Arkadaşlar öncelikle linke giriyoruz.Sayfaya girdiğimizde üye ol kısmı çıkıyor.Oradan Facebook ile Bağlan'a tıklıyoruz.Girdiğimizde bir ekran önümüze çıkıyor.Oradan ilk önce profilimizden TC kimlik numaramızı telefon numaramızı vb. şeyleri onaylatıyoruz.(Tamamen güvenlidir.)Ardından mağazaya tıklıyoruz.Mağazaya girdiğimizde önümüze 4 seçenek çıkıyor 1-Al kazan 2-Üye ol kazan 3-Paylaş kazan 4-Beğen kazan
1- Al kazan :
Al kazan da alışveriş yaparak para kazanıyoruz.Örneğin orada .... sitesinden yapacagınız alışverişlerde yapacagınız alışverişin %10'u sizin.Alışveriş yaparken burdan yaparsanız kazanırsınız.
2-Üye ol kazan :
Arkadaşlar burada orada belırtılen sıtelere uye oluyoruz çok basit.Üye olunca msn den onaylattıktan sonra en geç 1 saat sonra paramız gelıyor.
3-Paylaş kazan :
Orda ki anlaşmalı şeyleri facebook'ta paylaş diyerek paylaşıyoruz.Yalnız dikkat her 15 dakika da bir 1 paylaşım yapabılırsınız.1 paylaşımı 1 kez yapınca para gelır aynı şeyi 2 kez paylaşmayın herşeyi 1 kere paylaşın.
4-Beğen kazan :
Bundada facebook'ta ki sayfaları begenıyoruz.Fakat begendıginiz sayfayı sakın begenmekten vazgeçmeyın yoksa paranız geri gider.Her 1 sayfayı 15 dakika arayla beğenebilirsiniz.
Para kazanmanın diğer yolu :
Arkadaşlar bırde para kazanmanın dığer yolu var.Sayfaya girdiğimizde yukarıda posta işareti var ona tıklayıp kod al diyoruz ve kod alıyoruz.O kodu dagıtıyorsunuz.Örneğin Ahmet bu kodun uzerınden uye olunca o 1 lira kazandıgında siz de 1 lira kazanacaksınız.Yani ne kadar alt üye kasarsanız o kadar çok kazanırsınız.
Arkadaşlar bunu paylaştığım birkaç arkadaşımdan şunları duydum :
Hadi lan.İnternetten para mı kazanılır.Arkadaşlar böyle düşünmeyin kazanılıyor.
Küçük bir uyarı paranız 25 TL olmadıgı halde kredi kartınıza atamıyorsunuz.Fakat sorun yok para çok kolay kazanılıyor.Ben 2 günde 20 TL yaptım.He bu arada inanmayan arkadaşlar ilk bende inanmadım fakat para kredi kartıma gerçekten yattı ve şaştı kaldım .