Şimdi Ara

Bedenime göre giysiler bulamıyorum marka tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay kolay bedenime göre fit tişörtler,gömlekler, pantolonlar filan bulamıyorum..
    yaş 19 boyum 1.71 kilo 64 , göbek yok, omuzlar biraz geniş göğüs çevresi geniş ( sporcuydum önceden kas yapmıştım )

arkadaşlar kalıpları dar kesim olan markalar var mı? colins, ltb, levis gibi markaların small veya xsmall modelleri iyi oluyor fakat pantolonlarının hiç biri uymuyor. Fit görünsün istiyorum ama bulamıyorum.
    Daha ağır(yetişkin) tarzda giyinmek için piserro denedim ama orda da kendime göre fit birşeyler bulamadım

tişörtlerde sorun çekmiyorum ama gömlek ve pantolonlarda sıkıntı çekiyorum, dar kesimler ve küçük kalıplılar anca oluyor. Yani giydiğim giysinin üzerimde fit durmasını istiyorum

Hem genç için fit kesim yapan marka önerileri bekliyorum hem de ağır tarzda giyinmek için fit kesim yapan marka tavsiyeleri bekliyorum

(bütçe çok fazla yok, yani gidip de bir gömleğe 150-200 veremem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 6 Ağustos 2014; 16:59:26 >

• aynı durumdayız. pek mağaza yok ama mavi'nin slim fitlerini sevdim. Jack&Jones'in t-shirtleri de fena değildi.
    Zen&Zen'in 28-29 beden pantolonlarını fena değil.
  • Jack Jones, pull&bea, Berska aklima gelen bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geniş omuzlu birisi en kötü large giyer.aşağısı olmaz.

xs falan imkanı yok.mümkün değil.
  • Terzi'de yaptırıyorum.
  • Slim sevenler için Banana Republic en iyisi diyorum, özellikle pantolonlarına bir bakın derim. 177 boyum var 67 kiloyum, bacaklarım ve belim çok ince Banana dışında olmuyor hiçbir yer.
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkürler..

peki takım için önereceğiniz marka var mı? kigılı, vakko filan nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

geniş omuzlu birisi en kötü large giyer.aşağısı olmaz.

benim omuzlar geniş ama kalıptan kalıba çok farkediyor çünkü ankaradan aldığım large bir t-shirt üzerime cuk diye oturdu ama lc yada de facto gibi öğrenci mağazalarında large çok büyük oluyor bu yüzden medium giyiniyorum omuzla pek alakası yok kalıpta bitiyor iş arkadaşta öyle demiş zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormaya nasıl bir vücut varsa bende bir markada small bir markada medium diğer markada large giyiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iychan

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler..

pierre cardin
  • Anladık kasın var

• quote:

Orijinalden alıntı: occupant

quote:

benim omuzlar geniş ama kalıptan kalıba çok farkediyor çünkü ankaradan aldığım large bir t-shirt üzerime cuk diye oturdu ama lc yada de facto gibi öğrenci mağazalarında large çok büyük oluyor bu yüzden medium giyiniyorum omuzla pek alakası yok kalıpta bitiyor iş arkadaşta öyle demiş zaten

nasıl omuzla alakası yok.kimisinin ipince beli var ama omuzları o kadar uzunki mecbur geniş tişört alıyo.bu sefer bel kısmı bolluk içinde yüzüyo.

neyse konuya dönim.o kadar farketmez.large giyen arasıra kalıptan medium giyer veya çok çok nadir s giyer o da çok imkansız gibi de bi pay bırakalım.ama imkansız xs giymez.özellikle gemiş omuzlulardan bahsediyorum.bak beli araya katmıyorum.giysiyi belirleyen omuz.

1 beden farkeder de o kadar da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

quote:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler..

pierre cardin

çok teşekkürler ;)
  • quote:

quote:

quote:

nasıl omuzla alakası yok.kimisinin ipince beli var ama omuzları o kadar uzunki mecbur geniş tişört alıyo.bu sefer bel kısmı bolluk içinde yüzüyo.

neyse konuya dönim.o kadar farketmez.large giyen arasıra kalıptan medium giyer veya çok çok nadir s giyer o da çok imkansız gibi de bi pay bırakalım.ama imkansız xs giymez.özellikle gemiş omuzlulardan bahsediyorum.bak beli araya katmıyorum.giysiyi belirleyen omuz.

Ben belime, göbeğime göre omuzlarım geniş demek istedim .. zaten gömleklerde sıkıntı çekmemin nedeni bu .. omuz kısmı oluyor göbek kısmı bayrak gibi sallanıyor ve boy kısmı uzun oluyor 14 yaşındaki çocuk gibi görünüyorum .. o yüzden mecbur small veya xsmall giyiyorum, üst taraflar biraz sıkıyor ama başka çarem yok. ama bazı kalıplar var large alıyorum oluyor bazı kalıplar var small alıyorum onlar bile büyük geliyor .. gerçekten kalıplar arasında çok büyük fark olabiliyor, arkadaş haksız sayılmaz yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben belime, göbeğime göre omuzlarım geniş demek istedim .. zaten gömleklerde sıkıntı çekmemin nedeni bu .. omuz kısmı oluyor göbek kısmı bayrak gibi sallanıyor ve boy kısmı uzun oluyor 14 yaşındaki çocuk gibi görünüyorum .. o yüzden mecbur small veya xsmall giyiyorum, üst taraflar biraz sıkıyor ama başka çarem yok. ama bazı kalıplar var large alıyorum oluyor bazı kalıplar var small alıyorum onlar bile büyük geliyor .. gerçekten kalıplar arasında çok büyük fark olabiliyor, arkadaş haksız sayılmaz yani

rahat olmadıktan sonra o kolları rahat ettiremedikten sonra s de giyilir farketmez.ama ben seni anladım.zaten bel omuz olayını onun için örnek verdim.tam düşündüğüm gibi yani.

demekki biraz garip orantısız bi vücut var.ya gösteriş ya rahatlık.tabi herşeyi üstüne tam olan vücutlar da var.genelde orantılı vücutlar öyle bence yani.Allah bilir her kıyafet olayında yaşıyosundur bu problemi.

• Fit istiyorsan Zara, Jinslab'da Diesel, Armani, G-Star bunlara bir bak.
  • Terziye git bedenine gore diksin

• quote:

Orijinalden alıntı: amo

Fit istiyorsan Zara, Jinslab'da Diesel, Armani, G-Star bunlara bir bak.

Fit olmasından daha çok kalıpları biraz küçük olursa dha iyi olur :)

• konu günceldir
  • Gömlek için moda di centoneyi öneririm hocam neredeyse her kalıba uygun gömlekler bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.