Şimdi Ara

Bedelli askerlik kilo problemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bedelli askerlikten yararlanacağım lakin kilom 118 kg boyum 176cm lütfen kimse git çürük al demesin 3 sene sürüyor amacım çürük olsa zaten yazmazdım ben bedelli askerlik yapabilir miyim en büyük soru bu aklımdaki parayı yatırdıktan sonra yok yapamazsın derlerse parayı geri verirler mi veya yaptırırlarsa nasıl olur lütfen acil yardım edin

• Askerlik şubesine gidip sorabilirsin. Herkesin cevaplayabilecegi bir sorun değil çünkü. Paranin üstüne yatamazlar olmaz öyle şey. Askerliğe elverişliysen parani alirlar direk almazlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani diğer bedelli süreçlerinde bence bu konuyu yaşayan insanlar ve çözümleri vardır diye düşünüyorum askerk şubesi bilir inşaalah

• kanun daha cıkmadı kimsenin pek bir bilgisi olmaz. bu bedelli diğerlerinden farklı çünkü. askeri subeye gidip sorucaksın
  • mehmetçik olmayacaksın mehmet bey olacaksın, yani normal eğitim gibi zorlamazlar, gider yer içer yatar gelirsin,hatta 2-3 kilo daha alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

mehmetçik olmayacaksın mehmet bey olacaksın, yani normal eğitim gibi zorlamazlar, gider yer içer yatar gelirsin,hatta 2-3 kilo daha alırsın
    hahaha mehmet bey çok iyiymiş
  • senin hayat zaten olmuş askerlik,

neden spor-diyete başlamıyorsun? zor olmuyor mu böyle?
  • Yaş sorun değilse yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Askerlik şubesine gidip sorabilirsin. Herkesin cevaplayabilecegi bir sorun değil çünkü. Paranin üstüne yatamazlar olmaz öyle şey. Askerliğe elverişliysen parani alirlar direk almazlar zaten.
    Sen öyle san hocam parayı geri alamıyorsun yok öyle bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Kaafamda deli sorular

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Yaptığımız işten kaynaklı sürekli araba kullanıyoruz yürümüyoruz yoksa bnde istemem kilolu olmayı eee birde Gaziantep te yaşıyorsun mecbur gibi bişeysin kilolu olmak için

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

• dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm

• Merhaba arkadaşlar. Bedelli askerlik ücretimi yatırdım. 2. Celbe gidiyorum. Burdura ancak boyum 188 kilom 123kg heyete gireceğim çarşamba günü. Askerliğimi yapmak istiyorum. Heyette bunu kabul ettirme şansım varmı. Askerlikle ilişiğimin kalmamasını istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekahya34

Merhaba arkadaşlar. Bedelli askerlik ücretimi yatırdım. 2. Celbe gidiyorum. Burdura ancak boyum 188 kilom 123kg heyete gireceğim çarşamba günü. Askerliğimi yapmak istiyorum. Heyette bunu kabul ettirme şansım varmı. Askerlikle ilişiğimin kalmamasını istiyorum...
    Muhtemelen erteleme alacaksın kilo vermeden gidemezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.