Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar şimdi ben torino f.c de oynuyorum sezon bitti baya iyi bi sezondu şampion olduk kupayı aldık en iyi oyuncu oldum falan filan ne varsa yaptım ettim..
    şimdi ben league d deyim ya bu leauge d leauge c den kötü ümü ? yani league c ye geçmem daha mi iyi olur .. benim amacım şuan a.c milan a gitmek olduğu için bu italian liginde kalmak istiyorum ama şu league lerin adları a b c d olunca da bi kuşkuya düştüm c den iyimidir die bi yardımcı olursanız sevinirim .. şimdiden teşekkürler
  • iyilikle kötülükle alakası yok kardeşim için rahat olsun

bol pesli günler
  • ajax ta başladım oynatmadılar celtic e gittim.. 11 zevkini orda tattım.. sezon sonunda sportinge gittim 1 sezon orda oynadım.. yavaş yavaş geliştim... Benficaya gittim 2 sezon oynadım yükseliş dönemimdi.. Lig değiştirme kararı aldım eveton a gittim.. ara transferde arsenal istedi.. gittim.. sezon sonunda Manu istedi ve gittim.. giderek sivrildim manuda.. Manuda işler kötü gitti takım başarısızdı.. sezon sonunda real madride gittim.. kariyerimin doruk noktası 2 sezon orda oynadım dünyanın ve avrupanın en iyi oyuncusu seçildim.. 2 sezon sonra sıkıldım takım değiştirme kararı aldım. milana gittim.. realin taktiği tam bana göreydi ama artık sıkıyordu.. şimdi milandayım 11 de başlıyorum 90 dk oynuyorum.. arkamda pato var ve çok feci gelişmiş.. bazen onu forvette oynatıyor beni amf ye alıyor.. böylece amf özelliğimde açılacak.. tek sorunum duran topları kullanmıyorum.. küçük takımlarda penaltıları kullanırdım ama burda hiç kullandırmıyorlar gıcık oluyorum..

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

• beyler şimdi peslegendi indirdim sadece freekick imi yükselttim baktım bütün özelliklerim fırlamış hallettim ama pozisyonlarım silinmiş.. yani bende cf ss ve amf açıktı şimdi hiçbiri açık değil :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Curly

beyler şimdi peslegendi indirdim sadece freekick imi yükselttim baktım bütün özelliklerim fırlamış hallettim ama pozisyonlarım silinmiş.. yani bende cf ss ve amf açıktı şimdi hiçbiri açık değil :S

bi kaç maç sonra asıl mevkine geri dönüyosun sen seni koyduğu mevkide değil senin normal oynadığın mevkide dolan sürekli 2-3 maç sonra o mevkiye geçiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

beyler şimdi peslegendi indirdim sadece freekick imi yükselttim baktım bütün özelliklerim fırlamış hallettim ama pozisyonlarım silinmiş.. yani bende cf ss ve amf açıktı şimdi hiçbiri açık değil :S

bi kaç maç sonra asıl mevkine geri dönüyosun sen seni koyduğu mevkide değil senin normal oynadığın mevkide dolan sürekli 2-3 maç sonra o mevkiye geçiyosun

bir maç sonra düzeldi zaten eyv hocam yinede..

• quote:

ajax ta başladım oynatmadılar celtic e gittim.. 11 zevkini orda tattım.. sezon sonunda sportinge gittim 1 sezon orda oynadım.. yavaş yavaş geliştim... Benficaya gittim 2 sezon oynadım yükseliş dönemimdi.. Lig değiştirme kararı aldım eveton a gittim.. ara transferde arsenal istedi.. gittim.. sezon sonunda Manu istedi ve gittim.. giderek sivrildim manuda.. Manuda işler kötü gitti takım başarısızdı.. sezon sonunda real madride gittim.. kariyerimin doruk noktası 2 sezon orda oynadım dünyanın ve avrupanın en iyi oyuncusu seçildim.. 2 sezon sonra sıkıldım takım değiştirme kararı aldım. milana gittim.. realin taktiği tam bana göreydi ama artık sıkıyordu.. şimdi milandayım 11 de başlıyorum 90 dk oynuyorum.. arkamda pato var ve çok feci gelişmiş.. bazen onu forvette oynatıyor beni amf ye alıyor.. böylece amf özelliğimde açılacak.. tek sorunum duran topları kullanmıyorum.. küçük takımlarda penaltıları kullanırdım ama burda hiç kullandırmıyorlar gıcık oluyorum..

Herşeyin iyi güzelde bir CF oyuncusuna göre Attack'ın çok düşük , AMF veya CMF olsan daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 1 Şubat 2009; 2:34:10 >

• evet attack düşük 24 yaşında olmana rağmen 84 attack var
  • düşük müşük iş yapıyo hocam

zaten milanda bazen amf oynuyorum bende anlamıyorum ama hoca bazen amf çıkartıyor.. milanın anlam veremediğim bi taktiği var ama yinede işler tıkırında
  • işler yolundaysa sorun yok bol pesli günler kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

işler yolundaysa sorun yok bol pesli günler kardeş

eyw hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

iyilikle kötülükle alakası yok kardeşim için rahat olsun

bol pesli günler

a.c milana geçtim nihayetinde , eyvallah hocam
  • top playerda oynuyorum bu arada belirtiyim..
  • Oyun pc de çok kolaydı şov yapıyordum ama ps3 te çok zor çözemedim bi türlü niye böyle acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Oyun pc de çok kolaydı şov yapıyordum ama ps3 te çok zor çözemedim bi türlü niye böyle acaba?

ps3 olduğundan olmasın
  • Bence forvet olupta sakın milan'a gitmeyin.Benim önceki kariyerde gittim 20 kişinin 10'u forvet oyuncusu herkesi vardı Joe Cole, Rooney, Pato, Totti bide bir kaç isim daha adamlar sırf forvet alıyo ya anlamadım..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Oyun pc de çok kolaydı şov yapıyordum ama ps3 te çok zor çözemedim bi türlü niye böyle acaba?

ps3 olduğundan olmasın

• Ben de Hollanda ligiyle başlamıştım şu an AC Milan'dayım gayet iyi gidiyorum gibi

• dün yeni karakterimle become a legend e başladım... seçme maçında 2 gol attım ve 3-0 kazandık.. 3 takım teklif etti Vestel Manisaspor - Ankaragücü - Trabzonspor ben v.manisayı seçtim çünkü trabzonda forma şansı bulacağımı sanmıyordum 3-4 maç sonra ilk 18 e girdim ligin ilk yarısı ligte 8 kupada 2 gol attım toplamda 10 golüm vardı.. ancak çok kötüydü takım pas yapmayı bile beceremiyorlardı devre arasında kesinlikle transfer olmayı düşünüyordum ve 2 klüp kapımı çaldı bunlar Sivasspor-Kayserispor ben sivas ı tercih ettim ligte 2. ydi ve lider ile arasında 3 puan vardı.İlk maçımda fileleri 2 kez sarstım..takım çok iyi ve harika paslar alıyorum şimdilik sivasla devam ediyoruz
  • ya beni 6 takım istiyor hangisine gideyim karar veremedim sivas sözleşme yenilemek için kapımı çaldı bu takımlardan 2 tanesi avrupa kupalarına gidiyor birisi sivas diğeri torino sizce 6 takımdan hangisine gitmeliyim ?

beyler Gs de teklif etti onuda sayın bu 6 takım arasında

Edit: Torino teklifini 630 a yükseltti şu an en yüksek teklif Torino da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 3 Şubat 2009; 20:39:45 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.