arasında Trabzon'a gittim. 1.5 sezondur burdayım. Milli takıma abone oldum ama şansızlık ya tam dünya kupasında 2. turda sakatlandım gitti güzelim kupa. Bide üstüne adam gibi teklif gelmedi Trabzon'da kaldım şimdi 2. sezonum başlıyacak burda geçen sezon Semih 1 golle gol krallığını elimden almıştı bu sefer kaptırmicam ( Top Player)

• su bekleme sorununa da bır cozum bulunabılse
  • Ya body balance gerçekten çok önemli diğer özellikleri yüksek olduğuy için body balance ı 68 olan adamla başladım çok zorlanıyorum vücut koyan alıyo. Gözlemci maçında bi kere 78 çıkmıştı balance ım maçı iyi hatırlıyorum. Sırtımı defansa yaslamıştım bi kaç kere ama nasıl yaptım bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi lütfen. Strenght puanlarımı balance a harcamak istemiyorum maçta o yüksek gelsin
  • bn yeni başlamıştım, çoktandır oynamıyorum. şöyle bi sorunum var.
    şu ana kadar 2-3 kez maça girdim. paso antrenman yapıyo. nasıl çözcez bu sorunu ??

bide regular yapınca ne fark ediyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 10 Eylül 2009; 18:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

bn yeni başlamıştım, çoktandır oynamıyorum. şöyle bi sorunum var.
    şu ana kadar 2-3 kez maça girdim. pasa antrenman yapıyo. nasıl çözcez bu sorunu ??

bide regular yapınca ne fark ediyor ?

Antrenmanlarda başarılı olman lazım bir süre sonra seni A takımla antrenmana çıkarıyo ve maçın son 15-20 dakikası oyuna alıyor. Herşey gösterdiğin performansa bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Ya body balance gerçekten çok önemli diğer özellikleri yüksek olduğuy için body balance ı 68 olan adamla başladım çok zorlanıyorum vücut koyan alıyo. Gözlemci maçında bi kere 78 çıkmıştı balance ım maçı iyi hatırlıyorum. Sırtımı defansa yaslamıştım bi kaç kere ama nasıl yaptım bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi lütfen. Strenght puanlarımı balance a harcamak istemiyorum maçta o yüksek gelsin

Topu durdurup C'ye basınca topu saklıyordu galiba, yada sadece duruyorsun onlar geliyor topu kendi saklıyor, böyle yapıncı body balace yükselir

• ya bu ne saçma bişidir ya! her maçın sonunda adamın özellikler hep 4 artıyor. değiştiremezmiyiz bunu
  • Arkadaşlar benim enerjim daha ilk yarının sonunda bitiyor İkinci yarının ortalarında değiştiriliyorum. Yorulmayı geciktirmek için Strengthen'dan neleri seçmem gerek?
  • DH.Dogpro: Teşekkürler

Diğer arkadaşlar için:

hep 4 artmasını istemiyorsan strengthen puanların ayarıyla oynaman gerekli.

Dayanıklılığım yükselsin diyorsan Stamina yı arttırman lazım ama böyle olunca diğer teknik özelliklerinden kısmış olacaksın
  • strengthen puanları 0 nasıl oynayabilirim
  • 2014/2015 Sezonundayım Barcelona'dayım ama oyunun zevk gitti

Artık hiç zevk alamıyorum oynamaktan soğudum .

Siz ne yapıyorsunuz bu modun baydığı zamanlarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izmitlee41

2014/2015 Sezonundayım Barcelona'dayım ama oyunun zevk gitti

Artık hiç zevk alamıyorum oynamaktan soğudum .

Siz ne yapıyorsunuz bu modun baydığı zamanlarda ?

yeniden başlıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.