Şimdi Ara

#BEDELLİAFFI BEDELLİ ASKERLİK HERKESİN HAKKI ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
19
Favori
27.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Askere gidin, ağlamayın" diyenler utanmıyor mu bunu demeye?
    Sanki silahı aldı saldıra saldıra bitirdi askeri.Çatışmaya dahi profesyoneller gidiyor şişirmeyin bu kadar kendinizi.Günümüzde cepheye koşa koşa gidip çatışma devri bitti.
  • Ne cezası geldi hocam asker kaçağı olduğundan dolayı günlük 5 TL denmi hesaplamışlar ?
  • tabii ya ihale olayini unutmusum nasil gelmez aklima

• borç ile bedelli yapanlar bence yapmasın fiyat düşsün, gelir düzeyine göre fiyat belirlenmeli, zenginler için 30 bin tl adil değil elinin kiri etmez

• Aynı durum mağduruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 40 bin yerine 20 bin TL vs olmalı bedelli asgari ucretli çalışanların da rahatça verebileceği bir değer olmalı aslında..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaşadığımız bu mağduriyetin tek çözümü bedelli affının olması bunun için de dilekçe imza çalışması ile bunu Meclis gündemine taşıyoruz. Lütfen herkes TBMM sitesindeki linke kayıt olup https://edilekce.tbmm.gov.tr/

imzalanacak dilekçeler arasında konu kısmına 500.000 yazıp 17568 numaralı bedelli affı e-dilekçeyi imzalayıp yeterli sayıya ulaşıp Meclis gündemine alıyoruz. Lütfen bunu hepimiz ve çevremizdekilere imzalatmayı başarırsak bedelli affı daha kısa sürede çözülecektir #bedelliaffı

• arkadaşlar yaşadığımız bu mağduriyetin tek çözümü bedelli affının olması bunun için de dilekçe imza çalışması ile bunu Meclis gündemine taşıyoruz. Lütfen herkes TBMM sitesindeki linke kayıt olup https://edilekce.tbmm.gov.tr/

imzalanacak dilekçeler arasında konu kısmına 500.000 yazıp 17568 numaralı bedelli affı e-dilekçeyi imzalayıp yeterli sayıya ulaşıp Meclis gündemine alıyoruz. Lütfen bunu hepimiz ve çevremizdekilere imzalatmayı başarırsak bedelli affı daha kısa sürede çözülecektir #bedelliaffı

• Z kuşağının Akp ile imtihanı.

Türkiye gerçeklerine hoşgeldiniz gençler.

• huntertown kullanıcısına yanıt

Günlük 5 TL, tutanaktan sonra 10 tl olarak söylüyor ödeyen arkadaşlar

• hakkınızı bizmi takip edicez. 

• Ben konuyu tam olarak anlamadım, 4 sene önce üniversiteden mezun olduğumda yani 22 yaşımdayken yoklama kaçağı durumuna düşmemek için askerlik şubesine giderek tecil süremi kendim uzatmıştım. Mezun olduktan sonraki 3 ay içerisinde askerlik şubesine gitseydiniz zaten 25 yaşına kadar tecilinizi uzatamıyor muydunuz?

• Sistem nasıl oldu anlamadım ? Mevcut durumda 2-3 yıl daha tecili olanların tecillerimi iptal oldu?Örneğin kuzenim 2022'ye kadar tecilli fakat 2000 doğumlu onun teciline bişey olmuşmudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Bence 40 bin yerine 20 bin TL vs olmalı bedelli asgari ucretli çalışanların da rahatça verebileceği bir değer olmalı aslında..

Oldu paşam sonra bütün herkes bedelli yapsın kışlada asker bulunmasın ?

Ocak 2020 ve aralik 2020 arasini hesaplamislar benim eylul 2020 e kadar calisma vizem vardi
  • Yazık olsun nerden para alacaklarını şaşırdılar diyecek çok fazla söz var demeye korkutuyorlar
    Ocaktan baslatmislar ama bana kacak mesaji martta geldi :)) tabi ki on ceza mahkemesine dilekcelerimi ekledim pasaport calisma belgesi fotokopisi vs savunmami yaptim bakalım cezanın iptal olmasini bekliyorum

Yurtdışı giris cikis ucak bileti ne varsa ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 10 Şubat 2021; 10:57:27 >
  • Beyler bilgi verir misiniz, benimki otomatik tecilli idi. Yilda 2 kere kontrol ederim. Uni 3. Sinifdayim. Bir bakdim sms geldi yoklama kacagisiniz diye. Gittim tecil ettirdim şubede.
    Şimdi ben mezun olduktan sonra tecilim de bitince bedelli askerliğe basvuramiyacak mıyım ?
  • Mixmaster kullanıcısına yanıt
    Bana sms kacaksiniz geldi 2 gun sonra tecil ettirdim.
    Bana da mi ceza gelecek 3. Sınıfım unideyim dondurmadim hiç. Zaten otomatik tecil vardi kendi kendine iptal olmuş. Bir de hemen yukarda bir soru sordum onu da cevaplar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.