abi çok sağol süper bi olay ama nasıl oluyor bi açıklama lütfen..
Alıntıları Göster
sms caaaartt diye gitti walla.. ama kontor falan diyor.. sakata gelmeyelim..
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC
kontörün bizle alakası yoktur da ben deniyorum niye olmuyor,
quote:
Orijinalden alıntı: sahrut
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC
kontörün bizle alakası yoktur da ben deniyorum niye olmuyor,
Alıntıları Göster
abi nawsıl yapamıyosunuz yaa.öalıştırn exe yi. bi pencere açılıyo gönderceğin numarayı yaz.msj yaz sonra kontör yükle de.sonrada gönder.ben denedim gidiyo
quote:
Orijinalden alıntı: hetfield
abi nawsıl yapamıyosunuz yaa.öalıştırn exe yi. bi pencere açılıyo gönderceğin numarayı yaz.msj yaz sonra kontör yükle de.sonrada gönder.ben denedim gidiyo
Alıntıları Göster
90505.... şeklinde numarayı giriyorum.kontör yükle diyorum sonra gönderiyorum... böyle değil mi? olmuyor siliyorum programı
quote:
Orijinalden alıntı: sahrut
90505.... şeklinde numarayı giriyorum.kontör yükle diyorum sonra gönderiyorum... böyle değil mi? olmuyor siliyorum programı
Alıntıları Göster
wala abi 5 saniye sürmedi mesajın gelmesi süppeerrr ama umarım üç gün sonra kapanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: AnAtoLiA_TR
wala abi 5 saniye sürmedi mesajın gelmesi süppeerrr ama umarım üç gün sonra kapanmaz
burda da kontör tarifesi falan var , ama işleyişi nası anlamadım bizim faturaya geçirmesinler sonra
Alıntıları Göster
Hemen yolladı gercekten.Kontor falan gitmemiştir inşallah!
quote:
Orijinalden alıntı: Red
Hemen yolladı gercekten.Kontor falan gitmemiştir inşallah!
Alıntıları Göster
gonder dugmesi aktif degil nie ?
quote:
Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ
gonder dugmesi aktif degil nie ?
Alıntıları Göster
önce kontör yükle butonuna basacaksın...sonra aktif oluyor o tuş...
quote:
Orijinalden alıntı: PCkopat065
önce kontör yükle butonuna basacaksın...sonra aktif oluyor o tuş...
Alıntıları Göster
vaay.teşekürler kardeş.işe yarıyor
vallahi kıyak programmış sağolasın.
quote:
Orijinalden alıntı: _c@dı_
vallahi kıyak programmış sağolasın.
siemens telefonunuz varsada bedava gönderebilkirsiniz.msj gönderirken teller arası mektup gönderio ya tam ikincisini atarken ve tam ortasındayken iptal tuşuna basarsanız kontör gitmio.ben beceriksiz olduğumdan anca 10 msj dan birinde tutturabiliyorum.o ayarı tutturmak biraz zor ama aklınızda bulunsun die yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Andromeda
siemens telefonunuz varsada bedava gönderebilkirsiniz.msj gönderirken teller arası mektup gönderio ya tam ikincisini atarken ve tam ortasındayken iptal tuşuna basarsanız kontör gitmio.ben beceriksiz olduğumdan anca 10 msj dan birinde tutturabiliyorum.o ayarı tutturmak biraz zor ama aklınızda bulunsun die yazdım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
ama hangi siemens c45 im vardı onda oluyodu şimdi cx65 im var bunda olmuo ?