Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aynı semtte diyebileceğim çok sevdiğim bi kız vardı, herşey güzelken değer verdiğim sevdiğim bi kız vardı onsuz yapamayacağımı düşünürken beni bıraktı, aradan uzun zaman geçti ben bunu hiç görmemezlikten geldim hiç yüzüne bakmadım, geçen gün dediki benim çok canımı yaktın dedi beni üzdüğün için hakkını helal et dedi, etmiyorum dedim ne istersen yaparım dedi hakkını helal et dedi yinede etmiyorum dedim, bu seferde dediki ne yaptınki ya dedi sen bana vakit ayırdı isen ben sana vakit ayırdım dedi, bende seni Allah'a havale ediyorum nasıl olsa sen sana göre suçsuzsun dedim o yüzden senlik bi sıkıntı yok dedim,
Aklıma iki soru işareti takıldı, ben bunun yerine kimseyi koyamadım hangi kızla tanışsam bunun yerine koyamadım bu muhtemelen biri ile tanıştı vicdanını temiz tutmak için benden helallik istiyor, şimdilerde beni görünce hızlıca geçio ben bakmıom oda kafasını eğip geçiyor, ben yokmuşum gibi hareket etmeye çalışıyor,
bana diolarki beddua etme diyorlar forumlarda okuduğum kadarıyla herkesin yaşadığı bir aşk acısı varmış, kızdan ayrılınca trafik kazası yaptım, kız dediki beni üzdüğün için trafik kazası yaptın beni üzenlerin başına hep bir olay gelio sende beni üzdün trafik kazası yaptın dedi, yalnız benim vicdanım şu yönden rahat, ben bu kıza hiç küfür hakaret etmedim aldatmadım onu kandırmadım, ancak o benimle evlenme planları yaptı sürekli hayaller kurarak beni kendine bağladı, ve deyim yerinde ise terketti, şimdi diyorumki, beddua etmiyorum ama benim nasıl canımı yaktı ise onuda Allaha havale ediyorum diyorum, bilmiyorum yanlışmı konuşuyorum sizlere danışmak istedim