Şimdi Ara

Become A Legend Hikayeleriniz & Öneriler ( Frikikden Gol Atamıyorsanız Sayfa 4'e ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

@Rahatı Kaçan Ağaç
    var, 27 yaşına gelince emekli olabiliyorsun

Özelliklerini değiştirmek isteyen arkadaşlar için PRO-EVO Editing Stuidio 2009' u öneririm, pragramı taraftar seslerini düzeltmek için kullanıyordum ama içinde BAL edit kısmı da varmış ama mevkii değiştirme kısmı çalışmıyor sanırım, 2. kariyerime başladım, yine Barça' da , yine WF oldum, kaderden kaçılmıyor arkadaşlar

pro-evo studio indir
    not: program, özelliklerini değiştirirken oyuna ilk başladığınız özellikleri değiştiriyor, ona göre ayarlama yapın.

eyvallah @Silver_Sky
    kardeşim bir de şeyi sorayım kendi mevkini kendin seçebiliyor musun ? yoksa oyun senin karakterine göre bir yerlere mi atıyor
    inş. beni sağ açığa yerleştirir oyunu yükleyeyimde

• bende 3 sezondur farklı klüplerde oynuyorum ya kupada 2 gol attım ilk 11 girdim, 2hafta sonra t. direktör direk kadro dışı bıraktı. bende protesto amaçlı hiç bir antreman maçına çıkmayıp sezon sonu ada temsilcisi fulhum'la anlaşatım.

pes 2009 gerçekten güzel. fifa 2009 kurar kurmaz silmiştim. çok kötü
  • Peslegendi kurdum oyundan soğudum. Keşke kurmasaydım. İlk başladığım özellikleri bir türlü tutturamıyorum off ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Peslegendi kurdum oyundan soğudum. Keşke kurmasaydım. İlk başladığım özellikleri bir türlü tutturamıyorum off ya

ustam biraz uğraş gerektiriyor sanırım oyun bende birazdan deneyeceğim legendi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
    eyvallah @Silver_Sky
    kardeşim bir de şeyi sorayım kendi mevkini kendin seçebiliyor musun ? yoksa oyun senin karakterine göre bir yerlere mi atıyor
    inş. beni sağ açığa yerleştirir oyunu yükleyeyimde

illa sağ açık oynayacam dersen; oyuncunu yaratırken SMF veya WF mevkiini ve sağ kısmı seç (bence 2 kanadıda seç). oynayacağın yer takımın dizilişine göre değişiyor ama alakasız yerldede oynatmıyor oyun, mesela ben WF
    ' ım ama iki forvetli takımlarda sol açık oynarım genelde, ama barca şaşırttı beni, direk CF yaptı şahane paslar geliyor sağdan soldan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 26 Aralık 2008; 20:14:27 >

• quote:

Peslegendi kurdum oyundan soğudum. Keşke kurmasaydım. İlk başladığım özellikleri bir türlü tutturamıyorum off ya

evet soğutuyor her maç 5 gol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

quote:

evet soğutuyor her maç 5 gol

ben o kadar abartmadım ama oyun daha zevkli oldu. ilk başta özellikleri çok düşük veriyor, hiç zevkli olmuyor oynamak

• Buldum eski özelliklerime göre ayarladım. Bir kaç yerde değişiklik yaptım. Mesela Freekickte değişiklik yaptım... He bu arada müjdemi vereyim 24 yaşındayım Liverpool'dan A.C. Milan'a geçtim Milan'ın taktiği çok kötü sezon ortasında gidiyorummm
  • Ya arkadaşlar Beşiktaş'a deli oldum yav..
    Bir maçı geçiyim hep yeniliyolar.
    Nappiyim tüm maçlara çıkıyımmı.Yoksa geçiyimmi.
    2. ile arada 6 ğuan fark var

EDİT : Son haftalarda hep skip yaptım 4.oldum.Zenit'ten teklif geldi kabul ettim ama ondan sonra bilgisayarı kapadım, açtım tekrardan baktım save açılmıo hata verio..

Ama hırslandım iyice
    Bu sefer lige barça,man.u vs. takımlarıda koycam böylece beni alma olasılıklarıda artacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 27 Aralık 2008; 22:59:47 >

• quote:

Ya arkadaşlar Beşiktaş'a deli oldum yav..

EDİT : Son haftalarda hep skip yaptım 4.oldum.Zenit'ten teklif geldi kabul ettim ama ondan sonra bilgisayarı kapadım, açtım tekrardan baktım save açılmıo hata verio..

Ama hırslandım iyice
    Bu sefer lige barça,man.u vs. takımlarıda koycam böylece beni alma olasılıklarıda artacak

Become a Legend'a ilk başladığımda takım koymadım Fenerbahçe, BJK, GS yoktu gittim İtalya'da başladım. İlk sezon kötü kötü takımlarda oynadım ama sonradan iyi yerlere geldim...

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar Beşiktaş'a deli oldum yav..

Ama hırslandım iyice

Become a Legend'a ilk başladığımda takım koymadım Fenerbahçe, BJK, GS yoktu gittim İtalya'da başladım. İlk sezon kötü kötü takımlarda oynadım ama sonradan iyi yerlere geldim...

Şuan Villareal'deyim WF&SS&AMF oynuyorum

• forever middlesbrough
    tuncayimin yanina geldim
    gsliyim ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkose78

forever middlesbrough
    tuncayimin yanina geldim
    gsliyim ama olsun

EN BAŞTAKİ KARİYERDE ben middlesbrough'a gittim TUNCAY'la ben çift forvet
  • istediğimiz takımdan başlayabiliyorsak;
    mersin idman yurdu varmıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

istediğimiz takımdan başlayabiliyorsak;
    mersin idman yurdu varmıki

istediğim takımdan başlayamıyorsun.İlk önce keşfedilme maço-ına çıkıyosun Babilayna FC ile eğer iyi oynarsan teklif geliyor..

mersin idman yurdu'na gelince yaması çıkabilir
  • Sanada DOGPRO

• quote:

Sanada DOGPRO

Niye böyle dedin anlamadım
  • ajaxtayım yaş 19
  • quote:

quote:

Sanada DOGPRO

Niye böyle dedin anlamadım

Hep smileyini kullanan ben değilim. Bende sana dedim

• şampiyonlar liginin şampiyon grubu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.