Şimdi Ara

Bedelli askerlik yaedım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Benim geçen sene temmuz ayımda yerim belli oldu Ankara’ya gidecektim ama o sıra gidemezdim bende askerlik şubesine gidip açıköğretimden kaydım vardı ertelettirdim 2027 ye kadar 1 ay önce bedelli yapmaya karar verdim askerlik şubesine gidip sordum yapabileceğimi söylediler başvurdum bedelliye ama parasını hemen yatırmadım 2 ay süresi var yazıyordu bu akşam polis kontrolünde bakaya kaldığımı öğrendim nasıl oluyor bu bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı? Bedelli yapma hakkım yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınıflandırma (gideceğiniz birlik) belli olduktan sonra ödeme yapmak için 2 ay süreniz olmuyor.

Bedelli için tekrardan hizmet tercihi yaptığınızda otomatik olarak tecil bozuluyor.

Ücreti yatırmadığınız sürece de bedelli kapsamına girmiyorsunuz. Bedelli yoksa 6 ay gidersin diyor MSB.

Her ay bir grubu askere alıyorlar. Size de bir tanesi vuruyor elbet. O tarihte de gitmediğiniz için sistemde bakaya görünüyorsunuz.

Ya öğrenci işlerinden ya da şubeden tekrar erteleme yaptırın. Daha önceden öğrenciliğiniz olduğu için muhtemelen para cezası çıkmaz.

Paranız hazır olduğu gün, bedelli işlemlerini halledersiniz. Uzatmadan süründürmeden 1 günde halledin.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Şu an bakaya kalmış olarak gözüküyorum tutanak yedim pazartesi şubeye gidip tekrardan bedelli başvurusunda mı bulunmalıyım yoksa erteleme hakkım varsa erteleme yaptırıp para hazır olduğunda bedelli hizmet tercihini yapıp direkt parayı yatırıp bir günde mi halledeyim kafam allak bullak oldu yardımcı olursanız çok sevinirim

• En garantisi, erteleme yaptırıp paranız hazır olduğunda bedelliye başvurmak.

bakaya kaldıktan sonra erteleme yapabiliyor muyum Anadolu üniversitesinde açıktan kaydım var olarak gözüküyor

Tecil bu yıl sonu bitiyorsa 31 aralığa kadar başvuru hakkımız var değil mi?

• @Engin9732
    quote:

Ya öğrenci işlerinden ya da şubeden tekrar erteleme yaptırın. Daha önceden öğrenciliğiniz olduğu için muhtemelen para cezası çıkmaz.

2015te yüksek lisanstayken okul tecil etmeyi unuttuğu için bakaya düşmüştüm. Sonra öğrenci işlerine dilekçeyle başvurdum. 2 yıllık erteleme yapıldı. Herhangi bir para cezası da çıkmamıştı.

@Dogecoin
    Askerlik durum belgenizde 31 aralık 2024e kadar ilişiği yoktur yazıyorsa o tarihe kadar süreniz var. Ama önerim son dakikaya bırakmayın. Mümkünse en geç aralık ayının ilk 2 haftası içinde halletmeye çalışınız. Sağlık muayenesi için kendinize bir güvenlik payı bırakınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik Tecrübeleri
    6 yıl önce açıldı
    Bedelli askerlik
    6 ay önce açıldı
    Askerlik tecili hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Teşekkür ederim hocam sağolun

Çok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.