Şimdi Ara

Bedava ikiz500 paketi ama sözde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Ocak 2012 de hattıma faturalıda kalma sözüne istinaden 12 ay süre ile tanımlanan ikiz500 paketi için 24 şubatta Avea dan aldığım mesajda "ikiz500 paketiniz 3 gün sonra 15 TL karşılığında yenilenecektir" yazıyordu. Paket iptali için verilen numaraya mesaj atarak paketimi iptal ettirdim. Bu duruma o kadar kızmıştım ki bir gün sonra tarifemi değiştirmek için aradım. Bu konudanda bahsettim. Bana taahhütü siz iptal ettirdiğiniz için paket ücreti tarafınıza yansıtılabilir daha sonra arayıp teyit edin deyince bugün (26 Şubat) genel müdürlüğe bağlanıp konuyu sordum. Aldığım cevap biz size ücretsiz olduğunu belirttik iptal etmeseydiniz şeklindeydi. Ücretsiz verdikleri paket için bu mesajı göndererek hatalı olduklarını kabul ettiremedim. Siz siz olun çok dikkat edin.

• sana bedava demisler. hemde boyle bir paketi. 500 sms ve 500 mbi digerlerinde kaca alabileceginize bakiniz. faturana yansirsa aramaliydin. bi de gelmis aveaya camur atiyorsun.
  • Çamur attığımız yok kardeş söz verip tutmaması sorun. Bu arada sana neden bu kadar dokundu anlamadım ara 500 ü sende talep et. Belki sana da verirler hak ediyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enocuk

Çamur attığımız yok kardeş söz verip tutmaması sorun. Bu arada sana neden bu kadar dokundu anlamadım ara 500 ü sende talep et. Belki sana da verirler hak ediyorsan

aldim zaten
    dokunmus degil ama burda senin paniklemen sonucu bir cuval inciri berbat edisin ve bunu aveaya atmani garipsedim.
  • normal bir tepkiydi. Ama avealı olarak sanırım alışıksınız bunlara ki sakin karşıladınız
  • Hem incirler berbat olmadı o iptal olunca turkcell 1 gb internet paketi aldım. Avea böyle yaptığı için ikinci sınıf oluyor.
  • ikisi de babamin sirketi degil. turkcellde parasiz mi kardes 1 gb??
  • 9 tl. Parasında değiliz dedik ya en başta. Dürüstlük önemli. Turkcell hiç bir taahhütlü kampanyasını yarıda kesmiyor. Aralık 2011 den bu yana 2 dir yapıyor bu hareketi.
  • idare eder. ben cok takip ederim kampanyalari . daha iyisi olsaydi gecerdim emin ol. hayirli olsun sana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: enocuk

9 tl. Parasında değiliz dedik ya en başta. Dürüstlük önemli. Turkcell hiç bir taahhütlü kampanyasını yarıda kesmiyor. Aralık 2011 den bu yana 2 dir yapıyor bu hareketi.

turkcell 1 gb internet paketini 9 tl ye nasıl aldınız, böyle bir tarifesi var mı.. Varsa linkini rica edebilirmiyim..
  • yok ama yeni bir telefon alınca mesaj geldi fırsat 1gb yaz diye
  • Bendede ikiz 500 paket ücretsiz tanımlıydi.Bu ilk ayimdı aynı mesaj banada geldi.Ama ben iptal etmek yerine önce müşteri hizmetlerini aradım ve böyle bir mesaj geldiğini söyledim.Onlarda hattımda indirimin tanımlı olduğunu bunun standart bir mesaj olduğunu söylediler ve bir sorun olmadan kullanmaya devam ettim ve faturaya yansımadı.Tabi en güzeli böyle bir mesajın gelmemesi ama sanırım herkese standart gönderiyorlar.Mesala sürekli 100mb size özel şu kadar felan diye mesajda geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.