Şimdi Ara

Bedelli Askerlik sağlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, şunu merak ediyorum boyum 179 sanırım üst sınırım 109 oluyor, 110 111 civarı olduğum takdirde 3.ertelemenin sonunda her türlü muafiyet alabiliyor muyum yoksa o doktorun inisiyatifine mi kalıyor anlamadım, ayağımda ciddi bir düz taban var açı 12 civarı çıktı muafiyet için 10'un altında çıkması gerekiyormuş normal insanların 30 derece civarıymış anlayacağınız azıcık daha düz olsa muaf olacaktım 2 dereceyle olamadım ve ben inanılmaz ağrılar çekiyorum 5 dk bile ayakta durunca. Bedelli ücretini haziranda yatırmıştım doktora ben askerde ne yapıcam canım çok yanıyor dediğimde kışlaya girerken söyleyeceksin sana terlik izni vs vericekler dediler de doğru mu bu yine inisiyatife mi kaldım yoksa? kiloyu sormamın sebebi az daha zorlasam 111 kilo olurum zaten 104üm şuan bu da bacağıma ağrıda çok fazla etki ediyor düz taban + kilo mahvediyor beni var mı bir çözüm öneriniz yoksa geçti mi artık

• Dostum ben de askere 104 kilo gittim. Bizde ciddi anlamda obez elemanlar vardı hani nasıl geçtiler muayeneden anlamadım. Ayak sorunun için de terlik istirahati verirler. Terlik istirahatin olunca da eğitime gidiyordun haberin olsun. Amasya’da öyleydi diğer yerleri bilmiyorum. Sizde belki komutan bölükte takılın diyebilir. Bana sorarsan depocu ol sabahtan akşama kadar oturur çay içersin. Mıntıka takımına malzeme dağıtıyorsun başka bir şey yaptığın yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ve Bedelli Askerlik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.