Şimdi Ara

bedavaya siemens cx65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde cx65 var 1 tane.cihaz açılmıyo çünkü pili yokpili olsa açılırmı inanın bilmiyorum.kapağı çıkardım baktım ekran filan pırıl pırıl.cihazın içi daha önce açılmamış gibi duruyor.joistik aşağıya doğru çalışmıyor.bütün bildiklerimi yazdım.işine yarayan olursa bedavaya vericem.ama bi şartım var.
    alan hesabıma 5 lira yatırcak ve yurt içi kargo ile şube teslim ücretini ben ödeyip yollıycam.
    çünkü bi arkadaşa daha önce ücretsiz mal yolladım ve almadı.kargo parasıda bana kaçtı

ÖNEMLİ NOT: ARKADAŞLAR İLANA BAKANLAR AŞAĞIDA HEYCAN NİCKLİ ARKADAŞIN MESAJINA DA BAKSINLAR Bİ ZAHMET
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 25 Kasım 2009; 18:33:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

arkadaşlar elimde cx65 var 1 tane.cihaz açılmıyo çünkü pili yokpili olsa açılırmı inanın bilmiyorum.kapağı çıkardım baktım ekran filan pırıl pırıl.cihazın içi daha önce açılmamış gibi duruyor.joistik aşağıya doğru çalışmıyor.bütün bildiklerimi yazdım.işine yarayan olursa bedavaya vericem.ama bi şartım var.
    alan hesabıma 5 lira yatırcak ve yurt içi kargo ile şube teslim ücretini ben ödeyip yollıycam.
    çünkü bi arkadaşa daha önce ücretsiz mal yolladım ve almadı.kargo parasıda bana kaçtı

helal olsun senin gibi adamı zor bulur bu forum

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

arkadaşlar elimde cx65 var 1 tane.cihaz açılmıyo çünkü pili yokpili olsa açılırmı inanın bilmiyorum.kapağı çıkardım baktım ekran filan pırıl pırıl.cihazın içi daha önce açılmamış gibi duruyor.joistik aşağıya doğru çalışmıyor.bütün bildiklerimi yazdım.işine yarayan olursa bedavaya vericem.ama bi şartım var.

yok artık o kadarda değiltamirle ilgili arkadaşların işine yarar diye açtım ilanı.abartılcak bişey değil yani.bu cihaza 20 lira filan istesem 3-5 ay satamam zaten.forumda örnekleri var.çöpe gitçeğine birinin işine yarar belki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

yok artık o kadarda değiltamirle ilgili arkadaşların işine yarar diye açtım ilanı.abartılcak bişey değil yani.bu cihaza 20 lira filan istesem 3-5 ay satamam zaten.forumda örnekleri var.çöpe gitçeğine birinin işine yarar belki

isteyenler var ama örnek bir satıcı olarak seni tebrik ediyorum

• teşekkür ederim.ama böyle şeyler deyince insan mahçup oluyo.
    sonuçta alalım verelim
    ekonomiye can verelim

• mahçup olma abi sen daha bana sözün vardı ama neyse unuttun sen galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur294

mahçup olma abi sen daha bana sözün vardı ama neyse unuttun sen galiba

ne sözü vardı ya sanapm leşelim uğurcum
    n91 bulcaktık sana onumu diyosun ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim elimdede bir adet cx65 var cihaz açılmıyor fakat bataryası mevcut yön tuşlarıda çalışıyor parça olarak kullanılabilir veya @güney tan arkadaşımın cihazıyla birleştirilerek işe yarar bişeyler çıkartılabilir.Gönderme şartlarım @güney tan ile aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

arkadaşlar benim elimdede bir adet cx65 var cihaz açılmıyor fakat bataryası mevcut yön tuşlarıda çalışıyor parça olarak kullanılabilir veya @güney tan arkadaşımın cihazıyla birleştirilerek işe yarar bişeyler çıkartılabilir.Gönderme şartlarım @güney tan ile aynıdır.

süpersin kardeşimbu forumda bu cihazlara emeğini koyup halledebilcek arkadaşlarımız var.satarlar yada kendi kullanırlar hiç önemli değil.önemli olan çöpe gitçeğine birinin işe yaraması.ilanıma senin bu teklifini ekliyorum müsaden olursa

• quote:

süpersin kardeşimbu forumda bu cihazlara emeğini koyup halledebilcek arkadaşlarımız var.satarlar yada kendi kullanırlar hiç önemli değil.önemli olan çöpe gitçeğine birinin işe yaraması.ilanıma senin bu teklifini ekliyorum müsaden olursa

tabi hocam ne demek
  • Örnek davranışınızdan dolayı sizi ve "heycan" mahlaslı beyfendiyi, kendi adıma tebrik ederim
  • arkadaşlar cihaz forumdan bi arkadaşımıza verilmiştir.umarım canlandırır veleti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.