Şimdi Ara

Beden/Resim/Müzik Dersleri Kaldırılmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12. Sınıfım mezun olacağım ama bu derslerden gram bir bilgim yok! Oysa bunları bilmeyi ne kadar çok istiyorum.
    Bu derslerin öğretmenleri açık ve net Türkiye Ekonomisinin zararlarından biri. Bunların maaşını hesaplasak ne kadar acaba? Derse gelirler yoklamayı alırlar ve dedikleri şey "Serbestsiniz!" olur. Hele bir bedenci vardı adam derse bile gelmezdi yoklamayı bize alıdırırdı. Sonra kendimize soruyoruz Türkiye neden hiç bir spor dalında başarılı olamıyor diye. İşte cevabı bu değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kişiyle tüm insanları kıyaslaman tamamen yanlış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

bir kişiyle tüm insanları kıyaslaman tamamen yanlış...

Bir kişiyi örnek verdim sadece. Öğrencilik hayatımda gördüğüm bu dersin ögretmenleri hep böyleydi. Sadece 6. Sınıfta bir kaç kez müzik işlediğimi ve bedende birkaç kez ısınma hareketlerini yaptığımızı hatırlıyorum.

• Aynı şekilde kaldırılmalı diye düşünüyorum. Öğrencinin kendine ayırdığı 1 saat bile aşırı bir şekilde yardım eder/edebilir. Zaten isteyenler devletin kurduğu etütlerden faydalanabilir. Ekonomik olarak bunlar bize giriyor. Ama AKP hükumeti kaldırırsa nasıl tepkiler alır sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

quote:

Bir kişiyi örnek verdim sadece. Öğrencilik hayatımda gördüğüm bu dersin ögretmenleri hep böyleydi. Sadece 6. Sınıfta bir kaç kez müzik işlediğimi ve bedende birkaç kez ısınma hareketlerini yaptığımızı hatırlıyorum.

https://www.facebook.com/groups/iyiornekler/permalink/1139954966110945/

bende bir örnek veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

Aynı şekilde kaldırılmalı diye düşünüyorum. Öğrencinin kendine ayırdığı 1 saat bile aşırı bir şekilde yardım eder/edebilir. Zaten isteyenler devletin kurduğu etütlerden faydalanabilir. Ekonomik olarak bunlar bize giriyor. Ama AKP hükumeti kaldırırsa nasıl tepkiler alır sen düşün.

tepki alır çünkü doğrusu kaldırmak değil düzeltmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve3k

quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

Aynı şekilde kaldırılmalı diye düşünüyorum. Öğrencinin kendine ayırdığı 1 saat bile aşırı bir şekilde yardım eder/edebilir. Zaten isteyenler devletin kurduğu etütlerden faydalanabilir. Ekonomik olarak bunlar bize giriyor. Ama AKP hükumeti kaldırırsa nasıl tepkiler alır sen düşün.

tepki alır çünkü doğrusu kaldırmak değil düzeltmek

Düzeltmek için radikal değişiklikler lazım. O zaman yine tepki alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet okullarından durum cidden böyle. Ben 8. sınıftan itibaren özeldeydim. Özel okullarda her hoca işini yapıyordu.
  • Beden ve müzik öğretmenini anlarım da, temel eğitimde resim öğretmeni nedir laa? Resim öğretmeni ne öğretiyor. Bugüne kadar temel eğitimde (ilkokul-orta-lise) resimden şunu öğrendim diyebilecek bir kişi var mı?

Resim çizme kabiliyet işidir. Çizemiyorsan öğretmen sana bir halt öğretemez. Zaten resim işi temel eğitimden sonraki iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 17 Mayıs 2017; 19:23:49 >
  • Bencede kaldırılmalı özellikle de sınava hazırlanan sınıflarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Lancer -- 17 Mayıs 2017; 19:31:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Keşke hepsi böyle olsa ama istisnalar kaideyi bozmuyor.

• hepsinden once din dersi kaldirilmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

hepsinden once din dersi kaldirilmali

adamsın, tüm imam hatipleri kapatalım ki, bütçemiz düzelsin, din ookuldan 0ğrenilmez, insanın ıcınden gelı

• Doğru şekilde verilmeli kaldırılması yerine ama bu ülkede yapılacak son şey sanata değer vermek be kardeşim salla o yüzden ver mehteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Beden ve müzik öğretmenini anlarım da, temel eğitimde resim öğretmeni nedir laa? Resim öğretmeni ne öğretiyor. Bugüne kadar temel eğitimde (ilkokul-orta-lise) resimden şunu öğrendim diyebilecek bir kişi var mı?

Resim çizme kabiliyet işidir. Çizemiyorsan öğretmen sana bir halt öğretemez. Zaten resim işi temel eğitimden sonraki iş.

yanılıyorsun herkes resim çizebilir. iş sanata kayınca değişir.
  • the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    sende supriz yumurtamı var çıksın. ailenin vermediğini okul veriyo işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

sende supriz yumurtamı var çıksın. ailenin vermediğini okul veriyo işte.

affedersin ama ailem bana dini eğitim verseydi de dinlemezdim, dediğim gibi din kişiyee göredir eğitim sisteminde yeri olmamalı, içten gelir, az Hallac okuyun.

• the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    kişiye göre olsa 7 milyar din olurdu,fırına bi tepsi börek atıyon hepsi aynı kıvamda kıazarmıyor seninki bu sanırım. devlet köprüden önce levha gibi onuda geçersen vay haline.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 1. sınıftan lise sona kadar 4 farklı ilde 7 farklı okul gördüm. Hiçbirinde beden eğitimi öğretmeninin yoklama alıp top vermekten başka bir iş yaptığını görmedim. 2 sefer işini yapan müzik öğretmenine denk geldim.

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    herkes cizebilir ancak herkes cop adamdan oteye gecemez, azmedip yapsa bile herkes resim cizmekten zevk almaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.