Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Keşke kaleci de olunabilinse.

Kaleci olunabiliyor heralde yama yüklememiz lazımdı öyle hatırlıyorum ben.
  • pes legend i kullandığım zaman beni orta sahada oynatmaya başlıyor. oyuncu özelliklerinde oynadığı mevki olarak hiç biri işaretli olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Hocam biliyorsan nasıl olduğunu falan açıklayabilir misin?

11 Hafta sonra kadroya girdim, ilk maçta 2 asist yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam biliyorsan nasıl olduğunu falan açıklayabilir misin?

11 Hafta sonra kadroya girdim, ilk maçta 2 asist yaptım.

Resim istiyoruz..
    Umarım daha başarılı olursun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Şubat 2009; 4:33:54 >

• Yıllar Sonra Yeniden Man. U.'dayım

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Yıllar Sonra Yeniden Man. U.'dayım

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e )

hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Yıllar Sonra Yeniden Man. U.'dayım

hayırlı olsun.

Saol kardeşim.
    Allah Sanada Nasip Etsin

• Arkadaşlar şuan Man. U.'da bir şok yaşadım ()

Rooney => Roma
    C.Ronaldo => Inter
    Tevez => Juventus

Bunlar takımdan gitmiş
    Yerine

Govou
    Ferhat ( Ben )
    M.Petrov

Gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 6 Ocak 2009; 6:48:31 >
  • 25 Yaşıma geldim ben hâlâ ezikim ama özelliklerim feci

2015-2016 sezonundayım 25 yaşıma giricem sezon sonuna geldim. Türkiye UEFA Euro var ilk maçımızda berabere kaldık. Lecce'den yetiştim en son Milan'dayım işte resimlerde gördüğünüz gibi. Değerim 3bin falan. Özelliklerim iyi fakat sizin gibi bir türlü Manchester United'a gidemedim ama Liverpool'a gititm. Normalde sağ açık oyuncusuyum ama CMF oynatıyorlar beni zaten Milan deli etti beni Neyse bu kadar resimlerde kazandığım ödül var bir tane. Everton'da da UEFA kupasını kazanmıştık orada da gol kralı olmuştum.

• quote:

25 Yaşıma geldim ben hâlâ ezikim ama özelliklerim feci

2015-2016 sezonundayım 25 yaşıma giricem sezon sonuna geldim. Türkiye UEFA Euro var ilk maçımızda berabere kaldık. Lecce'den yetiştim en son Milan'dayım işte resimlerde gördüğünüz gibi. Değerim 3bin falan. Özelliklerim iyi fakat sizin gibi bir türlü Manchester United'a gidemedim ama Liverpool'a gititm. Normalde sağ açık oyuncusuyum ama CMF oynatıyorlar beni zaten Milan deli etti beni Neyse bu kadar resimlerde kazandığım ödül var bir tane. Everton'da da UEFA kupasını kazanmıştık orada da gol kralı olmuştum.

milan benide istedi ama ben manu ya gittim

• Türkiye ile Hollanda finalde karşılacak. Kaptan benim. 6 tane takım teklif ediyor.
    Değerim 2780P

1- Milan 3 binP küsür
    2- Atalanta 3binp küsür
    3- Sevilla 3380p
    4- Chievo Verona 3450P
    5- Roma 3490P
    6- Villareal 3binP küsür

Sizce hangi takıma gideyim? Mevkiim RMF, SMF. En iyi hangi takımda oynarım? Ayrıca sizler nasıl hemencecik büyük takımlara gidiyorsunuz? Ben 25 yaşıma geldim daha rüya takıma bile gidemedim sizde birşey mi var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 4 Ocak 2009; 13:42:22 >
  • Milan => Hiç bulaşma
    Atalanta => Küçük bir takım eğer hiç bir maçı geçmeyeceksen git bence
    Sevilla => Sanırım senin oynadığın yerde Capel oynuyor o yüzden gitme
    Chievo => Küçük bir takım eğer hiç bir maçı geçmeyeceksen git bence
    Roma => Aralarından en iyisi bence
    Villareal => Her maçı kazanamassın, ama banko 11'de olursun 2 maç sonra

Kararı sen ver
  • Açıklama güzel teşekkürler bir de
  • o verdikleri para bi işe yarıyomu yav?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

o verdikleri para bi işe yarıyomu yav?

YOK, sadece değer artıyor
  • Become A Legend modunda bizim oynamadığımız maçlarda veya maçtan biz çıktıktan sonra maçı 2x hızından daha hızlı oynatmak mümkünmü acaba? Bizim olmadığımız bölüm çabucak geçsin bitsin istiyorumda bunu yapacak yama vs. bişey varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Become A Legend modunda bizim oynamadığımız maçlarda veya maçtan biz çıktıktan sonra maçı 2x hızından daha hızlı oynatmak mümkünmü acaba? Bizim olmadığımız bölüm çabucak geçsin bitsin istiyorumda bunu yapacak yama vs. bişey varmı?

Yok sanırsam..
    Hem 2x neyine yetmiyoki
  • arka arkaya 10 maç yapınca 2x yavaş geliyor artık bayıyor aynı şeyleri izlemek :(

Birde hermaçta istinasız 60-70. dakkalar arası bizi çıkarması resmen saçmalık. 1 kerede 90dk. oyatmıyor! Mantıksız bu resmen! Takım 4-2 önde ben çıkıyorum 20 dk içinde 2 tane gol yiyip berabere kalıyorlar kafayı yiycem :(

Bu oyuna kesinlikle yama veya mod gerekli hiç zevkli değil bu şekilde olması ne bu her maç aynı dakkada çıkartılma saçmalığı gol atıyorum çıkarıyor !
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.