Yemin töreniyle aynı gün kışladan ayrılıyorsun. Sen kışladan ayrılmadan birkaç gün önce izin belgesi veriyorlar sizlere eve geri dönüş için yol izni gibi düşünebilirsin. O ekstra iki gün de oradan geliyor ama bu süreç içerisinde hala asker olarak kabul ediliyorsun ardından o tarih de geçince terhis belgeni askerlik şubene gönderiyorlar falan. |
Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (2. sayfa)
-
-
Sevk tarihim tam da istediğim tarih olarak gelmiş aralık 2024 sevk sormak istediğim bir şey var 12.12 2024 tarihine kadar sevk belgenizi almanız gerekmektedir yazıyor şimdiden mi alıyoruz yoksa aralık başında mı alayım ne yapmak gerekiyor -
Yemin töreninden terhis tarihine kadar askersiniz ancak izinli gösteriliyor, yani kışladan ayrılacaksınız.
-
Onu denesen de büyük ihtimal şu an alamazsın sevk tarihinden 1 hafta önce alabiliyorsun onu kasım sonu aralık başı gibi denersin
-
Şimdi alamazsınız, yanlış hatırlamıyorsam son 15 gün kala alınabiliyordu.
-
Hocam sen yaz saniye aralıklarla aynı şeyleri yazıyoruz
-
Yaptığım değişiklik işlenmiş nisandan marta çekebildim bakalım burdur nasıl bir yermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 25 Ocak 2024; 10:31:22 > -
15. piyade amasya nisan -
manisa alaşehir mi oluyor burası ?
-
Arkadaşlar son olarak diyelim canım sıkıldı öne çekmek istedim gidiş tarihini aralıktan eylüle filan ne zamana kadar çekebilirim öne alışın zaman kısıtı var mı -
''sevke tabi tutulacakları tarihten 10 gün öncesine kadar ve en fazla 3 defa yapabilecektir. ''
-
Subat cikmis benim de ama sadece su yaziyor il ilce yok.
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI -
şurası neresi bizi bize açıklasın
-
Manisa Alaşehir
-
hocam manisa alaşehir muhtemelen ama ben emin değilim. bana da aynı birlik ekim ayı çıktı.
-
Isparta çıkıyor yazınca emin misiniz?
-
Aaa hocam benimkide burdur. Ne hoş tesadüf ama haziran benimki
-
Erkene çekme ihtimaliniz yok mu
-
Mayıs celbi BİLECİK J.EĞT. A.K.LIĞI/MERKEZ var mı aynı döneme denk gelen forumdaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X