Şimdi Ara

Eis Eğitim vadisi veya herhangi başka ders anlatım föyü kullananlar bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 9.sınıfım bu okulun olmadığı dönemde kendime bir föy alıp çalışmak istiyorum sizce hangisini almalıyım?

• EİS çok donanımlı bir föy bence. Eğitim Vadisi'nden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Eis in biyoloji föyleri çok iyi . Her detayını anlatıyor neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eis matematik föyleri detaylı fakat ileri derece için yetersiz olduklarını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alırsam set almayı düşünüyorum peki bu eisin soru bankaları ne durumda?
  • eis ben de kullandım güzel
  • Eis al arkana yaslan konu anlatımıda var youtube'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eis güzel ama kültüründe var haberin olsun

• Eis mat ve geometri tavsiye ederim. Konuyu öğrenmek için çok iyi.

• ikisinide kullandım çeşitli derslerini sorabilirsin.
  • kültürünki nasıl iyimi?
  • benim için matematik çok önemli matematiğimi geliştirmek istiyorum detaya felan giriyormu geliştirirmi?
  • LİTTMAN L kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım istiyorsan eis matta bir konuyu ve konuya ait bileşenler eksiksiz verir sana.Verdiği bazı özellikleri youtube kanallarında ya da hocanın notlarında bulamayabilirsin. Soru sayısı iyidir. Eisin geometriside orta ve üstüdür bu arada. Zorlayabilir.

Eğitim vadisine gelecek olursak benim zamanımda sadece soru fasikülleri vardı (modüller). İçinde kolaydan zora çok fazla soru var.
  • Kimyasını hoca derste kullanıyordu güzel bu yayının foyleri güzel ya şimdi bence

• peki eis tek kitapmı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTTMAN -- 22 Ağustos 2020; 16:36:23 >
  • konu anlatım olarak eis soru bankası olarak eğitim vadisimi alsam acaba bir zararı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTTMAN -- 22 Ağustos 2020; 16:36:51 >
  • LİTTMAN L kullanıcısına yanıt
    olmaz. Eis föydü benim zamanımda.
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim
  • lisede matematik ve geometride 11. sinif harici hep eis kullandik cok guzel bence hatta yeni hali daha guzel 11. sinifta egitim vadisi kullanmistik kelimenin tam anlamiyla leş

• eis bu sene tamamen değişmiş diyorlar alıp çözen var mı? sorular değişmiş mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.