Şimdi Ara

BEDELLİ ASKERLİK UZAKTAN EĞİTİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
7
Favori
15.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu durumda şartları zorlamaya gerek yok , dövizli askerlikte olduğu gibi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Bu mesaj silindi.
    Askerlik online, eğitimlerde cs 1.6 üzerinden olsun, 4-3 al

• Başlığa bak

İyi güldürdünüz sağolun.

• Çok mağdursunuz sizin mağduriyetiniz nasıl çözülür biliyor musun bedelliyi tümden kaldıracaksın 45 günlük jandarma komando eğitimine gireceksin gör bak mağduriyet nasıl çözülüyor kucağında mg3 taşırken izmarit toplayınxa

• Az bir eğitim olmalı kesinlikle.
  • bedelli askerlik kaldırılmalı nokta
  • Karantina sureci askerliklerine eklenir ve bunun olusturacagi kulfeti de ayrica odemeleri gerekir .

PCR testleri yapilir oyle birliklerinden terhis edilir...

Uzaktan askerlik mi olur ? Olay beyin egitimi degil .

Risk askerlik haric heryerde her an mevcuttur! Ortada bariz bir tedbir ile kesin korunma ortami yok ki uzaktan askerlik! gibi talepler olussun ...

Neticede bedelli suresi uzatilir... Hatta bedelli kaldirilsin asi bulunanan kadar ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kolay konuşuyorsunuz, insanın başına geldiğinde değişiyor ama durum..

• Yurtdışında yaşayıp bedelli askerlik yapanlar zaten uzaktan eğitim ile yapıyor.Ama millet olarak konudan bi haber kişiler saçma sapan cs go mu oynayacaksınız diye yorumlar atıyor. Var olan bir sistem sadece yurtdışında yaşayan insanlar faydalanabiliyor.Bu salgın zamanında 28 gün askere gitmek gereksiz risk almaktır.Bu kişiler zaten askerlik için gerekli bedeli ödedi.Bir an önce bu uzaktan eğitim sistemine geçip kışlasız bedelli yapılması acil önem arz etmektedir.

• losswq L kullanıcısına yanıt
    Senin mantiginla askerlik dahi yapilmasin anlami cikiyor ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Senin mantiginla askerlik dahi yapilmasin anlami cikiyor ama ...
    bu olağanüstü bir durumdan dolayı bu şekilde bir isteğimiz var kaldıki devletin bize gitmek istediğimiz tarihleri seçtirdiği halde pandemiden dolayı o tarihlerde gidemedik ve eğitimimizle işimizle çakışmaya başladı bu tarih,avrupadaki gurbetçiler için sürekli uygulanan bu sistemin 1 defalığına bizede uygulanmasını istiyoruz
  • Ülkenin zeka seviyesi yorumlarda belli oluyor

Ortada büyük bi salgın var , adam ailesine bulaştırmasın diye böyle bir istekte bulunuyor

Veletler gidip csgo falan yazmış
  • Bedelli askerlikte, askere gitmek saçma zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dedim ya : Otelenir askerlik ... Olmazsa devletin bircok alaninda sosyal sorumluluk dahi yaptirilabilir ...

Bence en ideali bedelli askerlik otelensin ne de olsa odemeleri alinmistir ... Izrail misali olabilir cozumde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Dedim ya : Otelenir askerlik ... Olmazsa devletin bircok alaninda sosyal sorumluluk dahi yaptirilabilir ...

Bence en ideali bedelli askerlik otelensin ne de olsa odemeleri alinmistir ... Izrail misali olabilir cozumde ...
    biz askerlikten kaçmıyoruz ,biz zaten parasını verdiğimizde 28 günlük temel eğitim oldugunu bile bile ödedik. sadece istediğimiz tarihlerde gidemiyoruz ve pandemiden dolayı virüsü sevdiklerimize bulaştırmaktan işimizden eğitimimizden olmak istemiyoruz..
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Oyun Konsolundan veya Bilgisayarlardan da tatbikatlara katilirlar .

Akademik Egitim ile Askeri Egitim i uzaktan karistiriyorlar .

Bir sonraki adimlari da herhalde : YAKIN MUHAREBE EGITIMI de UZAKTAN ONLINE TV LERDEN OLSUN diyeceklerdir .

Oldu! TSK dunyaya diger ulkelere de sanal alemde egitimi acilsin! Istihbarat aciklari vs hic girmiyorum bile ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    kardeşim bir önceki mesajında bedelli askerlik ötelensin diyorsun şimdide bu şekilde yazıyorsun maruzatımız belli durduk yere istemiyoruz. normal süreçte olsak koşa koşa gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: losswq

kardeşim emin ol bu dönemde bu salgında sevdiklerine birşey olucak diye,işimden olucam yada eğitim hayatımda 1 dönemim heba olucak diye sende gitmek istemezdin kaldıki tercih ettiğin tarihte gitmiyorsun senden kaynaklanmayan sorundan bu şekilde mağdur oluyorsun
    Her dönem aynı laflar gidenler hep memetler oluyor gitmemek için 10 tane AÖF okuyan dolu form

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Parasini verdiysen 28 gunluk egitimi de gormelisiniz. ALTI ustu 28 gunluk .. Gerci 28 gunluk egitim icerik olarak bence cok SIG. Yogunlastirilmis kurs olmali ... MEvcut eskiden gelen PArali askerlik icerik olarak yogunlastirilmali ki kaliteli olsun. Yani adam gibi askerlik yaptim diyebilmen icin sadece zamani az olanlar icin bir nebze cozum olur.

Ayrica, Bedelli Askerlik kavrami da ismen de sakincali. Bedelli Askerlik denilince akla : Gazi veya Sehit olanlar gelmelidir. Bedel odeyenler onlardir. Parasiyla askerlik yapanlar bedel degil. Kolaylik yapiliyor. En basta inkar edilemez zamandan kolaylik.

Netice itibariyle, Bedelli Askerlik icerigi hizlandirilmis yogunlastirilmis esasli egitim sarttir...

Virusu sen gunluk hayatta her turlu zaten bulastiracaksin kacari yok :/ ... Sanki askeri birlikler haric hersey kontrol altinda mi saniyorsun ?

Bir dairede oturuyorsan havalandirma sisteminden bile virus yayilmaktadir ... Dusun artik .. Evde kapali kalanlar neden virus kapip oluyor hastalaniyorun cevabi da belli ... Bilimsel olarak ta ispatlanmistir...

DErt etme ! Umairm otelenir ve yogun esasli bir askeri egitimle de yeniden baslanir ... TSK imaji da zedelenmemis olur Bedelli ASkerlik kararlarinda ... Malum Deprem Doneminde de alinmisti hassas bir meseledir gerek TSK gerek sivil vatandaslarca ...

Birden fazla dememde hepsinde ortak bir MANTIK ve YAKLASIM vardir. ORTAK PAYDA ORTAK FIKRIM AYNI ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.