Evet ama şu an kimse yapamıyor sanırım sistem yoğunluğu yüzünden. |
Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (4. sayfa)
-
-
Yapabildim sanırım Nisana çekebildim. Yer aynı Bilecik olarak kaldı.
-
Kütahya genelde mayıs da alır hocam 1 2 3 bölüke düşme ne yaparsan yap onlarda şöyle bir şey var sürekli yemin töreni yürüyüşü yapıyorlar bölükten gelen bir şey onun dışında yemekleri fena değil yemekhanede iş mangası diye bir şey var hafta 1 gün bölüke yemek hane tabak yıkama sırası düşer orası bıraz sıkıntı yoksa eğitimler vs çok kasmıyorlar güneş kremi almayı unutma sakın😁 -
Hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YuriBoyakaHerkese hayırlı olsun Mart İstanbul çıktı bana da.
Ben nisan'a çekersem istanbuldan başka şehre atma olasılığı var mı?
Teşekkürler
Aralık 2023 celbini Istanbul'da yaptım. Istanbul bedellisi rahat. Özellikle 3.Bölüğe düşersen iyi olur. Bizim bölük komutanları çok iyidi.
-
Arkadaşlar kardeşime
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI
çıktı
google aratınca izmir/gaziemir birde aynı isimle Manisa çıkıyor. Tam olarak neresi acaba
-
Arkadaşlar KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Eğitim Birliği TE.MÜC.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI geldi bana.
Benim gibi başka Isparta var mı?
Şubat 8'de teslimiz inşallah. -
doktor raporunu yanında götürüp komutanlara teslim ederseniz yardımcı oluyorlar. mutlaka sağlık raporunuzu yanınızda götürün.
-
Hocam kesin mi manisa? Aynı birlik İzmirde de var zaten yakın yerler ama bileti falan yanlış almayalım sonra :D İnsan bi İl ilçe de yazar ya :D
-
Böyle bir hata alan var mı?
-
Bana da aynı yer çıktı bende aynı ikilemdeyim. İzmir mi manisa mı acaba
-
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI
Burası neresi Allah aşkına random atmışlar sisteme -
Twitter da bakıyorumda bazılarında aynı birlik ama sonunda Manisa da yazıyor
-
Arayıp soran olursa bize de söylesin adam oryaa bi il ilçe yazar
-
Ben de aynı hatayı alıyorum. Mayıs celbini Şubata çekmiştim böyle yazıyor.
-
Yemin töreni terhis oldugumuz gün yani kışladaki son günümüzde olmuştu o da çarşambaya denk gelmişti kimde gördüysem.
Zaten törene aileler geliyor gelip geri donmemeleri icin son gün oluyor.
Tabi 2023 de böyleydi bu yıl belki artık cumaya kaymıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 25 Ocak 2024; 12:40:35 > -
Ben oynama yapmadım bende de aynı hata mevcut. -
TE.MÜC.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI Nerede ya bilen var mı -
Benim yeğen de orada yapacak,Nisan'da devren oluyor yani :) ismi Semih karşılaşırsan hatırlatırsın :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 25 Ocak 2024; 12:48:44 > -
ısparta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X