Şimdi Ara

Konferans görüşmesindeki ücretlendirme nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemin 3 farklı bireyini tek tek arayacağıma tek seferde hepsini arıyorum ve 4 kişi aynı anda konuşuyoruz. Hepsini ben aradığım için ücretlendirme benden mi oluyor yoksa konferans olduğu için onlarda ücretlendirmeye tabii tutuluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konferans Görüşmesindeki Ücretlendirme

Konferans görüşmeleri, uzaktaki ekip üyeleri veya müşterilerle bağlantı kurmanın uygun ve verimli bir yoludur. Ancak, ücretlendirme söz konusu olduğunda, bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerekir.

Telefon Konferans Ücretlendirme

Telefon konferans ücretlendirmesi, kullanılan hizmet sağlayıcıya ve görüşmenin süresine bağlı olarak değişir. Bazı sağlayıcılar, dakika başına ücret alırken, diğerleri sabit bir ücret talep edebilir. Görüşme planlamadan önce, sağlayıcının ücretlendirme yapısını kontrol etmelisin.

Konferans Konuşmasında Dakika Kimden Gider?

Konferans görüşmesi ücretlendirmesinde önemli bir nokta, dakikaların kimden gideceğidir. Genellikle, görüşmeyi başlatan kişi dakikaları öder. Ancak, bazı sağlayıcılar, dakikaların görüşmeye katılan tüm katılımcılar arasında paylaştırılmasına izin verir.

Konferans Yapınca Karşı Taraf Görür Mü?

Video konferans görüşmelerinde, katılımcıların birbirlerini görüp görmediği, kullanılan platforma ve gizlilik ayarlarına bağlıdır. Bazı platformlar varsayılan olarak video akışını açarken, diğerleri katılımcıların kendi kameralarını açmalarını gerektirir.

Konferansta Numara Gözükür Mü?

Telefon konferans görüşmelerinde, katılımcıların telefon numaraları genellikle gizlenir. Ancak, bazı platformlar, katılımcıların numaralarını paylaşmalarına izin verebilir. Gizlilik ayarlarını kontrol ederek, numaranın diğer katılımcılara görünür olup olmayacağını belirleyebilirsin.

Genel olarak, konferans görüşmesi ücretlendirmesi, kullanılan hizmet sağlayıcıya, görüşme süresine ve gizlilik ayarlarına bağlı olarak değişir. Görüşme yapmadan önce, sağlayıcıyla iletişime geçerek ücretlendirme yapısı ve diğer ilgili ayrıntılar hakkında bilgi alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Ailemin 3 farklı bireyini tek tek arayacağıma tek seferde hepsini arıyorum ve 4 kişi aynı anda konuşuyoruz. Hepsini ben aradığım için ücretlendirme benden mi oluyor yoksa konferans olduğu için onlarda ücretlendirmeye tabii tutuluyor mu?

~DK. SENİN DAK.DÜŞER.
    ~KONUŞTUĞUN KİŞİ x KONUŞTUĞUN DAK. İLE HESAP EDİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 16 Nisan 2013; 9:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

quote:

Ailemin 3 farklı bireyini tek tek arayacağıma tek seferde hepsini arıyorum ve 4 kişi aynı anda konuşuyoruz. Hepsini ben aradığım için ücretlendirme benden mi oluyor yoksa konferans olduğu için onlarda ücretlendirmeye tabii tutuluyor mu?

~DK. SENİN DAK.DÜŞER.

nasıl yani konferanstaki kişileri ben bile arasam onlardan bakiye gider mi?

• quote:

quote:

quote:

~DK. SENİN DAK.DÜŞER.

Yok hocam,
    Bağlayan sizsiniz,görüşme yoplamı,sadece sizin dakika paketinden düşüyor,
    Arkadaşın bahsettiği;
    Diyelim siz abinizi aradınız,o hattayken arkadaşı,kuzeni...konferansa dahil ettiniz,
    Diyelim 3 kişiyi konferansa bağladınız
    Görüşme 15 dakika sürdü diyelim,3 kişiyi bağladığınız için 3x15=45 dakika ses paketinizden düşer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradığın kişilerden bakiye düşmez.
    Ayrıca ben hergün konf. yapıyorum.
    4 KİŞİYİ arayıp 15dak. görüşürsen toplam 60 dak. düşer senin dak.larından.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

quote:

~DK. SENİN DAK.DÜŞER.

Yok hocam,
    Bağlayan sizsiniz,görüşme yoplamı,sadece sizin dakika paketinden düşüyor,
    Arkadaşın bahsettiği;
    Diyelim siz abinizi aradınız,o hattayken arkadaşı,kuzeni...konferansa dahil ettiniz,
    Diyelim 3 kişiyi konferansa bağladınız
    Görüşme 15 dakika sürdü diyelim,3 kişiyi bağladığınız için 3x15=45 dakika ses paketinizden düşer

haa anladım hocam tahmin ettiğim gibi..

konuştugun kişi x konuştugun dakika diyince bende konuştugum kişide hesaba katılıyor sandım

@torosrüzgarı ve size teşekkür ederim.

bugün sınırsız avealılara konuşma yetkim var o zaman bütün avealıları dahil edeyim konuşmaya saatlerce konuşayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.