Bildirim
Bedava PSN Oyunları
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: maybefrozen
Şimdi merak ediyorum da PSN'de bedava satılan oyunlar var mı? Bir tek Free Realms bulabildim. Bir de DC Universe'e baktım ama oyun kaldırılmış. Var mı bildiğiniz bir bedava oyun?
yoo DC hala var ben bugün görmüştüm.Galiba usa psn -
USA kullanmıyorum. Hiç mi yok başka? -
geleceğe dönüş serisinin birinci partı bedava bide murder files diye adını tam hatırlamıyorum bir oyun vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: aeeb12
geleceğe dönüş serisinin birinci partı bedava bide murder files diye adını tam hatırlamıyorum bir oyun vardı
Teşekkürler -
nasıl yani psnde bedava full oyun mu var -
quote:
Orijinalden alıntı: acerygt
nasıl yani psnde bedava full oyun mu var
Bu oyunları ben de ilk kez duydum bakayım bi, hiç haberim yoktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
Orijinalden alıntı: acerygt
nasıl yani psnde bedava full oyun mu var
Bu oyunları ben de ilk kez duydum bakayım bi, hiç haberim yoktu.
Beni de bilgilendirirseniz sevinirim, bi de ben TR PSN kullanıyorum, bu sadece US PSN için mi geçerli? -
su an psdeyim baktim murder files ile free realms i buldum fakat back to the future oyunu trail olarak gozukuyor.uk psnden baktim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 23 Kasım 2011; 23:48:49 > -
back to future part 1 bedava olması lazım ben indirdim oynadım hala duruyor makinada psn den ismini yaz arattır bakalım böyle bulursun belki -
quote:
su an psdeyim baktim murder files ile free realms i buldum fakat back to the future oyunu trail olarak gozukuyor.uk psnden baktim.
hangi psnden baktın free realms ı. bende duymamıştım. heralde ps3 geç almamdan kaynaklanıyordur. belli ki eski bir oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_fx
quote:
hangi psnden baktın free realms ı. bende duymamıştım. heralde ps3 geç almamdan kaynaklanıyordur. belli ki eski bir oyun.
gerek kalmadı indirdim ve sildim oyunu. kime hitap eder bilmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: aeeb12
back to future part 1 bedava olması lazım ben indirdim oynadım hala duruyor makinada psn den ismini yaz arattır bakalım böyle bulursun belki
O deneme sürümü, 5 part 40 lira oyunun. -
Mesajım bulunsun bedava oyun olduğunu bende yeni duydum -
Arkadaşlar bu oyunlar gerçekte full bedava değil.
Bende bedava diye free realms indireyim bir bakayım demiştim ancak oynadıktan sonra görüyorsunuz ki şu oyunda şu seviyeye geldin eger devam etmek istiyorsan bilmem ne kullanıcısı olman lazım yoksa daha fazla beleş kullanıcı ile devam edemezsin gibi şeyler söylüyor.
DC universe bu şekilde değil, free realms e göre daha iyi , onu indirip oynayabilirsiniz ancak yanlış hatırlamıyorsam baya büyüktü 17gb gibi birşey. Ama onda da paralı ve parasız kullanıcı farkı var tabi ki. Mesela beleş kullanıcılar ticaret yapamıyor.
Murder files ı bilmiyorum onu bende yeni duydum akşama bakayım. Var mı oynayan tavsiye eden?
Bir de Playstation home var. Onuda deneyebilirisniz içinde ufak ufak beleş oyunlar oluyor ve genelde ayda bir falan değişiyor. -
Dc universe online bedava full olarak.görüntü kaliteside cok iyi.uk psnden iniyor -
Arkadaşlar tamamen bedava olan bir oyun yok.
Bedava diye geçenlerde zaten her türlü bir yerden sonra para isteyecektir.
Oyunda bir şeyler yapmak için store'den şunu al der, şu üyeliğe geç der. Sistemleri bu şekilde işliyor.
Multi olarak:
Homefront var Mag var, bunlar belli bir level'a kadar oynanıyor, sonra level atlanmıyor ama oynanmaya devam ediyor.
Derseniz levelim yükselmesede olur onları oynayın derim. -
Homefront ile MAG hala mi acik :D saka gibi ya :) Homefront'u ikinci el alirsan seviye 5i gecemiyorsun ama haritalar acik, bedave demoyu indirirsen seviye 10 oluyor, daha fazla silah aciliyor ve yanlis hatirlamiyorson 8 haritanin 2sinde oynayabiliyorsun :) -
PSN'deki MAG'in trial'i suresizmi ? -
bunlar adama bedavaya birşey kaptırırmı adamın ağzından altın dişini bile sökerler
Benzer içerikler
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- psn kardeşliği
- ps4 mü ps5 mi
- witcher 1 remake
- en iyi ps5 oyunları
- telegram indirim kanalları
- ps5 dik mi yatay mı
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X