< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Haziran ayında bedelliye başvurmayı düşünüyorum. Bu sene içerisinden (Aralık ayına kadar) askere çağırırlar mı? 2025 ocak sonrasına mı denk gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 yılında gidersiniz hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nisan amasya çıktı aynı tarihte olan arkadaşlar yazabilir.
tarih değişimi talep edersek yer değişiyor mu?
bende geçen haziranda başşvurdum bu mayısta gideceğim nerredeyse 1 yıl sonra yani, diğer döneme atıyorlar 2025 yılında gidersiniz istediğiniz tarihleri de siz öncelikli seçiyorsunuz başvururken.
bidahaki gelecek zam büyük ihtimal temmuzda olur temmuza kalmayın bidahaki yeni zamla ödersiniz yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 26 Ocak 2024; 13:32:43 > -
Sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.
8 şubat gibi tesilimiz inş (kütahya hava tugayı
)
-
Şubat Bilecik. Merak ettiğim birkaç nokta var,
Akıllı saat yasak mı
Eldiven bere boyunluk götürmek lazım mı veriyorlar mı
Tıraş köpüğü şampuan sabun vs tedarik ediliyor mu
Yastık kılıfı önemliymiş sanırım havlu götürmek lazım mı
Çamaşır yıkama nasıl oluyor
Son olarak saç tıraşını gittiğimiz gün yapıyorlar mı beleşe getirelim öyleyse :)
sevk tarihi duyurulmadan değişiklik için başvurun hocam, sonra geç olur
-
Hergün sakal tıraşı olmak gerekiyor mu? Ben hayatımda hiç permatikle tıraş olmadın makine kullanıyorum sinek kaydı tıraş sevmem. Makine götüremiyormuyum? Makinem en az 15 kez sakal tıraşı yapar şarj etme gereksinimi olmadan. Manisa / Alaşehir için soruyorum.
-
Komutanlar sinekkaydı istiyor diye biliyorum arkadaşım anlattı akşamdan traş olan ve hızlı sakalı uzayan birisine komutan git bidaha traş ol gel demiş öyle anlattı
Tıraş makinesi yasakmı hocam?
-
Onu bilmiyorum maalesef bende mayısta gitcem askere sadece o yüzde belli olan ufak sakalları da sorun ediyorlar diye duymuştum bilgilendirmek istedim
hocam bedelliye başvururken (tercih sıralamasında) ilk tercihi aralık ayı mı yapmıştınız?
-
1 haftadır bedelli askerlik için alınması gerekenler diye araştırıyorum, herkes mantıklı şeyler yazmış ama hiç görmediğim bir şey var.. SAÇ KURUTMA MAKİNESİNİ NEDEN HİÇKİMSE SÖYLEMEMİŞ!? Tamam saçımız kısa olacak, kurur gider vs diyoruz da hepimiz soğuğa karşı çok dirençli değiliz.. kışın gidenler de hiç dert etmemiş bunu şaşırdım, acaba ben mi çok kasıyorum..?
-
o saçı selpakla bile kurutursun,uzun saç olsa neyse de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçı iyice kısa keseyim de garanti olsun bari.. ki zaten elektrikli alet (kettle vs) yasak diyorlarmış buna da yasak konulmuş olabilir..
-
Bende oraya düştüm kardeşim, hayırlı olsun sanada
Merhabalar herkese benim iki sorum var, 27 Haziran'a kadar sevk başvurusunda bulunmam gerektiği söyleniyor bunun için 27 Haziran'a kadar beklemek gerekir mi yoksa 1 Haziran olunca da sevk başvurusu yapılabiliyor mu en erken ne zaman oluyor yani?
Ayrıca şuan sevk başvurusuna tıkladığımda Sevk Bilginiz bulunmamaktadır diyor Haziran ayında mı açılacak?
-
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/8d8c22962da949bf85d4a57331750d23
Alıntı
metni:Yükümlüler sevk belgelerini tabi oldukları celp ve sevk döneminden 10 gün öncesinden itibaren e-Devletten veya askerlik şubesinden alabilecektir. https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/asal/2024_Yili_Bedelli_Askerlik_Faaliyet_Takvimi.pdf
Tablonun altında yol izni hangi şartlara göre verildiği yazıyor. Yol izni, sevk tarihine eklenecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X