Şimdi Ara

Bedelli askerlik para iadesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bana yardımcı olabilirmisinniz lütfen konudan mağdur oldum. tam 1 ay once bedelli iptal başvurusu yaptım kütüğümün oldugu ili aradığımda hala evrağın onlara gitmediği söyleniyor. yazılanlara gore elektroniğe yüklediklerini soylediklerini ama ıslak imzalı kağıt olması gerektiğini söylüyorlar. bi arkadaş elektroniğe yükletip işlemi başlatabilceğimizi söyledi aradığımda oyle olmayacağını soyluyorlar. Madur oldum en basta 10 gun dediler sonra 20 gun sonra aradığımda hala evrağın gelmediğini söylüyorlar. Evrak gelse bile işlemi başlatıcakları ve paranın yatacağı mechul. işini iyi yapmayan memurlar yüzünden neler çekiyoruz arkadas

• Para iadesinin 2-3 ay sürdüğü bile oluyor, forumda yazan olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kişi yazmış gunlerdır bekliyorum bu paraya ihtiyacım oldugu için bozdurdum hala aradığımda gelmediğini söylüyorlar işlemi hızlandırmak için yapacağım bişi yokmu?

• Ayrıca evrak takipte kargo takip numarası da vermiyolar bugun aradığımda gel bidaha imzala evrakları aynı süreci tekrarla diyolar. Aradığımda ise aktarıyorum deyip yüzüme kapatıyolar telefonu.

• Ya Cimerden şikayet ediniz ya da kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine bizzat gidip işlemleri yapınız.
    Ya da olabiliyorsa bu evrak gönderimini PTT kargo ile siz yapınız.

• bedellimaduru06 B kullanıcısına yanıt

Hocam iki sorum olucak ?

1. e devletten mi iptal ettiniz ?
    2. İptal edince askerliğim sayfasındaki bedelli şeyi kalktımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrianomakakula -- 29 Aralık 2024; 17:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli askerlik iptali
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.