Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
8
Favori
19.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam müsait zamanınızda genel olarak nelere dikkat edilmeli orada yazabilme şansınız var mı? Sizin süreciniz nasıl geçmişti

• 8 şubat Bilecik bedelli düşen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Ekim ayı bedelli için gideceğim. Ne önerirsin hocam yanımızda götürmeye? Tecrübelerini merakla bekliyorum :D

• justwatch88 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece iç çamaşırı pijama terlik ile gttim gerisini zaten oradan verıyorlar iyi bir jilet getir ordan verdikleri sakal bile almıyor ondan sebep koş nöbeti cezası yedim😁bol eğitim ve yürüyüş yapacaksınız güneş keremi ve eller için kesinlikle krem getirin sabahları çol soğuk ayaz yapıyor ellerim patlamıştı soğuktan birde bozuk para getirin çay kahve otomatı var güzel oluyor😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Manisa Alaşehir arkadaşlae

• Önümüzdeki ay için tercihte bulundum ve şubat çıktı ama gidip gitmeme konusunda emin değilim. Normalde çok uzun yıllardır yurt dışında ikamet ediyorum ve tekrar gideceğim iş için ama askerliği orda dövizli yapamadım. Geçmişe yönelik 3 sene sigorta şartından dolayı bu sebeple Türkiye de başvurdum. Bel fıtığımın daha kötü olacak olmasından endişe ediyorum sağlık raporu alsamda bedelli askerlik süresince bu konuda hassasiyet olup olmayacağını kestiremiyorum. Gidip pişmanda olmak istemem tecil ettirip 3 sene sonra yurt dışından 1 ay bile gitmeden yapma hakkımda var, bedelli ücretleride sürekli artıyor hani gönlüm yapıp kurtulmaktan yana ama bilemedim..

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

bence yapın kurtulun hocam çünkü hep aklınızda askerlik engeli kalacak. Fıtık için bi belge alıp orda ilettiğinizde bence ona göre bi önlem alacaklardır.

• AMASYA - 15 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI Mart ayı çıktı

Bunu mazeretsiz erteleyebiliyor muyuz?
    Yoksa sağlık raporu felan gerekiyor mu?

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Hocam manisaymış. Sonunda Eğitim alay komutanlıgı yazıyor orası Manisa oluyormuş . ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI

merkezi komutanlıkta izmirmiş

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de baktım. Yapanlar iyi yer diyor askerlik için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarih değişikliği taleplerinin sonuçları ne zaman yansıyor arkadaşlar? Bir ay geriye çektim yer değişir mi acaba

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun

• 19harunn 1 kullanıcısına yanıt

çektiğiniz aydaki kontenjana göre değişme ihtimali varmış hocam öyle diyolar

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Hocam gidenler çok kötü dediler canım sıkıldı yani anlamadım Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık 

Mayısın sonuna doğru galiba. Keşke başka ay falan yazsaydım dedim.

• Benm zamanımda iyi arada ne değişti bilmiyorum ama en cok zorlanacağın iş mangasıdır sabah öğle aksam yemek verıyorsunuz tüm bölüğe o sıkıntı tabilot yıkıyorsun sürekli makine de yemek dağıtımı vs eğitimler öyle zorlu değildi yürüyüş bir tık sıkıntı idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt

Hocam sağlık sorunun olsa buraya gelmezdin diyerek ağır kaldırtmaya çalışırlarsa çok kötü bir deneyim olur benim için. Keşke yurt dışında sigorta günümün dolmasını bekleyip dövizli yapsaydım da demek istemiyorum. Tabi bunu sizde bilemezsiniz ama yapanlar illa ki benzer durumu yaşayanları görmüştür o yüzden sordum. Yurt dışında dövizli askerlik yapınca uzaktan eğitim oluyor 1 ay bile gidilmiyor ama en yakın 2027 de gidebiliyorum o günün bedelli ücretleri 10 bin euro vs olur diye tahmin ediyorum hazır para varken yapıp kurtulayım diyerek başvurdum aslında yoksa tecil hakkı vs de var halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 25 Ocak 2024; 14:10:45 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

valla hocam gayet iyiydi benimki, ben ulaştırma 1. bölükteydim. inzibat en rahatıdır şansınız varsa inzibata düşersiniz. ulaştırma 4 en zorudur namı diğer vietnam bölüğü. kışın gidiyorsanız mutlaka termal içlik götürün alaşehir soğuktur, mutlaka pastil götürün orada altın değerinde. ilaç filan da götürmenizi tavsiye ederim özellikle parol. kapıda girişte askerfone satmaya çalışıyorlar sakın almayın kendiniz vodafone hattınızı götürün. turkcell iyi çekmiyor türk telekom hiç çekmiyor en iyi çeken hat vodafone. telefonunuz kamerasız ve radyolu, kulaklıklı olmalı. akıllı telefona kesinlikle izin yok sokmayı başaranlar var ama başınız derde girer benden söylemesi. mutlaka bot kilidi götürün, bot için tabanlık götürün vatka götürün, soğuktan koruyan nemlendiricili krem yazın güneşten koruyan krem mutlaka götürün. ilk aklıma gelen bunlar başka sorularınız olursa çekinmeyin yanıtlamaya çalışırım.

• Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık

Hadi hayırlı olsun 😃

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Vietnam bölüğü iyiymiş :D Neden öyle diyorlardı merak ettim. Kardeşim gidiyor mayısta tam iyi mevsim

• tarihi değiştirdiğimizde şehrin değişme ihtimali de var mı? erkene alalım aradan çıksın derken şehirden olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3BD65310 -- 25 Ocak 2024; 17:30:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.