Şimdi Ara

Bedava Oyunlar Yeni Oyunlar Eklendi Hepsi bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yine herkese dün 2 tane oyun dağıtmıştım gece aklıma geldi digital psn oyunlarım ve akşam iftardan sonra onları da vericem isteyen olursa diye haber veriyim 9 gibi ilk mesaj atanlara yine vericem oyunları
  • Arkadaş, 2dir kaçırıyorum.
    Böyle birşey yapacağınızı önceden kulağıma söyleyinde ona göre pozisyon alayım.
  • kardeş hangi oyunlar var psn'de
  • Hocam 9 gibi yapıcam ona göre hazırlanırsın
  • yalnız uyarayım psn'yi kaptırma şifreyi verdiğin şahışlardan biri şifreyi değiştirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

kardeş hangi oyunlar var psn'de

Hocam hatırlamıyorum akşam bakıcam yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

yalnız uyarayım psn'yi kaptırma şifreyi verdiğin şahışlardan biri şifreyi değiştirebilir

Yok hocam zaten kardeşlikle aldığımız var kendi hesabımdan almadım bi şey
  • Aslında bu bedava oyun alanlar oynadıktan sonra da bedavaya başkasına verirse güzel bir sirkülasyon olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Aslında bu bedava oyun alanlar oynadıktan sonra da bedavaya başkasına verirse güzel bir sirkülasyon olur:)

oyle yapmayı düşünüyoum ben de
  • Böyle bir ayda sevaba girmek ayrı güzel, oyunu olmayan birine oyun veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Aslında bu bedava oyun alanlar oynadıktan sonra da bedavaya başkasına verirse güzel bir sirkülasyon olur:)

oyle yapmayı düşünüyoum ben de

Güzel Fikir
  • Hocam çok iyi bir iş yapıyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOzguur -- 11 Ağustos 2011; 17:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Böyle bir ayda sevaba girmek ayrı güzel, oyunu olmayan birine oyun veriyorsun.

banada ps3 verirmisiniz ps3ü olmayan birine ps3 vermiş olursunuz
  • Bende düşünüyorum 2 tane PS3 oyunum var PSN ' de ve bir sürü DLC ama güvensizlik var işte.
  • oyunlara talibim psn oyunlara

psn oyunlarını dağıtacak isen ilk ben yazdım ona göre bana verirmisin

not: hesap 1 ile hesap 3 bir arada verebilirmisin veremessen hesap 1 i alırım

ama ikisinede verebilirsen sana infamous 1 ve vipeout hd fury li hesap verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri a.k.a Hayalet -- 11 Ağustos 2011; 21:02:55 >
  • İnfamous2 gönderirseniz sevinirim. Hesap1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjen_robben -- 11 Ağustos 2011; 21:01:00 >
  • arkadaşim oyunlara bende talibim (bu arada saat 9 :) )
  • Hesap 2 ye talıbım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem787 -- 11 Ağustos 2011; 21:02:15 >
  • infamous 2 ilk ben pm attım
  • Tamam hocam hesap 2 sizde hesap 1 de başka arkadaş pm den attı hesap 3 kaldı tek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.