Şimdi Ara

Bedelli parasını en geç ne zamana kadar ödeyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecilim 26 Haziranda bitiyor ben ayarlamaları yapıp zamsız fiyattan bedelli ödemek için en geç haziranın ortalarında bedelli paramı ödeyecektim fakat ailem maddi olarak zor bir döneme girdi kısa süreli borç vermem gerekiyor bu yüzden zamlı fiyattan ödemeye de kabulüm fakat ne kadar geç ödeyebilirsem o kadar kârıma olacak bunun tarihsel ayarlamasını nasıl yapmam gerekiyor? Haziranın ortasında başvursam o sürede tecil hakkım dolmasına rağmen 2 ay içinde ödeme süresi hakkım oluyor mu? Tecil sürem dolacağı için o kısmı tam anlayamadım açıklayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaorex -- 7 Nisan 2025; 19:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedelli basvurusu yaptiktan sonra 2 ay icinde odemen lazim.Tecilin bitince yoklamayi baslatmak icin ayni yilin sonuna kadar vaktin var , eger hazirana odeme yetismiyorsa temmuz-aralik(son gunlere kalmasin tabi) arasi bedelliye basvurup odemeyi yapabilirsin 2026 icin.

Temmuz sonrasina kalacaksa odeme her turlu zamdan etkileneceksin ,basvuruyu temmuzda da yapsan araliktada yapsan bisey fark etmicek bosa kasma temmuzda odemek icin, elin rahatlarsa mesela kasimda boz tecili basvur bedelliye odemesini yap vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 7 Nisan 2025; 19:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Yoklamayı tecil bittikten sonra başlattığımda geçtiği gün kadar da ceza ödemem gerekecek ama değil mi kaçak durumuna düşeceğim yani? Örneğin tecilim bitti ve ben Eylülde bedelli yoklama başvurusu yaptım o durumda Eylüle kadar geçen süre çarpı günlük cezayı ödeyeceğim değil mi? Eğer doğru anladıysam bu kaçağa düşme durumunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sigortalı çalışıyorum pek bir bilgim yok bu konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaorex V kullanıcısına yanıt
    Ceza vs yok su durumda, tecil bittikten sonra 31 araliga kadar vaktin var yoklama kacagi durumuna 1 ocak 2026 itibari ile dusersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.