Ya öf yaa.. İlk on maçta ne güzel ilk 11'de çıkıyodum şimdi EAGLES geldi yerimi aldı (it)..
Acilen kadroya girmem lazım..
27 yasında emekli oldum sonunda..emekli olana kadar oynıcam demıstım..27 yasında emeklilik menusu acıldı once mıllı takımı bıraktım sezon sonuda man utd den futbolu bıraktım..2019 a kadar geldim..karıyerımde 437 golum war rekor kırdım kendı pes hayatımda..barca da oynuyoken bır sezonda 84 gol atmıstım..emeklilik gercekten cok guzel..son macı aldık kupayı kaldırdık sonra emeklılık torenı jubıle gıbı bı toren yapıldı..kalecı dahıl herkesın formasında benım adım yazıyodu..crıstano ronaldo rooney fln hepsınde bnm adım yazıodu..sol tarafta jenerık gbı futbol hayatım gecıo.ılk macım ılk golum ılk kartım ılk basarılarım,sampıonluklarım,en ıı oyuncu odullerım..dakıkılar aldı herseyın yazması..sagda fılm gbı oynadıgım takımlardan goruntuler gectı..gercekten cok hos hazırlamıslar jubıle olayını..2019 a geldım ama hala kadrolar aynı..38 de emeklı oluolar 17 den gerı baslıolar futbolcular..ısımler deişmesın dıe oyle bı ozellık koymuslar..27 ye kadar gelın emeklı olun derım harıka gercekten..sımdı kayıtlı oyuna gırıorum next week yazan yerde bende game over yazıo:D:D26 27 yaslarında adamın ozellıklerı hıc artmıo nerdeyse..antrenmanda 6 werdıgım ya 1 artıo ya artmıo..gelişmio artık oyuncu..blkı bı kac sezon daha oynasam gerılemeye baslıcak speed fln..ozellıklerım baya gelişmişti artık..forwet oynuodum bu arada..hızım balance ım fln 96 ydı..4 5 tane 90 larda ozellıgım wardı..cogu 80 kusurdu...skip mac nerdeyse hıc yapmadım bu arada..gol atamıo adam o maclarda..80 golde atsam sonlara dogru oyundan alınıyodum..tevez fln gırıodu yerıme:d bı macta 6 gol atıyorum gucum yerınde pat oyundan alıyo..alkıslatmak ıcın yapıodur ıns dıorum gecıorum:D
quote:
Orjinalden alıntı: cem_k12
27 yasında emekli oldum sonunda..emekli olana kadar oynıcam demıstım..27 yasında emeklilik menusu acıldı once mıllı takımı bıraktım sezon sonuda man utd den futbolu bıraktım..2019 a kadar geldim..karıyerımde 437 golum war rekor kırdım kendı pes hayatımda..barca da oynuyoken bır sezonda 84 gol atmıstım..emeklilik gercekten cok guzel..son macı aldık kupayı kaldırdık sonra emeklılık torenı jubıle gıbı bı toren yapıldı..kalecı dahıl herkesın formasında benım adım yazıyodu..crıstano ronaldo rooney fln hepsınde bnm adım yazıodu..sol tarafta jenerık gbı futbol hayatım gecıo.ılk macım ılk golum ılk kartım ılk basarılarım,sampıonluklarım,en ıı oyuncu odullerım..dakıkılar aldı herseyın yazması..sagda fılm gbı oynadıgım takımlardan goruntuler gectı..gercekten cok hos hazırlamıslar jubıle olayını..2019 a geldım ama hala kadrolar aynı..38 de emeklı oluolar 17 den gerı baslıolar futbolcular..ısımler deişmesın dıe oyle bı ozellık koymuslar..27 ye kadar gelın emeklı olun derım harıka gercekten..sımdı kayıtlı oyuna gırıorum next week yazan yerde bende game over yazıo:D:D26 27 yaslarında adamın ozellıklerı hıc artmıo nerdeyse..antrenmanda 6 werdıgım ya 1 artıo ya artmıo..gelişmio artık oyuncu..blkı bı kac sezon daha oynasam gerılemeye baslıcak speed fln..ozellıklerım baya gelişmişti artık..forwet oynuodum bu arada..hızım balance ım fln 96 ydı..4 5 tane 90 larda ozellıgım wardı..cogu 80 kusurdu...skip mac nerdeyse hıc yapmadım bu arada..gol atamıo adam o maclarda..80 golde atsam sonlara dogru oyundan alınıyodum..tevez fln gırıodu yerıme:d bı macta 6 gol atıyorum gucum yerınde pat oyundan alıyo..alkıslatmak ıcın yapıodur ıns dıorum gecıorum:D
Kardeş tebrikler, Bide ben 27 yaşıma gelebilseydim şuan 24 yaşındayım İnter'deyim...
kupanın arkasında yumruğunu sıkan şebelek benim karakterim
quote:
Tebrikler. Bende 24 yaşımdayım 25 yaşıma girdim aslında ama save gitti tekrar 24 yaşımdan başlicam heralde. 27 yaşıma gelir gelmez bende direkt emekli olucam hiç beklemicem yani
Emekli olmak için sabırsızlanıyorum.25'e geldim bile..
quote:
Orjinalden alıntı: DOGPRO
Emekli olmak için sabırsızlanıyorum.25'e geldim bile..
Resim bekleriz
bence en güzeli CMF olmak, cünkü üzerinde pek bi baskı olmuyo ve yerine göre CMF-AMF-DMFde oynayabiliyorsun. ben karekterimin adını Bovo koydum senegalli yaptımki milli takıma girmekte zorluk yaşamayayım neyse şu an daha 17 yaşındayım ve italyada Leccedeyim bunuda bilerek seçtim, cünkü lecce 4 CMF ile oynuyor orta sahada ve çogunlukla şans buluyorum maçlarda biraz ilerleyeyim SSde koyarım. bu arada GA patch ile oynuyorum uyduruk kadrolardan ve hatalı patchlerden bıkanlara tavsiyemdir GA2.5...
Caende başlayan genç star Newcastlede 2 sezon şampiyonluk yaşayıp sonra manchestere transfer oldu.Ordada 1 sezon şampiyonluk yaşayan star oyuncu ardından sayısız milli başarılara imza attı.Yaşı daha 22 olan star oyuncu gelecekte Çorumspor hayali oldugunu söylüyor.
Bende Hull City de başladım futbol hayatıma Forvet olarak. Ordan yarım sezon sonra Sunderland e geçtim. Ordada fazla kalmadım ertesi sezon Blackburn Rovers a geçtim.Asıl patlamamı burda gerçekleştirdim. Gol krallığı ve Lig şampiyonluğu geldi. 3.Sezonumda Chelsea ye transferim oldu. Başlarda kadroya giremedim çünkü çok forvet vardı.(Drogba-Sheva-Kalou-WrightPhillip-Anelka yetmezmiş gibi birde Owen ı aldılar. toplam 7 forvet vardı) sonrada Dorgbayla olan forma savaşını kazandım ve genelde 11 de başlar oldum. Fakat 70. dk dan sonra genelde oyunan alınıyordum hemde gol atmama ve 7.5 ortalamayla oynamama rağmen. Chelsea de 2 sezon kaldım ve Lig şamp. Gol krallığı ve Şamp.Ligini kazandım. Bu arada Türk Milli Takımınada seçilmeye başladım. Dünya kupasını kazandım. 2 sezon kaldığım Chelsea den arada kesik yemekten ve 70.dk da devamlı oyundan alınmaktan dolayı ayrıldım ve ispanya macerasına başladım Sevilla da. Sevilla da 2 sezonda bütün rekorları alt üst ettim. Gol krallığı, lig şamp., kupa, şamp ligi ne var ne yok kazandım üstüne Dünyada ve Ligde yılın oyuncusu ödüllerini aldım. Milli takımla kupaları topladım.
Şuan hala Sevilla da banko oynuyorum 23 yaşındayım. kart cezalısı olmadığım sürece hiç kesik yemedim. ama aklımda bir italya ligi macerası duruyor. Fiyatım 5000 di en son (barca teklif etti)
En güzel anım ise Milli takımla ilgiliydi. Dünya kupasındaydık ben oyuna sonradan giriyordum o zamanlar daha yeniydim takımda. Almanya ile yarı final maçı oynuyorduk. Almanya 1-0 öndeydi. 70.dk da oyuna girdim Semih in yerine. 85 de beraberlik golünü attım. 90+ da da galibiyet golünü attım hemde ne gol. Sanki gerçek hayatta atmış gibi coştum evde. Takımı finale yükselttim zaten finaldede Arjantini yenip kupayı aldık.
Resimleri yarın koyarım. Bu arada kendi yüzümü koydum saçımı boyumu posumu tamamen kendime uygun yaptım buda ekstra gaz verdi bana herzaman. herkese tavsiye ederim.
BEN İLK BAŞ NEC NİMEGENDE BAŞLADIM ADAM HİÇ OYNATMADI İLK TEKLİFLE FEYENORD A GİTTİM 1 SENE OYNADIM ŞİMDİ AJAXDAYIM 19 YAŞINDAYIM VE MUTLUYUM..!
merhaba arkdaşlar,baya uzun bi süredir pes oynuyorum amabugün ilk defa bal moduna başlım dedim.cf olarak başladım.uzun süredir oynadığım için iyi bi oyuncu sayılırım ve direk top playerla başladım.1.sene devre arası fenerbhçeye geldim hermaç 20-45 dakika arası oynuyorum ama tabiki özelliklerim hala kötü. soracağım soru bu stamina ,speed,dribling vs olan yere puanları kaç kaç paylaştırıyım ilk etap için. bide daha küçük bi takıma gidip sürekli ilk 11 de oynasam daha mı iyi gelişirim yoksa burada kalıymı.
yani baya ilerleyen arkdaşlar bi tavsiyede bulunurlarsa sevinecem
Ben sıkıldım bıraktım ilk sezonumda playstation 2 de oynuyorum.
büyük takımda oynamak bence her zaman daha iyi..bırakma kal orda..daha iyi paslar gelir daha ıyı oynarsın sende.. bnm karıyerde 17 yasındayken 10 mac gol atamadıgmı bılıodum sonra bı gelıstırdım sezonda 80kusur gole geldıgmı yazmıstım..nasıl gol atcagnızı zaten cozuyosunuz bır sure sonra.bugun yenıden karıyer actım daha yenı basladım her macta 2 ser 3er atıyorum bu sefer..bu adamım daha saglam olcak gbı..emeklılıgı bence tatmadan oyunu bırakmayın..24 25 yasına gelenler kesınlıkle dewam etsın..1 2 sene snra adamınız hıc gelısmemeye baslar ama o kotu oluyor.
3. sezonumdayım ilk antalyaspor ile başladım sonra trabzonspor ve sonra getafe :)) trabzonda şampıyonluk yaşadım.b1 kupası gol kralı oldum
Mad rojo blanco'da başlayan kariyerime Vitesse'de devam ederken bilgisayar çökünce bıraktım
Attığım bir kaç golu paylaşayım sizinle.
quote:
büyük takımda oynamak bence her zaman daha iyi..bırakma kal orda..daha iyi paslar gelir daha ıyı oynarsın sende.. bnm karıyerde 17 yasındayken 10 mac gol atamadıgmı bılıodum sonra bı gelıstırdım sezonda 80kusur gole geldıgmı yazmıstım..nasıl gol atcagnızı zaten cozuyosunuz bır sure sonra.bugun yenıden karıyer actım daha yenı basladım her macta 2 ser 3er atıyorum bu sefer..bu adamım daha saglam olcak gbı..emeklılıgı bence tatmadan oyunu bırakmayın..24 25 yasına gelenler kesınlıkle dewam etsın..1 2 sene snra adamınız hıc gelısmemeye baslar ama o kotu oluyor.
peki kaç yaşında şöyle orta derece bi forvat olunuyo. ilk sezon 24.haftadamn sonra ilk 11 oynamaya başladım şimdi 2. sezon gol krallığın agidiyorum ama gücüm hala berbat.net olarak 1 sezon oynadım çoğu ilk 11 ability kısmı genel olarak 3 er tane arttı bu normal mi.bide bu scoutlar tam olrak ne anlama geliyo.oradaki forvet ve orta sahaya scoot sectim defansa falan secmeme gerek var mı?yani o senin hocan mı oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
Attığım bir kaç golu paylaşayım sizinle.
fk puanı kaç?
86, hep şut tekniğine yoğunlaşınca hızım düşük kaldı ama görüldğü gibi hıza pek ihtiyacım yok