Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
23.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Daha önce Mamak için açmış olduğumuz Telegram bedelli grubunu artık bedelli almadıkları için genel gruba çevirdik. Bu grup altından bedelli askerlikle alakalı her türlü destek ve yardımlaşmaya devam edebilirsiniz. Genelde reklam yapan gereksiz hesapları vs. engelliyoruz.

Bedelli Askerlik Genel Yardımlaşma Grubu

telegram
    Bedelli Askerlik Genel Yardımlaşma Grubu
    https://t.me/bedelliyardimlasma
  • 27 haziran Isparta beraber olan arkadaşlar pm atabilir.

• mayıs celbi bilecikten terhis oldum gideceklere şimdiden iyi şanslar arkadaşlar. bir sorum var bizim ziraat hesaplarımıza asker harçlığı dedikleri ücret yatırıldı fakat dönüş için yol parası hala yatırılmadı. bu sorunu yaşayan var mı?

• quote:

7.) Yemin töreni yani askerliğinizin bittiği gün cuma günü olur. Katılış tarihinden sonra (tahminen) 3. cuma olur. Bunun kesinliği sevk belgenizin çıkmasından sonra belli olur.

Temmuz 24 Amasya Celbiyim, MSB’nin takvimine göre yemin töreni 21 Ağustos 2024 tarihinde yani Çarşamba günü oluyor. Bu konu hakkında bilgilendirecek olan hocalarım var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shewawest S kullanıcısına yanıt

ben nisan celbiyim terhis olduktan 3 gün sonra yatırdılar.

• BursasporEnjoyer kullanıcısına yanıt

ilk giderken yatırdıkları gibi ptt üzerinden mi yoksa harçlıkların yattığı ziraate mi yattı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

ilk giderken yatırdıkları gibi ptt üzerinden mi yoksa harçlıkların yattığı ziraate mi yattı?

ziraate yattı

• Merhaba, Sizlere bir sorum olacak; şuan tecili bozduğumda Mayıs celbine kalıyorum. Ancak ben Ağustos cebinde (hatta mümkünse Eylül ayında) askere gitmek istiyorum. Şuan bozup, başvuru yapıp Ağustos (Eylül ayı) celbinde gitmeyi seçebilir miyim yoksa onun için 1 Mart'tan sonra mı tecili bozmam gerekir? En son celbe (KASIM) bile kalabilirim sorun değil, Teşekkürler

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt
    1 mart sonrası tecil bozdurman lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.