Şimdi Ara

Beden/Resim/Müzik Dersleri Kaldırılmalı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o yaştamı bulacağın doğru yolu..? bulacağın tek şey sentetik yada bonzai. hırıstiyan bir ülkede senin gibi düşünen birileri yada ülke varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

o yaştamı bulacağın doğru yolu..? bulacağın tek şey sentetik yada bonzai. hırıstiyan bir ülkede senin gibi düşünen birileri yada ülke varmıdır.

O zaman din dersini kaldıralım 15-16 yaştan itibaren dediğim şekilde verilir din dersi
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    yaşın epey küçük senin en basit spora bile 6-7 yaşında başlatılıyor, bir ata sözü derki ağaç yaş iken egilir.
  • yurt disindada durum farkli degil. ogretmen beden egitimi dersinde ogrencileri alir okuldan 500 mt uzak egitim alanina goturur( yasadigim yerde boyle ). orda ogrenciler ya mac yapar ya kosar ya eglenir olay bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yaşın epey küçük senin en basit spora bile 6-7 yaşında başlatılıyor, bir ata sözü derki ağaç yaş iken egilir.

E sen demedin mi o yaşta doğru yolumu bulacak diye ? niye senin, benim doğrumu evrensel doğru diye kabul edelim ? Başından beri aynısın sürekli bir saldırı cevap veremediğinde hemen saldırıyorsun, çünkü analiz yeteneğin, bilgin yok. Hemen profil - nick, senin dini düşüncen ne ? , senin yaşın küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 19 Mayıs 2017; 15:41:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    senin mantığına göre okulada gitmeye gerek yok kendi öğrenir cuma gibi. eğitimde dinde küçük yaştan itibaren verilmeli her ülkede böyle bayıldığınız avrupaya bak. 1yaşında üye yaptım kendimi bu forma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 19 Mayıs 2017; 16:47:35 >
  • quote:

senin mantığına göre okulada gitmeye gerek yok kendi öğrenir cuma gibi. eğitimde dinde küçük yaştan itibaren verilmeli her ülkede böyle bayıldığınız avrupaya bak. 1yaşında üye yaptım kendimi bu forma.

Avrupa'da hristiyanlık dayıyorlar doğru küçük yaştan tarafsız eğitim diyorum, diyorsun doğruyumu bulacak ? ee kaldıralım diyorum ağaç yaşken eğilir diyorsun bir karar ver.

senin ciddi sorunların var bunu anladım herhangi bir inancada sahip değilsin. yaşın 16falanmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 19 Mayıs 2017; 17:55:33 >
  • quote:

senin ciddi sorunların var bunu anladım herhangi bir inancada sahip değilsin. yaşın 16falanmı.

Sana 0 hakaret ile geliyorum, oysa ki sen cevap veremeyince direk saldırmaya başlıyorsun zaten yazdıklarında çelişkilerle dolu. Yazışmakarı baştan sona okuyan biri kimin ciddi problemi olduğunu anlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 19 Mayıs 2017; 18:15:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hakaret saldırı kelimelerini iyice öğren kafan başka yerlerde kime ne yazdığının farkında ol.
  • quote:

hakaret saldırı kelimelerini iyice öğren kafan başka yerlerde kime ne yazdığının farkında ol.

Her alıntıda çelişen benim zaten

ilerde coçuğun olursa sen dediklerini sun onlara toprağa ek bitsin nasılsa yollarını bulurmuş sana göre.
  • quote:

ilerde coçuğun olursa sen dediklerini sun onlara toprağa ek bitsin nasılsa yollarını bulurmuş sana göre.

Yok ben böyle yapmayacağım döve döve oruç tutturup, döve döve namaza kaldıracağım
  • Benim lise hayatımdaki resim dersi hiç serbestsiniz şeklinde olmadı guaj boya o bu şu alıp alıp uğraşırdık. Tabi ben yapmadığımdan resimden zayıf alıp yaz sonunda kurtarma sınavlarına girip bir resim çizip geçmiştim. Ama müzik dersi boş geçerdi bedende de bir iki hareket koşu yaptıktan sonra serbesttik. Ama evet üniversite için faydasına bakarsak bu derslerin hiç yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.