Şimdi Ara

Beden/Resim/Müzik Dersleri Kaldırılmalı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi dine inanmaktasın.?
  • Just Tarih kullanıcısına yanıt
    jivkov dönemini sonrasındaki göç dalgasını araştır.
  • Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    ben dini kast etmiştim siz siyasiye odaklanmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

hangi dine inanmaktasın.?

Fark eder mi ? Ben orada a dini daha fazla anlatılmalı mı demişim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    zaten müslüman olmadığın belli bu kadar rahatsızlığın nedeni bu.
  • quote:

zaten müslüman olmadığın belli bu kadar rahatsızlığın nedeni bu.

Bak hemen nasıl da saldırıyorsun ayrıca müslüman olmadığımı nerden çıkardın ?

zaldırı top tüfekle olur.attığım mesajlara bakınca anlaşılıyor neden din dersinde islam ve peygamberi konu ediliyor.
  • Eşim 14 yıldır özel okullarda Resim öğretmenliği yapıyor ve bahsettiğin bütün derslerden de birçok öğretmen arkadaşım var. Beden öğretmenlerinin okullara kazandırdığı kupalar , müzik öğretmenlerinin bütün yıl boyunca öğrencileri ile birlikte gece gündüz hazırlanıp verdikleri konserler, resim öğretmenlerinin açtıkları sergiler vb çalışmaları görmelisiniz.
    Sadece bu da değil çocukların bunları yaparken yaşadıkları heyecan, başarmanın verdiği gurur , övgü almanın verdiği hazzı gözlemlemenin verdiği hazzı anlatamam.
    Yani esas olan her şeyde olduğu gibi burada da yapmak isteyen insan olduğu yeri cennete çevirir, zorla ve sadece para için yapan ise böyle sizin gibi duygulara sürükler öğrencilerini.
    Bu nedenle derslerin kalkması değil de, bu işi yapamayanların gitmesi en doğrusu olur.
    Öğretmen performans değerlendirme kriterlerinin değiştirilmesi ve uygulanması kaçınılmaz bir gerekliliktir.
    Sevgiler

• quote:

zaldırı top tüfekle olur.attığım mesajlara bakınca anlaşılıyor neden din dersinde islam ve peygamberi konu ediliyor.

Ben orada ateizm daha fazlamı anlatılsın demişim ? Herşeyden eşit anlatılsın, tarafsız olsun dememiş miyim ? Bunun müslüman olup olmamakla ne alakası var ? Kendi tarafım olunca herşeye eyvallah mı demem lazım ?

• Sorun derslerde değil öğretmenlerde. Bizim müzik öğretmeni çok güzel çalışıyor mesela. Korolar, konserler hazırlıyor sürekli. Ama resimciyle bedencinin öğretmenler odasından çıktığını pek görmedim. Hele ben bos derslerimde kan ter içinde fotokopiler, materyaller hazırlarken adamların dersleri olmasina rağmen öğretmenler odasında bacak bacak üstüne atıp geyik yapması ve bu adamlarla aynı parayı kazanıyor olmak kanıma dokunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just Tarih kullanıcısına yanıt
    osmanlıya o aileler isteyerek veriyorduki bu çocuklar iyi yerlere geldiği için alınan çocuğa hak din olan islam öğretilmeyecekte budizim mi öğretilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi möhendist -- 19 Mayıs 2017; 10:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

hepsinden once din dersi kaldirilmali

Bence kaldirilmamali ama din dersi öğretmenleri cami imamligi da yapması gerekir. İmamlar gereksiz meslek boşa maliyet. Günde 5 vakit namaz kaldırmaktan başka bisi yok. Üstüne camide müezzini var hizmetçisi var hep masraf bunlar.

• 10. Sınıfta müzik derslerinin bom boş geçmesi üzerine sınıfça keman dersi vermesini istedik bunu bile çeşitli bahanelerle reddetti . Üstelik kemanları bile toptan iyi bir fiyata bulmuştuk .

Bende katılıyorum . Ülke ekonomisine zararlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonborn95 -- 19 Mayıs 2017; 11:28:29 >
  • Bedava ortalamani yukseltiyor bizde astronomi proje beden resim var hicbirinde ders islemiyoruz. Hocalar 100 veriyor hepsine ortalama rahat 5 puan artiyor bana gore sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta başlığa kızmıştım ama söylediklerine bir miktar katılıyorum. Yıllar önce 1-2 müzik öğretmeni haricinde işini düzgün yapanı görmedim. Yapılması gereken bunları sağlam bir denetimden geçirmek baktın işini yapmıyor at meslekten. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri MEMUR olunca SALLA BAŞINI AL MAAŞINI zihniyetidir. Bu sadece okul alanında değil her alanda örnekleri mevcuttur.
  • 6. sınıftan beri okulun müzik etkinliklerinde ve hentbol takımlarında yer aldım. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu insanların çoğu birikimli ve bir şeyler yapmak isteyen insanlar. Bu dersleri sabote edenler öğrencilerdir ve bunu siz de iyi biliyorsunuz. (mühendis adayıyım ve öğretmen akrabam yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

hepsinden once din dersi kaldirilmali

adamsın, tüm imam hatipleri kapatalım ki, bütçemiz düzelsin, din ookuldan 0ğrenilmez, insanın ıcınden gelı

Haklısın içinden gelir. Haftada 1 saat din dersi gören biri 6-7 saat görenden daha dindar olabilir. Ama hangisi daha bilinçlidir? İnsanı yobaz yapan fazla din eğitimi alması değil, cehaletidir. Burada önemli olan bilinçli olmak. Ayetleri kafasına göre yorumlayan kafası sarıklı bi kaç din tüccarına kanmaz bu bahsettiğim bilinçli insanlar. İşte imamhatipin görevi bence budur. Din konusunda bilinçli insanlar yetiştirmek. Ama bu görevini yerine getirebiliyor mu? Hayır. Katılıyorum imamhatiplerin büyük bir kısmı kapatılmalı. Her mahalleye bir imamhatip düşüyor. Bu tarz okulların sayısı azaltılmalı ve isini gerçekten iyi yapan insanlardan eğitim almalılar. Düşmanca bir yaklaşım sergilemeyin. O okullarda okuyan ve mezun olan onlarca arkadaşım var. Ülkücüsü de var kemalisti de.

Benim düşüncem bu yönde,

Saygılar :)

din dersi 9-15 yaş arası veriliyor diyelim o yaştaki insan her yola gider ne tarafsızlığı lig maçı yönetiyon.
  • quote:

din dersi 9-15 yaş arası veriliyor diyelim o yaştaki insan her yola gider ne tarafsızlığı lig maçı yönetiyon.

Eee sana göre müslümanlık doğru yol ateiste göre ateistlik hristiyana göre hristiyanlık doğru yoldur! Bırakında herkes kendi doğru yolunu bulsun, dayatma diyincede kızıyorsunuz.

• Böyle derslerde not ortadan kaldırılmalı, resim ve müzik derslerinin yarısında ünlü ressamlar ve müzisyenler tanıtılmalı geri kalan yarısında da öğrenci resim çizmeli, istiyorsa şarkı söyleyip enstrüman çalmalı. Ayrıca 8 ve 12.sınıf gibi sınava girecek sınıflarda bu dersler işlenmemeli. Beden dersine esneklik tanınabilir. Çünkü büyük ihtimalle bedene girmek isteyenler olacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.