Bedava full paket verecek olsalar Üçünden birini seç deseler Hangisini seçerdiniz?.(araçların fiyatını ve ikinci eldeki değer kayıplarını bir kenara bırakın,sadece hangisini sürmek isterdiniz) 1-Citröen C4 1.6 HDİ(112 bg-270 tork) 2-VW Jetta 1.6 TDİ(105 bg-250 tork) 3-Ford Focus 1.6 TDCİ(115 bg-270 tork)
quote:Orijinalden alıntı: LosangelosFocusJetta; Sıfırından pahalı satar gider 2lt turbo lpg'li araç alır keyfime bakardım
quote:Orijinalden alıntı: deserthawki30 seçemiyor muyuz?Alıntıları Göster Focus HB seçerdim Çok önemli dip not: focus olmazsa aveoyu seçerim
quote:Orijinalden alıntı: SSamet.Focus HB seçerdim Çok önemli dip not: focus olmazsa aveoyu seçerimAlıntıları Göster Focus.
quote:Orijinalden alıntı: AytürkFocus.Alıntıları Göster jetta için sıra beklemeyeceksem jettayı alırdım.sonra satar aveo hb baz benzin alırdım. üstüne kalan parayı da ezerdim.
quote:Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalıjetta için sıra beklemeyeceksem jettayı alırdım.sonra satar aveo hb baz benzin alırdım. üstüne kalan parayı da ezerdim.Alıntıları Göster Focus
quote:Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalıjetta için sıra beklemeyeceksem jettayı alırdım.sonra satar aveo hb baz benzin alırdım. üstüne kalan parayı da ezerdim.Alıntıları Göster C4
quote:Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalıjetta için sıra beklemeyeceksem jettayı alırdım.sonra satar aveo hb baz benzin alırdım. üstüne kalan parayı da ezerdim.Alıntıları Göster herhalde şirket aracı olacak focus u seç yak-kavur ortalığı
quote:Orijinalden alıntı: vet147quote:Orijinalden alıntı: sapultra Aveo Segmenti düşürmeyelim abi bol yakanından cruze seçerdimAlıntıları Göster i30 yok demek, liste hatalı demektir.
quote:Orijinalden alıntı: `bELa quote:Orijinalden alıntı: sapultra Aveo Bende aveo tercih ederdim kesinlikle Aklın yolu bir
quote:Orijinalden alıntı: `bELaquote:Orijinalden alıntı: sapultra Aveo Bende aveo tercih ederdim kesinlikleAlıntıları Göster Focus