Arkadaşlar selamlar. Daha önce Mamak için açmış olduğumuz Telegram bedelli grubunu artık bedelli almadıkları için genel gruba çevirdik. Bu grup altından bedelli askerlikle alakalı her türlü destek ve yardımlaşmaya devam edebilirsiniz. Genelde reklam yapan gereksiz hesapları vs. engelliyoruz. Bedelli Askerlik Genel Yardımlaşma Grubu |
Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
27 haziran Isparta beraber olan arkadaşlar pm atabilir.
-
mayıs celbi bilecikten terhis oldum gideceklere şimdiden iyi şanslar arkadaşlar. bir sorum var bizim ziraat hesaplarımıza asker harçlığı dedikleri ücret yatırıldı fakat dönüş için yol parası hala yatırılmadı. bu sorunu yaşayan var mı?
-
quote:
7.) Yemin töreni yani askerliğinizin bittiği gün cuma günü olur. Katılış tarihinden sonra (tahminen) 3. cuma olur. Bunun kesinliği sevk belgenizin çıkmasından sonra belli olur.
Temmuz 24 Amasya Celbiyim, MSB’nin takvimine göre yemin töreni 21 Ağustos 2024 tarihinde yani Çarşamba günü oluyor. Bu konu hakkında bilgilendirecek olan hocalarım var mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben nisan celbiyim terhis olduktan 3 gün sonra yatırdılar.
-
ilk giderken yatırdıkları gibi ptt üzerinden mi yoksa harçlıkların yattığı ziraate mi yattı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shewawestilk giderken yatırdıkları gibi ptt üzerinden mi yoksa harçlıkların yattığı ziraate mi yattı?
ziraate yattı
-
Merhaba, Sizlere bir sorum olacak; şuan tecili bozduğumda Mayıs celbine kalıyorum. Ancak ben Ağustos cebinde (hatta mümkünse Eylül ayında) askere gitmek istiyorum. Şuan bozup, başvuru yapıp Ağustos (Eylül ayı) celbinde gitmeyi seçebilir miyim yoksa onun için 1 Mart'tan sonra mı tecili bozmam gerekir? En son celbe (KASIM) bile kalabilirim sorun değil, Teşekkürler
-
1 mart sonrası tecil bozdurman lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X