Kütahya varsa gecen seneki deneyimlerden yardımcı olabilirim |
Bedelli Askerlik Celp Dönemleri 2024 - Tek Başlık (3. sayfa)
-
-
Evet hocam bende teyit ettirdim. Manisa/Alasehir Izmirden mi basvurdunuz sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen önce gidion tecrübelerini aktarırsın artık.
nereden teyit ettiniz ? istanbul'dan hocam başvuru. ilk sıraya ekim yazmıştım ekim gelmiş.
Hava kuvvetleri çıkmış. Celp dönemi değişikliği hakkımız var mı? Varsa dönem değiştirince yer de değişiyor mu?
Anlatırım tabi, aynı dönem gideceğimiz bir forumdaş bulsam güzel olurdu ama
-
Herkese hayırlı olsun Mart İstanbul çıktı bana da.
Ben nisan'a çekersem istanbuldan başka şehre atma olasılığı var mı?
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 25 Ocak 2024; 11:31:11 > -
aynı şeyi merak ettim buraya sormak istedim az önce arkadaş 6 aylık yaptığı yerdeki bi komutanı aramış %90 değişir demiş o komutan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 25 Ocak 2024; 11:18:50 > -
Erzincan çıkanlara selamlar
hocam tarih değişsek bile gıdıs yerı aynı mı kalıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki aynı kalmış ama değişme ihtimali olup olmadığını bilmiyorum.
-
sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mart 2022'de manisa alaşehir'de yaptım askerliği. sorusu olan varsa yanıtlarım.
-
hocam bu bahsettiğimiz il ilçe hiçbir şey yazmayan birlik manisa mı
Hocam dönem değiştirme işlemini nasıl yaptınız acaba? Aşağıdaki kısıma basıyorum ama aynı sayfaya atıyor beni.
-
İlk açıklandığında zar zor yapabildim. Şu anda tekrar oraya girdiğimde benide atıyor ana sayfaya.
-
Sevk başvurusuna basmadan direkt aşağıdaki kısma bastınız yani. Gün içinde deneyeyim en iyisi
-
Kütahya Hava -Aralık , tercih ettiğim ay çıktı birkaç arkadaş baharı tervih etmişti oynamalar olmuş
Var hocam Mayıs
Eziyet çekme gideceğiz değil mi.
Alaşehir çıktı / şubatta. Bende bel fıtığı var, doktor ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi daha kötü olmaması için. Acaba ağır işler yaptırılıyor mu? Yada yaptırılıyorsa o işlerden muaf olmak için ne yapmak gerekir, sözlü olarak söylemek yeterlimi komutana, yoksa bir sağlık raporu felan mı olmalı yanımda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X