Şimdi Ara

Bedava Görüşme !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana bi arkadasım bi site werdi (http://www.nonoh.net/en/index.html ) bu sitede 2 ayrı ev numarasını girince call tusuna basınca ilk girdiginiz no nun telefonu calıyor kaldırdıgınızda 2nci numaranın telefonu calıyor oda acınca bedava görüşme yapabiiyormussunuz.Ben buna pek inanmadım ama acaba belki bileniniz wardır die buraya topic acayım dedim bu yaptıgımız gorusmeler telefon veya adsl faturasına yansırmı bilen arkadaslar warsa yorum yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkurler

• Bunun adı voip adsl faturası ile hiç bir ilgisi yoktur normalde pc den pc ye ve sabit telefonadır voip aramaları ama bu firma iki telefonu arıyor kendisi üzerinden görüşüyorsunuz yani herhangi bir faturalandırma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 20 Aralık 2007; 16:02:32 >
  • yani kesin eminsiniz degilmi ona gore butun eş dost akraba arıyacagımda
    quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Bunun adı voip adsl faturası ile hiç bir ilgisi yoktur normalde pc den pc ye ve sabit telefonadır voip aramaları ama bu firma iki telefonu arıyor kendisi üzerinden ve internetiniz üzerinden görüşüyorsunuz yani herhangi bir faturalandırma yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: papawaigo

yani kesin eminsiniz degilmi ona gore butun eş dost akraba arıyacagımda
    quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Bunun adı voip adsl faturası ile hiç bir ilgisi yoktur normalde pc den pc ye ve sabit telefonadır voip aramaları ama bu firma iki telefonu arıyor kendisi üzerinden ve internetiniz üzerinden görüşüyorsunuz yani herhangi bir faturalandırma yok.

Evet zaten voip aramalarını araştırırsanız görürsünüz yalnız aramalarınız sınırlı ücretsiz deneme amaçlı.

• Arkadaşlar ücretsiz arama için bir site daha varwww.voipwise.com buradan download yaptıktan sonra kayıt oluyoruz ve 1 saat ücretsiz görüşüyor muşuz. 1 saatin bitiminde tekrar kayıt olmamız gerekiyormuş.Ben denemedim ama bir arkadaşım tavsiye etti.Sizinle paylaşmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 20 Aralık 2007; 18:13:43 >
  • teşekkurler hocam benım yazdıgım site daha mantıklı geldi bana cunku uye olmaya gerek yok ve 1 dk kada bütün işler tamam oluyor tek sorun sadece 2dk 30 sanıye konusabiliyorsun ama istersen 100 kere ara sadece 2 dk 30 sn ye de kapatıyor otomatik..Genede teşekkurler tavsiyen için
    quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Arkadaşlar ücretsiz arama için bir site daha varwww.voipwise.com buradan download yaptıktan sonra kayıt oluyoruz ve 1 saat ücretsiz görüşüyor muşuz. 1 saatin bitiminde tekrar kayıt olmamız gerekiyormuş.Ben denemedim ama bir arkadaşım tavsiye etti.Sizinle paylaşmak istedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: papawaigo

teşekkurler hocam benım yazdıgım site daha mantıklı geldi bana cunku uye olmaya gerek yok ve 1 dk kada bütün işler tamam oluyor tek sorun sadece 2dk 30 sanıye konusabiliyorsun ama istersen 100 kere ara sadece 2 dk 30 sn ye de kapatıyor otomatik..Genede teşekkurler tavsiyen için
    quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Arkadaşlar ücretsiz arama için bir site daha varwww.voipwise.com buradan download yaptıktan sonra kayıt oluyoruz ve 1 saat ücretsiz görüşüyor muşuz. 1 saatin bitiminde tekrar kayıt olmamız gerekiyormuş.Ben denemedim ama bir arkadaşım tavsiye etti.Sizinle paylaşmak istedim...

voipbuster nonoh voipwise 12voip lowratevoip aynı şirketin hizmetleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.